وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

لکه های روی پوست خود را جدی بگیرید

لکه های روی پوست خود را جدی بگیرید

لکه های روی پوست خود را جدی بگیرید

 

هر اتفاقی بر روی پوست ما نشانگر چیزی در داخل بدنمان است پس جدی بگیرید زیرا می تواند عواقب خطرناکی داشته باشد. این لکه ها روی پوستتان نشانه ی بیماری خطرناکی است ظاهر شدن برخی لکه ها به صورت ناگهانی روی پوست می تواند نشان هشدار دهنده از یک بیماری باشد که باید جدی گرفته شود و با مراجعه به پزشک متخصص علت را بررسی کرد.یک پزشک متخصص می گوید بروز لکه های قهوه ای روی پوست نشان از سمیت کبد است. در ادامه مطلب بیشتر در اینباره می خوانید. با ایران ناز  همراه باشید و به راز این لکه ها پی ببرید..

 

لکه های قهوه ای روی پوست نشان چیست؟

سید محمد صادق غفوری عضو انجمن گوارش و کبد، با اشاره به اینکه مسمومیت کبد همان التهاب کبد در واکنش به مواد مشخص است گفت: سمیت کبد می تواند ناشی از مواد شیمیایی، برخی داروها نظیراستامینوفن و بعضی مسکن ها و یا مکمل های غذایی باشد.

 

این پزشک عمومی یکی از مهمترین وظایف کبد را خارج ساختن و تجزیه اغلب داروهاو مواد شیمیایی از جریان خون دانست و اظهار داشت: کبد بدن را از مواد زاید پاکسازی و تصفیه می کند که گاهی روند محصولات جانبی را تولید می کند و می تواند به کبد آسیب برساند و باعث سمیت آن شود.

 

غفوری با بیان اینکه گاهی مسمومیت کبد در بسیاری از موارد بدون علامت و یا نشانه های خاصی است، اذعان داشت: در بعضی موارد این مسمومیت بلافاصله پس از مواجهه با مواد شیمیایی و یا مصرف الکل بوجود آمده و در موارددیگر ممکن است ماه ها طول بکشد تا نشانه هایی از این مسمومیت ظاهر شود.

 

به گفته وی افرادی که در معرض موارد مسمومیت زای کبدی قرار دارند حتما به صورت دوره ای عملکرد کبد خود را از طریق انجام آزمایش آنزیم های کبدی مورد ارزیابی قرار دهند.عضو انجمن گوارش و کبد با اشاره به اینکه افزایش آنزیم های کبد از مهم ترین فاکتورهای نشان دهنده سمی بودن کبد است، اذعان داشت:

 

زردی پوست و قسمت سفیدی چشم یا همان یرقان، خارش بدن، احساس درد سمت بالا و راست شکم، خستگی مفرط، بی اشتهایی، حالت تهوع و استفراغ، تیرگی ادرار و وجود لکه های قهوه ای رنگ در پوست ازسمی بودن کبد حکایت دارند.وی به بی علامتی التهاب کبد اشاره و تاکید کرد: هرچقدر کبد ملتهب شود، باعث تخریب بافت آن می شود که افزایش وزن را به همراه دارد.

 

این پزشک عمومی با بیان اینکه امکان التهاب یا سمی شدن کبد توسط بعضی مکمل های غذایی وجود دارد، گفت: حساسیت بدن به مواد غذایی مانند ادویجات، مکمل های افزودنی و بعضی از داروهای گیاهی باعث سمی شدن کبد می شود.

 

غفوری با اشاره به اینکه مراجعه و معاینه افرادیکه در معرض سمیت کبد می باشند مهمترین روش تشخیص است، بیان کرد: پزشک معاینه کننده در صورت صلاحدید برای بیمار اقدامات تکمیلی نظیر انجام آزمایش های کبدی، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی را درخواست کند.

 

به گفته وی نمونه برداری از کبد، دقیق ترین راه برای تشخیص التهاب و سمی بودن آن است که البته روش ها فیبرواسکن کبد که کاملا غیر تهاجمی استدر بسیاری لز موارد در تشخیص التهاب کبد کنک کننده است.

 

عضو انجمن گوارش و کبد با بیان اینکه عدم تشخیص سمیت کبد باعث پیشرفت التهاب آن به سمت تخریب بافت کبد و جلوگیری از بازسازی مجدد آن می شود، افزود: در این حالت کبد چروکیده و اصطلاحا دچار فیبروز شده است و عملکرد خود را از دست می دهد که در این کوارد ممکن است فیبروز کبد به سرطان منتهی شود.

 

غفوری با بیان اینکه کبد قابلیت بازسازی دارد، تصریح کرد: در صورت سمیت کبد، قرار نگرفتن در معرض مستقیم ماده سم زا، انجام ورزش روزانه، استفاده از دارو برای ازبین بردن سمیت کبد و در صورت نیاز بستری در بیمارستان در بسیاری از باعث بازگشت عملکرد طبیعی کبد می شود.این پزشک عمومی افزود: در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع ممکن است کید قابلیت بازسازی خود را از دست داده و فرد نیاز به پیوند کبد داشته باشد.