وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

کپسول ترک اعتیاد دتای هندی چیست و چه عوارضی دارد؟

کپسول ترک اعتیاد دتای هندی چیست و چه عوارضی دارد؟

دتای هندی یک نوع ادویه از کشور هند است که مصرف آن حالت نشاط در فرد ایجاد می‌کند، به همین دلیل از آن برای ترک اعتیاد استفاده می‌شود.

 

دتای هندی چیست؟

 

دتای هندی یک نوع ادویه کاملا گیاهی از کشور هند است، برخی از ترکیبات این ادویه شامل دارچین، بابونه، آویشن هندی، فلفل و ریشه جنسینگ می‌شود.

 

مصرف این ادویه نشاط و سرخوشی بسیار بالایی ایجاد می‌کند، همین ویژگی باعث شده است تا از آن به عنوان نوعی داروی ترک اعتیاد در کشورهایی نظیر هند، چین، مالزی و بحرین استفاده شود.

 

گفته می‌شود در پودر این ادویه ماده‌ای به نام “جلبک اسپرولینای تایلندی” نیز وجود دارد که بسیار نیروبخش و انرژی‌زاست و همین باعث می‌شود فرد بتواند فعالیت‌های روزانه خود را بدون هیچگونه رخوت و سستی، انجام دهد. 

 

سازندگان این ماده ادعا می‌کنند که درمان با این ادویه هندی کوچک‌ترین اثری از خماری، رعشه، عرق سرد، خمیازه، بداخلاقی، بی‌حالی، رخوت و کم‌حوصلگی بر جای نمی‌گذارد.

 

فروشندگان این محصول باور دارند که این ماده گیاهی می‌تواند وزن از دست رفته و چهره پریشان بیمار از قبیل کبودی زیر چشم، لب، لاغری بدن و … را طی چند روز باز سازی کند و هر نوع اعتیاد به کراک، تریاک، هروئین و شیشه را به راحتی درمان کند.

 

روش مصرف این ماده به این صورت است که روزی ۲ وعده، هر وعده یک قاشق صبحانه‌خوری مصرف می‌شود البته باید در روز بعد میزان مصرف کمتر از روز قبلی باشد. دوره درمان با این داروی گیاهی بین ۲۰ تا ۴۵ روز است و نیاز به استراحت ندارد.

 

 

از عوارض این ادویه هندی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد ناراحتی‌های گوارشی
  • ابتلا به بیماری‌های اعصاب و روان
  • عوارض کلیوی و کبدی
  • عوارض قلبی و عروقی
  • بی‌قراری و بدن درد (اعتیاد به مواد جدیدتر)
  • تشنج و مرگ

 

وزارت بهداشت در مورد این ادویه چه می‌گوید؟

 

وزارت بهداشت هر گونه مصرف داروهای ترک اعتیاد نظیر قرص دراگون یا دتای هندی را مجاز نمی‌داند چرا که این داروها حاوی ماده‌ای به نام “میراگنین” هستند.
 
 
تحقیقات در سوئد نشان داده است که داروهای گیاهی که حاوی ترکیبات کراتوم مثل میراگنین هستند اگر با ترامادول مصرف شوند باعث اوردوز شدن مصرف کننده‌های ترامادول می‌شوند.
 
 
هرچقدر میزان میراگینین بالاتر باشد خطر تشنج و کما بیشتر می‌شود و ریسک مرگ و میر نیز، بالاتر می‌رود.
 
 
اکثر این کپسول‌های ترک اعتیاد به اصطلاح گیاهی شامل پودر خشخاش، ترامادول، بایمادول یا دیفنوکسیلات و داروهای مسکن و اعصاب پودر شده هستند که با اندکی زیره و یا آویشن مخلوط می‌شوند تا از این طریق به این ترکیبات ماهیت گیاهی بودن داده شود.
 
 
بر همین اساس وزارت بهداشت استفاده از این مواد را که با اسامی مختلفی در بازار وجود دارد برای ترک اعتیاد، مناسب نمی‌داند.