وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

نشانه های گرمازدگی در کودکان

نشانه های گرمازدگی در کودکان

 اگر همه کاری که نوزاد شما انجام می دهد خوردن، خوابیدن و کثیف کردن پوشک است، می توانید مطمئن باشید که همه چیز مرتب است. شکم نوزادان بسیار کوچک است و در مقایسه با کودکان بزرگتر و به طور کلی بزرگسالان، نوزادان مایعات کمتری را در بدنشان حفظ می کنند. علاوه بر این، سوخت و ساز بدن نوزادان بسیار زیاد است و به همین دلیل نیاز دارند بدون وقفه تغذیه کنند. صرف نظر از غذا خوردن کودک، جزئیات مرتبط با رشد نوزاد می تواند منجر به عواقب ناراحت کننده ای شوند: کم آبی بدن. اگر نوزاد شما بر اثر استفراغ، اسهال یا عرق کردن آب بدنش را از دست بدهد، امکان دارد به سرعت دچار کم آبی و در نهایت بیمار شود.

از دست دادن آب بدن در نوزادان می تواند به سرعت اتفاق بیفتد

 برای جلوگیری و درمان کم آبی بدن در نوزادان می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

در شش ماهه اول زندگی و تا پیش از شروع تغذیه کمکی، نوزاد همه مایعات و مواد مغذی را مورد نیاز بدنش را از شیر مادر یا شیرخشک تامین می کند. بنابراین برای حفظ آب بدن نوزاد نیازی نیست که به او آب یا آب میوه بدهید چون حتی در صورت گرم بودن هوا، این کار می تواند خطرناک باشد. کودک را در سایه و دور از آفتاب قرار دهید و لباس های روشنی که هوا از آنها عبور می کند به او بپوشانید و اگر کودک در خواب عرق کرده یا سرخ شده است، او را با ملحفه نپوشانید. به یاد داشته باشید که گرمازدگی با سندرم ناگهانی مرگ نوزاد مرتبط است.

اگر نوزاد بیمار باشد احتمال کم آبی بیشتر خواهد بود. در صورت اسهال و استفراغ و یا امتناع از خوردن شیر، ممکن است کودک مایعات بدنش را سریع تر از دست بدهد. عامل این مشکلات معمولا ویروس است، به همین علت شما نمی توانید از بروز همه آنها جلوگیری کنید اما شستشوی دست ها می تواند موثر باشد.

به خصوص اگر نوزاد شما استفراغ می کند و یا اسهال دارد، شما باید به شدت نسبت به نشانه های زیر حساس باشید:

    خیس کردن کمتر از 6 پوشک در روز
    دهان و چشم های خشک (وقتی گریه می کند از چشمش اشک نمی آید)
    خشکی و شل شدن پوست (وقتی پوست را به آرامی فشار می دهید، به حالت اول برنمی گردد)
    بی حالی و بهانه گیری
    گودرفتگی چشم ها
    فرورفتگی های نرم روی سر
    دست ها و پاهای سرد و یا لکه لکه شدن آنها

 درمان کم آبی

حتی اگر نوزاد به شدت دچار اسهال و استفراغ است، نباید شیر دادن به او را متوقف کنید. هر قطره شیری که نوزاد می خورد، در بهبود او نقش خواهد داشت. اگر یک و یا چند نشانه کم آبی را در نوزاد مشاهده می کنید، خصوصا اگر می دانید نوزاد کمتر از حد معمول شیر خورده است، به سرعت با پزشک او تماس بگیرید.

پزشک کودک به احتمال زیاد به شما خواهد گفت که با روند قبلی به تغذیه نوزاد ادامه دهید و یا حتی ممکن است به شما پیشنهاد کند تعداد وعده های شیر نوزاد را افزایش دهید. احتمال دارد پزشک از شما بخواهد که از محلول الکترولیت به عنوان جایگزین استفاده کنید و یا مقدار کمی آب به نوزاد بدهید. حتما در مورد چگونگی و زمان استفاده از دستورات پزشک پیروی کنید. اگر نوزاد به حدی رشد کرده است که می توانید به او داروهای مسکن بدهید (این داروها می توانند سبب کاهش گلودرد نوزاد و تشویق او به نوشیدن طبیعی شوند). برای استفاده از داروهای مسکن حتما با دقت از دستورات پزشک کودک پیروی کنید چون بعضی از داروها برای نوزادان خطرناک هستند.

در بعضی از موارد، نیاز است که مایعات از طریق وریدی وارد بدن نوزاد شوند. در صورت نیاز، پزشک کودک شما را در جریان قرار خواهد داد. اگر نوزاد بیشتر از 12 ساعت پوشکش را خیس نکند، به سختی از خواب بیدار شود و یا ضربان قلب و تنفس او تندتر از حد معمول باشد، باید به سرعت او را به اورژانس منتقل کنید.

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره