وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

خوراكی‌های فوق‌العاده و مفیدبرای آقایان

سس گوجه ‌فرنگی
مردانی كه به مقادیر زیاد گوجه ‌فرنگی، سس‌ گوجه‌ فرنگی یا مواد حاوی آن را مصرف می ‌كنند، خود را در برابر سرطان پروستات ایمن می‌ كنند. دانشمندان و محققان دانشگاه‌ هاروارد عادات غذایی بیش از 47 هزار مرد را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مصرف كنندگان گوجه ‌فرنگی و سس آن، نسبت به عده‌ای كه این كار را انجام نمی‌ دهند، حدود 35 درصد كمتر است.
دلیل این امر، وجود نوعی "كاروتینوئید" به نام "لیكوپن" است كه در گوجه ‌فرنگی به وفور یافت می‌ شود.
اما آنچه دانشمندان را به تعجب وا می‌ دارد این است كه چرا آب گوجه‌ فرنگی دارای چنین تأثیر بازدارنده‌ای نیست؟
متخصصان با بررسی‌های دیگر، دلیل این امر را مشخص كرده‌اند. برای جذب بهتر لیكوپن، گوجه ‌فرنگی باید با یك نوع چربی پخته شود كه در تهیه ی رب یا سس گوجه فرنگی، مقداری روغن به آن اضافه می كنند. بنابراین پزشكان مصرف رب یا سس گوجه ‌فرنگی را برای آقایان بیشتر توصیه می‌ كنند.

بروكلی
اخیراً محققان دانشگاه‌ هاروارد دریافتند كه مصرف سبزی‌هایی مثل كلم بروكلی از ابتلا به سرطان مثانه می ‌كاهد.
دانشمندان رژیم غذایی حدود 50 هزار مرد را مورد بررسی قراردادند و به این نتیجه رسیدند كه احتمال ابتلای افرادی كه هفته ‌ای پنج وعده یا بیشتر از این سبزی ‌ها مصرف می ‌كنند (طی ده سال)، نسبت به كسانی كه این كار را انجام نمی ‌دهند، به میزان نصف كاهش می ‌یابد، ضمن اینكه بروكلی و سایر انواع كلم (به علت داشتن آنتی ‌اكسیدان فراوان) به عنوان بهترین غذاهای بازدارنده از بیماری‌ های دیگر هم تلقی می ‌شوند.

در دوره‌ی قاجار، مردم استان بوشهر سه بار (در سال های 1216 ه. ش / 1837 م. و 1235 ه.ش / 1856 م. و 1294 ه.ش / 1915 م.) با تهاجم انگلستان به مرزهای جنوبی كشور عزیز ما ایران، مقابله كرده‌اند…
در تمامی این موارد مردم غیور و صبور این استان علیرغم مشكلات و موانع بسیار، با سرفرازی و سربلندی از میدان نبرد بیرون آمده‌اند. این مردم در شرایطی به حفظ عزّت و شرف ملی كمر همت بستند كه دولت ضعیف و زبون قاجاریه هر روز گوشه‌ای از مرزهای میهن ما را از دست می‌داد و به بیگانگان امتیاز تازه‌ای واگذار می‌كرد.
به جرأت می‌توان گفت كه در روزگار ظلمانی قاجاریه، قیام‌های ضدّ اجنبی مردم بوشهر، تنگستان، دشتی، دشتستان، كازرون، شیراز، قشقایی و به طور كلی همه آزادیخواهان و وطن دوستان جنوب، چون چراغی فروزان در عرصه‌ی تاریخ و استقلال ایران نورافشانی می‌كند.
از رهگذر این ایستادگی و استقامت‌ها، مردم این سامان شهدای بسیار و قهرمانان فراوان تقدیم دین و میهن كرده‌اند. از این میان «رئیس علی دلواری» آوازه‌ای خاص یافته و مشهور و معروف همگان گشته است؛ اما چهره‌های همیشه تابناك دیگری نیز وجود دارد كه آنچنان كه باید برای مردم كشورمان معرفی و شناسانده نشده‌اند. شكی نیست كه نسل كنونی در برابر زحمات و مجاهدات گذشتگان خویش مسئولیت فراوانی دارد.
در سال‌های جنگ جهانی اوّل (18- 1914 م) جنوب ایران، عرصه‌ی جدال خونینی میان ایرانیان و بیگانگان متجاوز بود. به لحاظ پیش‌قدمی، استقامت و تداوم مبارزه، مردم بوشهر، تنگستان، دشتی و دشتستان دارای نقش خاصی در این سال‌ها بوده‌اند؛ آنچنان كه در همان زمان و در مدتی اندك، مردم این مناطق دور افتاده و سران ناشناخته‌ی مبارزات آنان، مبدّل به مردمانی معروف و شخصیت‌هایی سرشناس شدند. نام رییس علی دلواری، میرزا محمدخان برازجانی، شیخ حسین‌خان چاهكوتاهی و زایر خضرخان اهرمی در جراید و اخبار انعكاس گسترده‌ای یافت.
در ایام محنت‌بار جنگ جهانی كه بیگانگان با نقض بی‌طرفی ایران، حیات كشوری كهنسال را دچار تلاطم طوفان حوادث ساخته بودند، چشم‌های نگران و دل‌های پرالتهاب میلیون‌ها ایرانی، متوجه سواحل و سرزمین‌های گرم و سوزان ایران در استان كنونی بوشهر شده بودند؛ جایی كه نبرد نابرابری میان مدافعان بی‌سلاح، اما مؤمن با دشمن مزوّر اما مسلّح جریان داشت.
آنچه كه در آن روزگار رخ داد، مانند همه‌ی وقایع به سینه‌ی تاریخ سپرده شد و در سال‌های بعد نسل‌هایی كه پی در پی آمدند، حاصل تلاش پدران و پیشینیان خود را به شكل ثمره‌ی شیرین استقلال وطن، حفظ عزّت و شرف و باقی ماندن در طریق سربلندی و سرفرازی دیدند.
علیرغم اهمیت و عظمت قیام استعماری مردم بوشهر، تنگستان، دشتی و دشتستان در سال‌های جنگ جهانی اوّل و حتی سالیان قبل از آن در قرن نوزدهم، متأسفانه تلاشی اساسی و همه جانبه برای شناختن و معرفی آن عظمت‌ها صورت نگرفته است؛ در نتیجه اهمیت و ارزش قیام قهرمانان جنوب و پیام خونبار آنان همچنان در پرده‌ای از سكوت بغض‌آلود و دردآور باقی مانده است، آنچنان كه بسیاری از مردم تصویری گویا و اطلاعی دقیق از چند و چون این قیام ضدّ استعماری ندارند.

من از شكنجه گاه سیا می آیم

اما اكنون به نظر می رسد استرس و كار زیاد در دنیای مدرن باعث شده كه بسیاری از مردم كمتر از 8 ساعت در شب بتوانند بخوابند.
نتایج یك نظر سنجی در بریتانیا نشان می دهد كه تنها اقلیت كوچكی از مردم این كشور از 8 ساعت خواب در طول شب بهره مند می شوند.
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" برای خواندن نظرات خوانندگان اینجا كلیك كنید
اما آیا 8 ساعت خواب در طول شب واقعا برای سلامتی ضروریست؟
پروفسور جیم هورن، مدیر مركز تحقیقات خواب در دانشگاه لافبارو این موضوع را به هیچ عنوان ضروری نمی داند.
او می گوید: "این حرف بی معنی است. مثل این است كه بگوییم همه باید كفش سایز 8 بپوشند یا باید قدشان 1.72 متر باشد."
"البته متوسط ساعات خواب مردم را می توان اندازه گرفت كه حدود 7 ساعت یا 7 ساعت و ربع در طول شب است."
پروفسور هورن می گوید آمار نشان می دهد كه بسیاری از مردم از این حد متوسط، بیشتر یا كمتر می خوابند و این می تواند به ژنها یا عادت آنها مربوط باشد.
بنیاد ملی تحقیقات خواب آمریكا 7 تا 9 ساعت خواب را به بزرگسالان توصیه می كند و نظرسنجی ای كه همین بنیاد در سال 2002 انجام داد، نشان می دهد كه سه چهارم مردم آمریكا دچار اختلالات خواب هستند و یك سوم آنها بقدری در طول روز خواب آلود هستند كه این خواب آلودگی فعالیتهای روزانه آنها را تحت اشعاع قرار می دهد.
این بنیاد می گوید: " متوسط خواب مردم در طول قرن گذشته كاهش یافته است. هرچند جوامع ما دگرگون شده اند اما مغز ها و بدنهایمان تغییری نكرده اند. كمبود خواب همه ما را تحت الشعاع قرار داده و این ما هستیم كه بهای آن را می پردازیم."
پروفسور هورن می گوید : "برای تشخیص كمبود خواب باید ببینید كه آیا در طول روز احساس خواب آلودگی می كنید یا اینكه بیشتر مدت روز هوشیار و سرحال هستید."
به گفته پروفسور هورن زنان ممكن است به دلیل ساختار متفاوت مغزشان بیش از مردان به خواب نیاز داشته باشند. او همچنین می گوید شواهدی در دست است كه نشان می دهد كودكان كم سن و سال به اندازه كافی از خواب بهره مند نمی شوند و این امر روی رفتار آنها تاثیری تعیین كننده دارد.
پروفسور هورن می گوید ارتباطاتی میان اختلالات خواب و عارضه های قلبی كشف شده است اما در عین حال استرس ناشی از انجام شغلهای ناخوشایند هم بطور مشابه به این عارضه ها ربط داده شده است.
او تاكید می كند كه اختلال خواب عارضه ای است كه اثرات آن در تمام طول شبانه روز مشهود است، بطوری كه افراد دچار این عارضه در طول روز خسته و عصبی هستند و در هنگام شب نیز قادر نیستند آرامش را به ذهن و مغز خود بازگردانند.



پایگاه فرهنگی تفریحی ایران ناز