مطالب ویژه
گالری عکس           بیوگرافی بازیگران           فروشگاه آنلاین            طنز و خواندنی          فال روزانه

ورود عروسک باربی دوربین دار به ایران
ورود عروسک باربی دوربین دار به ایران
محصول جدید عروسک باربی به نام "دختر ویدئویی" (Video Girl) به بازار جهانی عرضه شده است که مجهز به دوربینی در گردن عروسک می باشد و از این طریق از لحظات خصوصی خانواده ها تصویربرداری نموده و ممکن است تصاویر نامناسبی را به پایگاه‌هایی اینترنتی مختلف مانند یوتیوب بفرستد.

نحوه انتقال تصاویر خصوصی فیلمبرداری شده توسط باربی به اینترنت، به این صورت است که، کاربر یا استفاده کننده از این عروسک برای دانلود جدیدترین موسیقی و مدل های رقصیدن عروسکش ، ناگزیر به اتصال عروسک به کامپیوتر و اینترنت است. عملیات انتقال اطلاعات به صورت برنامه ریزی شده از قبل، در نرم افزار آن قرارداده شده و هنگام اتصال به اینترنت به صورت خودکار تصاویر فیلمبرداری شده بر روی سرور سایت کپی می گردد.

ورود باربی دوربین دار  از دو جنبه واجد احتیاط و اعلام هشدار به خانواده هاست. اول نقض حریم خصوصی خانواده ها است به طوری که با وجود این عروسک گویا خانواده همواره در دید یک دوربین مخفی قرار دارد و دوم آن که این دوربین مخفی ابزرای برای جاسوسی سرویس های اطلاعاتی نیز محسوب می شود.
عروسک باربی دوربین دار به بازار ایران نیز وارد شده و در فروشگاه های تهران عرضه می شود. این عروسک در برخی شهرستان ها نیز توزیع شده است.

این موضوع هشدارهای روانشناسان آمریکایی را نیز برانگیخته و در این زمینه خواستار تحریم این محصول شده اند.

چندی پیش یک روان‌شناس آمریکایی، بخاطر دوربینی که در عروسک‌های باربی جدید تعبیه شده، خواستار تحریم آن توسط والدین شد."دانیلا میلتیک" (Daniella Miletic) از والدین کودکان آمریکایی خواست عروسک باربی جدید را تحریم کنند. نکته مهم در استفاده از این وسایل، نقض حریم خصوصی شهروندان جامعه نیست. بلکه استفاده جاسوسی که از این وسایل می شود در خور اهمیت بیشتری است.
دانیلا میلتیک در مقاله خود نوشت: عروسک‌های باربی جدید، که دوربینی درون آن‌ها کار گذاشته شده است، نگرانی‌ایی در مورد مسئله حریم خصوصی مصرف‌کنندگان ایجاد کرده است. این عروسک‌های وینیل متعلق به شرکت "متل" (MATTEL) سال‌هاست که در دست مصرف‌کنندگان هستند؛ ولی فناوری‌های روز به آنها افزوده شده است. مدل جدید این عروسک‌ها که دوربینی در آنها کار گذاشته شده، باعث نگرانی وکلای حریم خصوصی و همچنین برخی روان‌شناسان شده است.

میلتیک ادامه داد: این باربی جدید که "دختر ویدئویی" (Video Girl) نام دارد، به خاطر این مسئله که به کودکان این امکان را می‌دهد با استفاده از دوربینی که در گردنبند آن تعبیه شده، از خودشان و دیگران فیلم بگیرند، مورد انتقاد قرار گرفته است. این عروسک که قیمت آن حدود 110 دلار است، یک صفحه نمایش ال.سی.دی کوچک در پشت خود دارد و که می‌توان آن را به رایانه انتقال داد.

به گفته این نویسنده، "سالی مک‌کورمک" (Sally-Anne McCormack) روان‌شناس بالینی بر این باور است که ممکن است فیلم‌های گرفته شده توسط این عروسک ناآگاهانه و برای مقاصد سوء در اینترنت مورد استفاده قرار گیرد. وی از والدین خواست این عروسک را تحریم کنند. یک زن آمریکایی که چهار فرزند دارد، در این مورد می‌گوید: "این عروسک در واقع یک دوربین مخفی است. کودکان آن گونه که بزرگسال‌ها به این فیلم‌ها می‌نگرند، آنها را تماشا نمی کنند و ممکن است تصاویر نامناسبی را به پایگاه‌هایی اینترنتی مختلف مانند یوتیوب بفرستند".
 

وی ادامه داد: "مایکل پیرس" (Michael Pearce) از موسسه "لیبرتی ویکتوریا" (Liberty Victoria) بر این باور است که تلاش برای متوقف کردن تولید دستگاه‌های فیلم‌برداری کوچک مانند این عروسک بی‌فایده است و استرالیا باید قوانین مناسب‌تری را در مورد حفظ حریم خصوصی مردم در مقابل استفاده ناصحیح از فناوری‌های جدید وضع کند.

میلتیک به نقل از پیرس ادامه داد: "ممکن است رویدادی شخصی و خصوصی در مورد این عروسک‌ها پیش آید که شخص دوست نداشته باشد دیگران از آن مطلع شوند. فایده‌ای ندارد که مانع پخش این گونه چیزها شویم. فقط باید اطمینان حاصل کنیم که این فناوری‌های جدید در یک محیط قانونی گسترش می‌یابند که حریم خصوصی مردم در آن به درستی حفظ می‌شود. محیط کنونی چنین ویژگی‌هایی ندارد".

وی همچنین در ادامه نوشت: "کریستوفر زین" (Christopher Zinn) از اعضای گروه طرفدار مصرف‌کننده "چویس" (Choice) می‌گوید که این دستگاه تنها یکی از صدها دستگاه دیگری است که دوربین مخفی در آنها کار گذاشته شده است. وی در این باره گفت: نمی توان مانع ابتکار شد. گسترش دستگاه‌های تلفن همراه و قلم‌های دارای دوربین مخفی... از این دستگاه‌ها بسیار در دسترس مردم است. من نمی توانم بفهمم که چرا این عروسک جدید تعادل را برهم میزند و یک وسیله سرگرمی را به یک وسیله انحرافی تبدیل می‌کند. با کاهش قیمت دوربین‌های تصویربرداری، دستگاه‌های مشابه دیگری نیز روانه بازار خواهد شد. به نظر من عادلانه نیست که بگوییم اسباب‌بازی کودکان نباید دوربین داشته باشند.

دانستنش خالی از لطف نیست که امروزه از دوربین تلفن همراه ، دوربین لپ تاپ ، میکروفن لپ تاپ و finger print, گرفته تا مکالمات تلفنی ، ایمیل ها و voice chat و video chat، به ابزاری برای جاسوسی تبدیل شده اند و توسط آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) کنترل می شوند. این موضوع صرفا به افراد سیاستمدار و یا افراد خاص جامعه آمریکا اختصاص ندارد؛ بلکه برای افراد همه جوامع در سراسر دنیا در نظر گرفته شده و رفتار و مکالمات همه انسانها را در همه جا پوشش می دهد. رسالت سازمانی و ماموریت NSA کنترل روابط و اطلاعات افراد در سراسر دنیاست.
عروسک باربی نیز نقش غیر قابل انکاری در گسترش سبک زندگی آمریکایی بویژه در میان دختران دارد.
تعداد نمایش ۹۹۵۵ بار
ارسال شده در ۰۰۰۰/۰۰/۰۰ ۰۰:۰۰:۰۰

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

نسخه قابل چاپ ارسال به کلوب ارسال به یاهو ارسال به گوگل ارسال به yahoo buzz ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید
ارسال به دوستان :

مطالب این بخش
وارد شدن یک ببر به حمام در حین دوش گرفتن! (عکس)کار غیر اخلاقی این مرد مست با همسر خود! (عکس)سوء استفاده زن 22 ساله از یک پسر 14 ساله (عکس)این مرد بینوا مجبور است بدون قلب زندگی کند (تصاویر )این مرد با دختر خود ازدواج کرد و از او بچه دار هم شد!!پخش صحنه‌ غیراخلاقی هنگام‌ پخش‌ زنده شبکه العربیه‌!این پسر 29 ساله تاکنون 9 بار مرگ را تجربه کرده است!پیدا شدن یک خانواده 10 نفری پس 70 سال در کوه هاتفریح غیر انسانی سه پرستار زن با پسر بچه های بیمار!شناگر زن ایرانی در تیم ملی شنای بانوان آمریکا (عکس)بازگشت سه دختر ربوده شده پس از گذشت 10 سال!!برهنه شدن دختر جوان به تقلید از دختر مصری! (عکس)تجاوز و قتل خانم 63 ساله توسط پسر 18 ساله (عکس)این دختر 19 ساله جیب بر حرفه ای بازار تجریش بوده!کشف حجاب یک زن جوان در خیابان های تهران (عکس)ویژگیهای بسیار جالب و باورنکردنی ماشین رئیس جمهورجاسازی باورنکردنی موبایل در شکم زن زندانی (+تصاویر)شوکه شدن مردم از ازدواج فوتبالیست 86ساله (عکس)وقتی خانم مانکن خبرنگار صدا و سیما میشود! (عکس)جنجال آزار جنسی این سرباز مرد توسط 4 زن!