وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

چای كپك زده دوست دارید؟

چای كپك زده دوست دارید؟
برخلاف تصور، درست كردن كامبوچا در خانه اصلا كار سختی نیست، برای درست كردن این نوشیدنی شما به چای (سیاه یا سبز)، شكر و البته مقداری قارچ و باكتری نیاز دارید. تعجب كردید؟ این میكروب‌ها برای سلامت بدن ضرری ندارند و حتی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. درواقع اصلا قسمت جالب این چای همین قارچ‌ها و باكتری‌هاست. شیوه خانگی درست كردن این چای هم این‌طور است كه ماده اولیه قارچ، «كشت مادر»
 
با مقداری چای خشك سیاه یا سبز مخلوط می‌شود، سپس به این مخلوط اندكی آب اضافه شده و برای مدت 10روز نگهداری می‌شود، طی این 10روز یك لایه نسبتا ضخیم از قارچ و باكتری روی این چای شكل می‌گیرد و پس از تكمیل این چرخه، لایه روی چای برداشته می‌شود تا برای ساختن چای‌های بعدی از آن استفاده شود و نوشیدنی زیر آن هم به عنوان «چای كامبوچا» مصرف می‌شود جالب است.

به جنگ سرماخوردگی بروید

درحال حاضر بسیاری از قهوه‌خانه‌ها، كافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها در سراسر جهان چای كامبوچا را در منوی غذایی خود ارائه می‌دهند. بعد از كفیر، سركرات و كیمچی حالا كامبوچا به جدیدترین محصول «پروبیوتیك» در جهان بدل شده است و بسیاری از بازیگران مشهور دنیا و سرآشپزهای رستوران‌های معروف جهان به آن متمایل شده‌اند. طرفداران این چای معتقدند كه این نوشیدنی سرشار از میكروارگانیسم‌هایی است كه شبیه «باكتری‌های خوب» داخل روده انسان هستند.

وقتی چای معجزه‌آسا شما را بیمار می‌كند

با این همه تعریف مشخص است كه تمایل زیادی در سراسر جهان برای این محصول وجود داشته باشد، اما نكته مهمی كه باید درنظر گرفته شود این است كه موارد متعددی گزارش شده كه تلاش برای ساختن كامبوچا در خانه باعث آلوده شدن نوشیدنی به میكروب‌ها و قارچ‌های مضر و بیماری‌زا شده است. درواقع گذاشتن یك نوشیدنی و یك ماده غذایی در هوای آزاد برای مدت 10روز احتمال آلوده شدن آن را بالا می‌برد. درست كردن كامبوچا در ظروف سرامیك از همه خطرناك‌تر است.

 
چراكه اسید موجود در كامبوچا با سرامیك تركیب می‌شود و سمی خطرناك آزاد می‌كند.  از طرف دیگر میزان قند این نوشیدنی هم یكی دیگر از نكاتی است كه باید به آن دقت كنید، درست است كه میزان قند معمول در این نوشیدنی بالا نیست اما اگر روزی چند نوشیدنی كامبوچا بنوشید قندخون‌تان ممكن است به مقدار زیادی بالا برود و این در افراد دیابتی یا افرادی كه در خطر ابتلا به دیابت قرار دارند، بسیار مهم است.