وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

موسوی: دولت باید به حرف‌های خود مقید باشد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس محمود احمدی در ادامه مناظره خود با میر حسین موسوی كه امشب از شبكه سوم سیما به صورت مستقیم برای مردم كشرومان پخش می‌شد، خطاب به میرحسین موسوی با تاكید بر اینكه دوستانه به شما می‌گویم كه من به شما علاقمند هستم اما باید در منابع اطلاعات خود به صورت جدی تجدیدنظر كنید، اظهار داشت: قضاوت شما بر اساس اطلاعات غلط است.
وی در خصوص سخنان موسوی راجع به موضوع ملوان انگلیسی گفت: در زمانی كه موضوع ملوانان اوج گرفت، تونی بلر نخست‌وزیر وقت انگلیس كتبا نامه‌ای نوشته و از ایران عذرخواهی كرد و گفت كه سیاست‌هایمان را در قبال ایران عوض می‌كنیم و این سند در حال حاضر در وزارت خارجه موجود است.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه ما در این موضوع، مردم انگلیس را از دولتمردان این كشور تفكیك كردیم، اظهار داشت: یكی از زیباترین كارهای جمهوری اسلامی ایران نحوه برخورد با ملوانان انگلیسی بود.
وی ادامه داد: انگلیسی‌ها 27 سال از جمله در دوره موسوی ما را ضد انسانیت، وحشی و گروگان گیر معرفی می‌كردند اما ما مردم انگلیس را از دولت این كشور تفكیك كردیم و ملوانان این كشور را در شرایطی كه در عزتمندترین حالت قرار داشتیم آزاد كردیم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سخنان موسوی در باره موضوع رابطه با عربستان نیز گفت: نمی دانم آقای موسوی این صحبت‌ها را از كجا می‌آورد در حالی كه كاملا موضوع بر عكس است.
احمدی نژاد ادامه داد: در نشست اوپك ملك عبدالله به من گفته بود كه از شما دعوت می‌كنم به مكه بیایید ولی من گفتم كه وقت ندارم چرا كه اوایل دولت است. ملك عبدالله بعدها مجددا خطاب به من گفت كه اگر دعوت كنم به مكه می‌آیید؟ كه من گفتم بله می‌آیم و دعوت هم برای سفر حج بود.
وی افزود: خوب بود آقای موسوی تصاویر را می‌دید كه چه استقبالی صورت گرفت و چه تظاهرات و فریادهایی در حمایت از ملت ایران انجام شد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار داشت: جالب است كه آقای موسوی این مسائل را مطرح كردند چرا كه در زمان خود آقای موسوی رابطه ما با عربستان به طور كامل قطع شد یعنی به نحوی عمل كردند كه رابطه از اساس قطع شد.
احمدی نژاد همچنین در مورد سخنان موسوی درباره موضوع فلسطین، با بیان اینكه خوب است آقای موسوی مواضع خود را مرور كند، اظهار داشت: موسوی در زمان خودش صریحا اعلام كرد كه ما نیروی نظامی می‌فرستیم تا در كنار مقاومت فلسطین علیه اشغالگران بجنگد و خود ایشان هم اعلام كردند كه رژیم صهیونیستی باید محو شود.
وی همچنین در خصوص صحبت‌های موسوی راجع به سیاست خارجی سیاست خارجی دولت نهم اظهار داشت: امروز فعال ترین نوع سیاست خارجی، دیپلماسی عمومی است چرا كه اگر بخواهیم در میدان دشمن بازی كنیم شكست خورده‌ایم چه آنكه در دوره هاشمی و خاتمی همین‌گونه رفتار شد و آقای موسوی نیز از آن حمایت كردند.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما خارج از فرمول قدرت‌های بزرگ وارد میدان شدیم كه این همان آموزه امام راحل است.
احمدی نژاد با اشاره به موضوع هسته‌ای خاطر نشان كرد: حتما اطلاع دارید كه روش دولت‌های قبل به نام تنش زدایی كشور را به جایی رساند كه تمامی تاسیسات هسته‌ای به طول كامل تعطیل شد و دو قرار داد بر ملت تحمیل شد كه اولین آن پروتكل الحاقی و قرار داد دوم ترتیبات اجرایی بود.
وی ادامه داد: در دوره قبل پروتكل الحاقی را بدون مصوبه مجلس و برخلاف قانون اساسی پذیرفتند كه بر اساس این پروتكل ماموران خارجی آزاد هستند در هر لحظه و هر نقطه كشور بازدید كنند كه نتیجه آن انتقال اطلاعات دفاعی كشور به بیگانگان است.
احمدی‌نژاد افزود: بر طبق قرارداد ترتیبات اجرایی نیز ما پذیرفتیم كه هر طرحی در ذهن دانشمندان كشورمان در موضوع هسته‌ای نقش بست قبل از هر اقدامی بایستی ماموران آژانس از آن اطلاع شوند و آیا از این سنگین‌تر می‌توانست بر ایران تحمیلی صورت بگیرد؟
وی با تاكید بر اینكه جهت اطلاع آقای موسوی این نكات را عرض می‌كنم، اظهار داشت: در همان فاصله‌ای كه تاسیسات هسته‌ای كشورمان در دولت سابق سنگین ترین تعلیق را پشت سر گذاشت 7 قطعنامه شورای حكام علیه كشورمان صادر شد در حالی كه عقب نشینی دولت وقت مطلق بود.
احمدی نژاد با بیان اینكه به لحاظ حقوقی قطعنامه های شورای حكام مهمتر از قطعنامه های شورای امنیت است اظهار داشت: قطعنامه‌های شورای امنیت سیاسی است و اعتبار حقوقی ندارد اما قطعنامه های شورای حكام حقوقی است.
وی در خصوص روند پیگیری موضوع هسته‌ای در دولت نهم نیز گفت: تمام ادعای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دوره نهم در شش سر فصل حل و فصل شد و ما نامه‌ این حل و فصل را از آژانس دریافت كردیم اما آمریكایی ها ادعاهایی را مطرح كردند كه بی اساس بود.
احمدی‌نژاد خطاب به موسوی ادامه داد: آقای موسوی در سعدآباد، بروكسل و پاریس چه گذشت؟ امروز ما هسته‌ای شده‌ایم اما شما بروید و صورت گزارشات دولت سابق را بخوانید كه برای برای راه اندازی 3 سانتریفیوژ چه خواهش‌هایی می‌شد. اما الان 7 هزار سانتریفیوژ در دولت نهم و در اوج عزت راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینكه جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریكا بعد از آن هم همكاری دولت سابق، ایران را محور شرارت نامید و ایران به حمله نظامی تهدید كرد، اظهار داشت: اما امروز بوش علنا می‌گوید كه ما دنبال براندازی نیستیم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: 27 سال در دوره آقای موسوی، آقای هاشمی و خاتمی آمریكایی ها و غرب به دنبال بر اندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود اما امروز رسما اعلام می‌كنند كه ما دنبال براندازی نیستیم و من از آقای موسوی می‌پرسم كه كدام سیاست خارجی موفق بود و كدام ذلت آفرین؟ كدام سیاست خارجی استقلال ما را حفظ كرد و كدام امتیاز داد و دستاوردی نداشت؟
احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با تاكید بر اینكه من 2 سوال در مورد هولوكاست مطرح كردم كه تمام نظام حقوق بشری قبل زیر سوال رفت اظهار داشت: از آقای موسوی تعجب می‌كنم. اسرائیلی‌ها و غربی‌ها الان دارند فریاد می‌زنند اما در عین تعجب می‌بینیم كه بعضی از دوستان می‌گویند آبروی ایران رفته است و سوال من از آنها این است كه آیا ما باید بنشیم و دشمن بیاید پشت در خانه ما و سپس با هم درگیر شویم؟
وی تاكید كرد: امروز تهدید برای همیشه از ایران بر طرف شده كه این حاصل ایستادگی و فداكاری ملت بزرگ ایران و رهبری عزیز و عنایات حضرت ولی عصر است.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاكید كرد: بهتر از آقای موسوی یك سفر خارجی بروند و استقبال ملت‌ها و استقبال ملت‌ها را ببیند.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در خصوص مباحث مطرح شده از سوی موسوی درباره مباحث سیاست خارجی تاكید كرد: اگر نگاه شما این است كه ما باید 4 قدرت بزرگ را راضی كنیم این خلاف نظر امام و منطق و استقلال ما است. اما اگر منظور شما این است كه باید با توده های وسیع ملت‌ها ارتباط برقرار كنیم این كار در حال حاضر صورت می‌گیرد.
وی افزود: در دوره دولت نهم بیش از 60 رئیس دولت به ایران سفر كرد كه این تعداد سفر در هیچ دوره سابقه نداشته است ضمن اینكه در دوره دولت نهم 118 عضو كشور گروه عدم تعهد از ایران حمایت كردند.
احمدی نژاد خطاب به موسوی با تاكید بر اینكه من به شما علاقمندام اما در خصوص این صحبت كه گفتید نگران هستید صحبت دارم اظهار داشت: آقای موسوی در زمان آقای هاشمی تورم به نرخ 49 و نیم درصد رسید و 49 میلیارد دلار و استقراض خارجی پیدا كردیم و آن هم بحران های اجتماعی شهرهای بزرگ كشور را در گرفت و عده‌ای زیادی كشته شدند. آیا در آن دوره احساس نگرانی نكردید .
وی تاكید كرد: آقای موسوی وقتی كه كشور ما تحریم شد و آمریكا اعلام كرد كه هر شركتی كه بیش از 20 میلیون دلار با ایران قرار داد نفتی ببیند را تحریم می‌كند، احساس خطر نكردید و نگران نشدید؟ وقتی در 18 تیر یك جریان بر انداز می‌خواست ایران را بگیرد و می‌خواست به سمت مركز حكومت حركت كند و علنا اطلاعیه دادند و از سوی بیگانگان حمایت شدند و به قول خودشان می‌خواستند انقلاب مخملین راه بیندازند، نگران نشدید؟
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاكید كرد: آقای موسوی وقتی در مجلس ششم نمایندگان تحصن كردند و از همانجا با كنگره آمریكا تماس گرفتند و كمك خواستند، شما نگران نشدید؟ و امروز می‌گوید كه نگران شدم؟
احمدی نژاد تاكید كرد: آقای موسوی می‌گویید چرا بحث هولوكاست را مطرح می‌كنید كه من به شما می‌گویم چرا نگویم هولوكاست؟ آیا می‌گویید بنشینیم تا آنها ما را به نقض حقوق بشر متهم كنند؟
وی تاكید كرد: سیاست خارجی دولت نهم سیاست بر آمد از متن مردم، خط امام و عزت آفرین و كاملا به نفع مردم ایران است.
احمدی نژاد در ادامه خطاب به موسوی گفت: می‌گویید خط قرمز شورای امنیت سازمان ملل قرار بدهیم، ولی مگر می‌شود اگر از موضع نرمش در برابر مستكبرین ایستاد؟
وی ادامه داد: در دوره قبل در روزنامه مقاله نوشتند و گفتند كه دوره امام تمام شد و شما سكوت كردید، دولت وقت حمایت كرد و شما باز هم سكوت كردید و سوال من این است كه آیا در آن دوره شما نگران نشدید و احساس خطر نكردید؟
احمدی نژاد خطاب به موسوی تاكید كرد: آقای موسوی من به شما علاقمندم ولی نمی‌خواهم از اتهامات بی اساس و توهینی های كه در حق ملت صورت می‌گیرد بگذرد.
در ادامه مناظره موسوی به ذكر خاطره‌ای از امام پرداخت و گفت: وقتی اسرائیلی‌ها حمله كرده و جنوب لبنان را به اشغال خود در آوردند در داخل كشور همه اتفاق نظر داشتند كه باید نیرو بفرستیم و اسرائیل را از جنوب لبنان بیرون كنیم و شهید همت نیز قرار شد كه رئیس این نیروهایی باشد كه با آنجا اعزام می‌شوند اما در شبی كه سران سه قوه جلسه داشتند خبر رسید كه امام گفته‌اند راه قدس از كربلا می‌گذرد و بحث ما با دولت نیز همین است.
وی خاطر نشان كرد: برای اینكه با هنجارهای بین المللی سازگار باشد نظام تصمیم گرفت كه بگوید راه حل ما در مورد مسئله اسرائیل این است كه همه مردم فلسطین حتی كسانی كه از این كشور مهاجرت كرده‌اند در یك همه‌پرسی سرنوشت خود را معلوم كنند. اما وقتی ما به اجتهاد خود و بنا بر تندروی خود از این موضوع فراتر می‌رویم، همین مصیبت‌ها برای ما ایجاد می‌شود و اسرائیل در موضع مظلومیت قرار می‌گیرد.
موسوی ادامه داد: برای مثال در همین اجلاس دوربان -2 اروپایی‌ها می‌خواستند قطعنامه‌ای علیه اسرائیل صادر كنند اما به دلیل موضع‌گیری ما همه آنها پشت اسرائیل دوباره جمع شدند و «IPAC» بزرگترین سازمان صهیونیستی وجود این سیاست از سوی دولت نهم را برای خود نعمت می‌شمرد.
وی با بیان اینكه ما بایستی با تدبیر و واقعا بینانه عمل كنیم، اظهار داشت: آیا وزارت خارجه و كارشناسان این روشی كه دولت نهم در عرصه سیاست خارجی پیش گرفته است را می‌پذیرند. من یقینا دارم كه آنها این روش را تائید نمی‌كنند.
موسوی با اشاره به اینكه هر گاه افراط داشته باشیم به دنبالش تفریط می‌آید اظهار داشت: ما هولوكاست را مطرح می‌كنیم بدون اینكه به فایده و هزینه‌‌اش توجه داشته باشیم لذا معلوم است كه بعد از آن معاون ما می‌آید و می‌گوید ما دوست مردم اسرائیل هستیم و از آن موضع خود دست برنمی دارد مگر اینكه یك تشری وارد شود هر چند بعد از آن هم ما این معاون خود را حفظ كردیم.
وی ادامه داد: مردم ما طعم این سیاست های دولت نهم را كشیده اند كه همان تحقیر شدن ایرانیان است و سوال من این است كه آیا دولت در مقابل عزت ایرانیان برای خود مسئولیت دارد یا نه؟
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه من دلم برایم مردم می‌سوزد گفت: دولت متاسفانه به مسائل مربوط به رنج و درد مردم بسیار بی اعتنا است.
موسوی در خصوص سخنان احمدی نژاد راجع به هاشمی نیز گفت: هاشمی مرد بزرگی است اما نقاط ضعف و قوتی دارد كه خودش بایستی در این باره صحبت كند.
وی ادامه داد: ما نباید برای اینكه بگوییم تنها هستیم 3 دوره را با یكدیگر پیوند دهیم و بگوییم آنها مقابل من هستند چرا كه این را كسی نمی‌پذیرد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه خاتمی آدمی كسی نیست و در سطح كشور مطرح است اظهار داشت: بهتر است آقای احمدی نژاد با خود آقای خاتمی به گفت و گو بنشیند چرا كه ماشاالله صدا و سیما هم در اختیار دوستان است و آقای خاتمی ربطی به من ندارد.
موسوی با بیان اینكه سیاست خارجی دولت نهم موجب شده كه حیثیت ما لطمه ببیند، ادامه داد: این دولت شیر غران ایران را در بند كرد.
وی در ادامه با طرح این پرسش كه چه كاری در دوره دولت نهم صورت گرفته است و چه بلایی بر سر دانشگاه و جوانان و مردم آمده كه هر جا می‌رویم اعتراض است، اظهار داشت: در این دوره برخی دانشجویان ستار دار شدند و برخی دیگر را دستگیر و برخی را از دانشگاه بیرون كردند.
موسوی همچنین با بیان اینكه من یك روشن فكر و عضو فرهنگسرای هنر هستم با اشاره به مشكلات انتشاراتی‌ها اظهار داشت: وقتی یك فردی 15 بار كتابش چاپ شده و ما در چاپ 16 جلوی آن را می‌گیریم چه معنی می‌دهد.
وی تاكید كرد: هر دولتی باید به حرف‌ها و قوانین خود مقید باشد.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش كه چرا این همه هنرمند در مقابل دولت هستند اظهار داشت: هنرمندان سیاسی نیستند بلكه به تنگ آمده اند.
موسوی ادامه داد: وضعیت رابطه دولت با روحانیت و مرجعیت هم معلوم است ضمن اینكه توهین به پیامبر اعظم در آموزش و پرورش دولت نهم موجب بد بینی مردم به دولت شد و آیا دولت بر روی این نكته فكر كرده است كه چرا رابطه اش با روحانیت خراب شده است؟
وی در پایان این بخش از سخنان خود گفت: دولت باید فكر كند كه چرا با جوانان ارتباط خود را از دست داده‌ است؟