وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

توصیه های پزشکی در مراقبت و زیبایی ناخن ها

توصیه های پزشکی در مراقبت و زیبایی ناخن ها

 زمانیکه شیوه های مخ تلف را برای محکم کردن ناخن بکار می برید ولی ناخن سفت نمی شود این از جنس ناخن است خود ناخن باید بطور نرمال سفت باشد و نمیتوان نوع ناخن ر عوض کرد و به ٰنتیم انسان بستگی دارد که چه جنس ناخنی داشته باشد مثلا همانطور نمی توان جنی مو را تغییر داد جنس ناخن هم همینطور است.  ولی در این بخش دکتر یلدا صداقت متخصص پوست و زیبایی در این مطلب حقایقی  که باید در باره ناخن‌های‌تان بدانید را می‌خوانید و با توصیه‌های این متخصص برای کاهش صدمات زیبایی دست‌های‌تان  آشنا می‌شوید.

 

کمبود کلسیم دارم؟

حتما شما هم شنیده‌اید به هر کسی که ناخن‌هایش زود می‌شکند، توصیه می‌شود کلسیم بیشتری مصرف کند اما بهتر است کمی از این توصیه‌های کلیشه‌ای فاصله بگیرید و بپذیرید که شکنندگی ناخن همیشه به دلیل کمبود کلسیم نیست. با توجه به اینکه برای کمبود کلسیم علائم ناخنی جزء اولین نشانه‌های بیماری نیست، نباید به محض دیدن شکنندگی ناخن‌ها بدون تجویز پزشک کلسیم مصرف کنید.

 

جوش شیرین ناخن را تمیز می‌کند؟

برخی از خانم‌ها برای تمیز و براق شدن ناخن‌های‌شان از محلول آب و جوش ‌شیرین استفاده می‌کنند اما پزشکان این روش را اصلا توصیه نمی‌کنند. اگر رنگ ناخن‌تان روشن و طبیعی نیست، علتش را پیدا کنید. اولین علت شایع رنگ بد ناخن، تماس دست با مواد رنگی است. بعضی شغل‌ها تماس با مواد رنگی یا حتی مواد کثیف را ایجاب می‌کنند؛ مانند مکانیک‌ها و آشپزها. معلوم است که اگر دست‌تان هر روز با مواد رنگی تماس داشته باشد، رنگ ناخن تیره‌تر می‌شود  بنابراین بهترین راه‌حل این است که حین کار دستکش بپوشید.

 

مانیکور با ناخن چه می‌کند؟

اولین اشتباه آرایشگر‌ها از بین بردن حفاظ ناخن است. در قسمت پایین و ریشه ناخن پوست متراکم برجسته‌ای وجود دارد که مانع ورود میکروب از بیرون به پوست و لایه‌های زیرین می‌شود. در جریان مانیکور این حفاظ دستکاری می‌شود و با از بین رفتن چین ناخن، احتمال ابتلای ناخن‌ها به عفونت بالا می‌رود. از جمله شایع‌ترین این عفونت‌ها، پارونیشی است. از سوی دیگر افرادی که عادت به مانیکور دارند و مرتب این عمل را تکرار می‌کنند، بعد از مدتی متوجه می‌شوند ناخن‌های‌شان زرد شده است. در این حالت ناخن طبیعی‌شان زشت دیده می‌شود و هر قدر آن را بشویند، تمیز به نظر نخواهد رسید. اقدام فوری جهت رفع مشکل این است که مانیکور کردن را کنار بگذارند.

 

ناخن مصنوعی بکارم؟

کاشتن ناخن مصنوعی یکی دیگر از عوامل زمینه‌ساز ابتلا به پارونیشی است. برای کاشت ناخن کوتیکول ناخن را عقب‌تر می‌برند و از چسب برای چسباندن ناخن استفاده می‌کنند؛ یعنی هم سد عبور میکروب را از میان برمی‌دارند هم مواد حساسیت‌زا را به قسمت‌های حساس پوست می‌رسانند. گذشته از این، آرایشگر‌ها برای اینکه چسب و مواد شیمیایی لازم برای نگه داشتن ناخن مصنوعی روی ناخن اصلی کارآیی بهتری داشته باشد، صفحه ناخن را با سوهان صاف می‌کنند و بافت‌های طبیعی را از بین می‌برند. این مسئله باعث می‌شود به تدریج ناخن شکل اصلی‌اش را از دست بدهد و کج و معوج شود.

 

به دست‌های‌تان نگاه کنید

جالب است بدانید ناخن‌های دست راست زودتر از دست چپ رشد می‌کنند. شاید علت این باشد که معمولا با دست راست کار می‌کنیم و ضربه‌های خفیفی که به ناخن می‌خورد، به نوعی آن را تحریک می‌کند و قدری سریع‌تر بلند می‌شوند.

 

چرا ناخن‌هایم رشد نمی‌کنند؟

اگر بیماری خاصی نداشته باشید، ناخن‌های‌تان به شکل طبیعی و سالم رشد می‌کنند و تصور رایج رشد نکردن ناخن‌ها تنها یک سوء‌تفاهم است. البته ابتلا به برخی بیماری‌ها باعث کند شدن رشد ناخن‌ها می‌شود. برای مثال افرادی که پرکاری تیروئید دارند، رشد ناخن‌های‌شان سرعت بیشتری دارد؛ افرادی که کم کاری تیروئید دارند، ناخن‌های‌شان دیرتر از حد معمول رشد می‌کند. از سوی دیگر افرادی که دچار سوء‌تغذیه شدید هستند، رشد ناخن‌های‌شان بسیار کند است و افراد مسن هم ناخن‌های‌شان در مقایسه با جوان‌ها کندتر رشد می‌کند.

 

چرا کنار ناخن‌ها پوسته  پوسته می‌شود؟

پوسته‌های کنار ناخن، در اثر خشک شدن پوست ایجاد می‌شوند.  برای برطرف کردن این حالت کافی است دست را روزانه چند نوبت با کرم‌های آب‌رسان و مرطوب‌کننده چرب کنید. حواس‌تان باشد اطراف ناخن را هم حتما چرب کنید. وازلین و گلیسیرین جزء موادی هستند که برای چرب کردن دست توصیه می‌شوند. همچنین برای شستن دست‌های‌تان می‌توانید از شوینده‌های غیر صابونی با PH پایین استفاده کنید چون کمتر پوست را خشک می‌کنند.

 

چرا شکل ناخن‌هایم عجیب است؟

رنگ‌پریدگی شدید ناخن، از فقر آهن یا آنمیا ناشی می‌شود. بیماری‌های پوستی مانند لینکن پلان هم از جمله مواردی است که در ناخن علائمی ‌را نشان می‌دهد. علاوه بر اینها بیماری‌های کلیوی و کبدی هم می‌توانند رنگ و شکل ناخن را تغییر دهند. اگر ناخن سیاه شد، نباید نسبت به آن بی‌تفاوت بود و باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کرد چون احتمال دارد رنگ سیاه اطراف و زیر ناخن به نوعی سرطان پوستی به اسم ملانون مربوط شود و البته این تنها احتمال است!

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره