وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

10 نکته پزشکی برای خوش اخلاق شدن

10 نکته پزشکی برای خوش اخلاق شدن
به گزارش ایران ناز محققان دانشگاه میشیگان اظهار میدارند كه خلق و خوی بد به طور متوسط 3 روز در هر 10 روز به سراغ انسان ها می‌آیند و در حدود 2 درصد مردم تقریبا هر روز شاد هستند و در حدود 5 درصد افراد، خلق و خوی بد را در چهار روز از هر پنج روز دارند.
 
بیش از بیش از یک دوجین از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی که در حال مطالعه نوروبیولوژی و تنظیم و تعدیل خلق و خو و حالات افراد هستند، متوجه شده‌اند که مردم به‌صورت‌های مختلف و در کشورهای متفاوت، روش‌هایی را برای تغییر حالات‌شان به کار می‌برند: گوش‌دادن به موزیک، صحبت با یک دوست، پیاد‌ه‌روی، سرگرم‌کردن خود، تلاش برای رفع مشکل، خوردن، عبادت، نماز و خرید.
تفاوت‌های جنسیتی در مدیریت حالات درونی وجود دارند. مردان به‌طور معمول سعی می‌کنند خودشان را از این کار باز دارند (تقریبا راهکاری موفقیت‌آمیز است) یا از سیگار استفاده می‌کنند. زنان بیشتر به صحبت با فردی که بتواند به آنها کمک کند می‌پردازند یا به فکر می‌افتند که چرا این حس بد را دارند (که کمک نمی‌کند.) یادگیری روش‌های موثر تقویت حالات درونی و تنظیم خلق و خو می‌تواند به مردان و زنان کمک کند تا خود را از این ورطه بیرون کشند.
روشهای مشکل‌نگر
موثرترین روش برای دورکردن حالت بدخلقی و یا غم، در درجه اول تغییر علت به وجود آورنده آن است البته به شرطی که بدانید چه چیز شما را ناراحت کرده و چرا. بسیاری از حالات بد به دلیل از دست دادن یا شکست در کار یا ارتباطات صمیمانه است و محققان، سوالاتی را که باید پرسیده شود.
 
شامل این موارد می‌دانند: گزارش را دوباره بنویسید. از دوستی که احساسات او را جریحه‌دار کرده‌اید، عذرخواهی کنید. به والدین‌تان بگویید که در مورد دعوایی که داشتید، احساس بدی دارید. اگر نمی‌توانید کاری انجام دهید، در این صورت آنچه اتفاق افتاده را بپذیرید و به کارهایی توجه داشته باشید که دفعه بعد به شیوه دیگری انجام خواهید داد.
روشهای مبتنی بر احساسات و عواطف
اگر نمی‌توانید مشکل مربوط به احساس ترس را حل کرده یا آن را تشخیص دهید، در این صورت بهترین راه‌حل، تمرکز بر تغییر احساسات منفی‌تان است. به‌طور مثال سعی کنید که یک هدف به سرعت قابل دسترس را تعیین کنید که بتواند موجب تقویت روح‌تان با یک موفقیت کوچک باشد.
 
تمیزکردن کمد و قفسه‌ها، جمع و جورکردن وسایل و فایل‌های روی میزتان و یا نوشتن نامه به کسانی که خیلی وقت است از آنها خبر ندارید. انتخاب بعدی می‌تواند تحرک و فعالیت باشد. در مطالعات مربوط به تعدیل و تنظیم خلق و خو، ورزش و تحرک بدنی مستمر، تنها راهکار موثر برای از بین بردن احساسات بد است.
به‌طور مثال مطالعات گوناگون این مساله را تایید می‌کند که فعالیت‌های آیروبیک مانند پیاده‌روی یا تند راه رفتن به‌طور قابل‌توجهی موجب بهبود حالات خلقی می‌شود. اگرچه انسان وسوسه می‌شود تا هنگام کسالت و بی‌حوصلگی خود را از سایرین دور کند اما بهتر است که این کار را به تعویق بیندازد.
 
تحقیقات یادآور می‌شوند که ایده‌ خوبی نیست که وقتی احساس بی‌حوصلگی می‌کنید، عبوس و ترشرو شوید بلکه وانمود کنید که اوضاع عوض شده ولی وقت‌تان را با سایرین بگذرانید، زیرا دوستان شما اغلب می‌توانند به بهبود حالت شما با ارائه نقطه نظرات خود کمک کنند. اما هنگام در کردن فرد مناسب، احتیاط کنید زیرا ممکن است احساساتتان به‌جای بهتر‌شدن، از آن چیزی که هست، بدتر شود.
 
یکی از روش‌های تقویت حالات خلقی این است که ذهن‌تان را نسبت به مشکل ببندید اما نه اینکه در رفع آنچه غلط است نکوشید و توجه داشته باشید که این راه فقط تاحدی موفق است. کارهای ساده (به‌طور مثال تماشای تلویزیون یا مطالعه) فقط به‌صورت موقت عمل می‌کنند، بنابراین به‌نظر می‌رسد فعالیت‌هایی که موجب درگیرکردن قوه تخیل می‌شوند، اثرات بهتری داشته باشند.
کاری که تاثیر ندارد
تسلیم‌شدن در برابر یک حالت خلقی بد و باقی نگه‌داشتن خودتان در اینکه احساس بد داشته باشید، کاملا موجب تضمین این مساله می‌شود که شما به‌زودی احساس بهترشدن نخواهید داشت. محققان نشان داده‌اند که انتظارات و توقعات منفی به حالات منفی منجر ‌شده و از طرفی کسانی که منتظر هستند تا احساس بدی داشته باشند، بیشتر از بقیه ناراحت بوده و خوشحالی در آنها کم می‌شود.
 
یا نیز تاثیر بسیار کمی دارد. جیغ و فریاد و یا گریه ‌کردن، فقط باعث تقویت حالت و احساس منفی می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد کسانی که احساسات‌شان را تخلیه می‌کنند، امکان دارد ساعات بیشتری در ناراحتی باشند.
 
دوباره و دوباره فکر کردن درباره اشتباهات، شکست‌ها یا بدشانسی‌ها نه فقط به دایمی شدن حالت بد می‌انجامد بلکه می‌تواند به اضطراب و افسردگی‌ هم منجر شود. کسانی که به این صورت فکر کنند احتمال کمتری دارد که بتوانند خودشان را درگیر فعالیت‌های انرژی‌زا و فرح‌بخش کنند، حتی اگر باور کنند که از آنها لذت می‌برند.

۱۰ قدم به سمت خوش‌اخلا‌ق شدن
۱) برجسته‌سازی موارد مثبت. به بخش‌هایی از زندگی‌تان فکر کنید که خوب پیش می‌روند، نه آنهایی که شما را آزار می‌دهند.

۲) موفقیت‌های گذشته را مرور کنید. قبل از ایجاد انگیزه در خودتان برای پیشبرد بیشتر امور در آینده، آنچه انجام داده‌اید را به خودتان یادآور شوید.
۳) عبادت کنید. انجام امور دینی و مذهبی، بیشترین تاثیر را بر رهایی از اضطراب و افسردگی دارد.
۴) به موزیک گوش دهید. با توجه به این که شکل‌های بسیاری از خلاص‌شدن از حالات بد وجود دارد، این کار حداقل و به‌طور موقتی، یکی از رایج‌ترین و موثرترین موارد برای تقویت خلق و خو است.
۵) خودتان را درمان کنید. اغماض‌ها و گذشت‌ها (بزرگ یا کوچک) می‌توانند هنگامی که احساس می‌کنید پایین افتاده‌اید، شما را بالا بکشند. آنها موجب می‌شوند که شما احساس خاص و ویژه کنید.
۶) داوطلب بشوید. کارهای داوطلبانه و فعالیت در خیریه‌ها، احساس بهتربودن را به ما می‌دهند.
۷) ورزش از بهترین راه‌های تغییر حالت بد انسان، افزایش انرژی و کاهش فشار و استرس است.
۸) رفتار شاد داشته باشید. لبخند‌زدن و داشتن چهره شاد موجب از بین رفتن مشکلات نمی‌شود اما به بهبود حالت و خلق کمک می‌کند.
۹) تاکیدتان بر آینده باشد. اگرچه نمی‌توانید گذشته را دوباره بنویسید اما می‌توانید از آن درس بگیرید. تصمیم بگیرید که دفعه بعد، بهتر و سخت‌تر کار کنید.
۱۰) برای افسوس خوردن، حدی را قایل شوید. به خودتان بگویید: امروز صبح درباره خودم احساس تاسف می‌کنم اما امروز بعد از ظهر به زندگی‌ام توجه خواهم کرد و مسائل صبح را کنار می‌گذارم

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره