آفلاین بودن در فیس بوک

آفلاین بودن در فیس بوک
همانطور که می دانید سایت فیس بوک خدمات متفاوتی را برای برقراری ارتباط برای عضوهای خود فراهم آورده است که بسیار گسترده است.می توانید برای دوستان خود پیام بفرستید، در صفحه اول آنها متنی را بنویسید و همچنین می توانید از طریق قسمت چت در پایین ،راست صفحه با آنها چت کنید.هنگامی که وارد اکانت فیس بوک خود می شوید می توانید ببینید که کدامیک از دوستان شما آنلاین می باشد و همچنین آنها هم می تواند مشاهده کنند که شما آنلاین هستید.

یکی از تنظیماتی که فیس بوک در اختیار مشترکان خود قرار داده ،این است که مشترکان در هنگام ورود می توانند انتخاب کنند که آیا به صورت آنلاین (online) وارد اکانت خود شوند یا آفلاین (offline).همچنین حالت دیگری هم به نام “Idle” وجود دارد که اگر برای مدتی طولانی فعالیتی انجام ندهید در کنار اسمتان ظاهر خواهد شد.و اما چگونه می تواند فقط برای اشخاص خاصی در فیس بوک آفلاین بود؟ این چیزی است که در این مقاله قصد آموزش آنرا داریم.

 یکی از قابلیت های کاربردی facebook ساختن لیست های مختلف و دسته بندی دوستان در آن لیست ها می باشد.این لیست هایی را که شما می سازید در قسمت چت فیس بوک هم به نمایش درمی آیند و در آن قسمت هم شما می توانید این لیست ها را درست یا حدف نمایید.می توانید در ادامه روش ساختن لیست را همراه با تصویر مشاهده فرمایید.بروی Friend Lists در چت فیس بوک (سمت راست پایین صفحه) کلیک کنید.قسمتی بصورت پاپ آپ نمایش داده می شود که از شما اسم لیستی را که قصد ساختن آن را دارید می پرسد.

مطالب خواندنی و جالب

گالری عکس های دیدنی و جالب

Xبستن تبلیغ
بواسیر
Xبستن تبلیغ
آنلاین بازی کنید