وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

تی شرت های درمانگر !!

تی شرت های درمانگر !!
فن آوری‌های جدید تا کنون تی‌شرت‌هایی عرضه کرده‌اند که می‌توانند نبض را اندازه‌گیری و تنفس را ثبت کنند. اینک محققان قصد دارند تی‌شرت‌هایی تولید کنند که بتواند حرکات بیمار را ثبت و درمان بیماران مغزی را آسان تر کند. تی‌شرتی که تیم تحقیقاتی دانشگاه پیزا به ریاست دانیلو دی روسی مشغول تحقیق روی آن است طرحی ساده دارد.
بیمار باید ابتدا تی‌شرتی چسبان وقابل انعطاف بپوشد. بعد بر روی این تی‌شرت نوارهای حس‌گر تعبیه می‌شود. نوارهای حس‌گر را طوری بر روی تی‌شرت می‌چسبانند که مسیر آنها موازی با عضلات زیر آن باشد. دانیلو دی روسی برای روشن شدن چگونگی کارکرد این تی‌شرت می‌گوید: «وقتی که بیمار حرکتی می‌کند یا حالتی به خود می‌گیرد، برخی عضلات کشیده می‌شوند.
 
کشش این عضلات باعث می‌شود که نوارها نیز کشیده شده و حس‌گرها واکنش نشان بدهند. بعد می‌توان با سنجش تعداد زیادی از این سنسورها به حالتی که بیمار به خود گرفته پی‌برد و گفت، اندام‌های او در چه حالتی قرار گرفته‌‌اند».در بیمارانی که دچار سکته‌‌ مغزی شده‌اند در مرحله‌ توانبخشی می‌توان از این تی‌شرت‌ها استفاده کرد.
دکتر روسی می‌گوید: «بیمار تی‌شرت را می‌پوشد و جلوی کامپیوتر ورزش می‌کند. کامپیوتر حرکات بیمار را ثبت و به کلینیک ارسال می‌کند. پزشکان که واکنش‌های بیمار را در کلینیک دنبال می‌کنند، می‌توانند از حالت‌های او تشخیص دهند که آیا این ورزش برای او مفید بوده یا باعث خستگی‌اش شده است و سپس ورزش بعدی را از طریق کامپیوتر به او توصیه ‌می‌کنند.
 
این باعث می‌شود که بیمار در خانه‌ خود به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یابد و نیازی به مراجعه به کلینیک نداشته باشد».این در حالی است كه پروفسور گوئیز‌په آندرئونی از دانشگاه میلان ایتالیا معتقد است که از تی‌شرت‌های حس‌گر می‌توان برای درمان سندروم تورت کمک گرفت.
 
سندروم تورت یک اختلال عصبی است که با حرکات غیرارادی و ناگهانی یا تیک‌ها و صداسازی‌های تکرار شونده مشخص می‌شود. بیمار تیک‌های ناخواسته دارد، ناگهان داد می‌زند، صورتش را کش می‌دهد یا شانه‌ خود را بالا می‌برد. تیک‌ها به صورت غیر منظم بروز می‌کنند و برای پزشک دشوار است، تشخیص دهد آیا دارویی که برای بیمار تجویز کرده اثربخش‌بوده است یا نه. برای همین در حال حاضر از دوربین‌های فیلم‌برداری کمک گرفته می‌شود.
 
با نصب این دوربین‌ها در منزل بیمار و شمارش تیک‌ها در حرکت سریع فیلم تلاش می‌شود تعداد و مدت تناوب آنها مورد اندازه‌گیری قرار بگیرد.پروفسور گوئیزپه آندروئونی موفق شده است با استفاده از «دکتر تی‌شرت»‌هایی که در آنها سنسورهای حساس به تغییر سرعت نصب شده دفعات و شدت تیک‌ها را اندازه‌گیری کند.