غیر فعال کردن User Account Control

غیر فعال کردن User Account Control
همانطور که می دانید User Account Control یا همان UAC با محدود کردن برنامه ها سطح امنیتی محیط ویندوز را افزایش می دهد. به طور کلی UAC باعث می شود تا فقط کاربرانی که مجوز لازم را دارند برنامه ها را اجرا کنند. این ویژگی اولین بار در ویندوز ویستا معرفی شد. اما هنوز هم بسیاری از کاربران دوست ندارند برای اجرای هر برنامه ای یک پیغام را مشاهده کنند.

UAC شامل ۴ حالت است و شما می توانید با انتخاب هر حالت مشخص کنید در چه زمان هایی پیغام UAC برای کاربران نمایش داده شود. اگر حالت Always notify را انتخاب کنید تقریبا برای اجرای هر برنامه ای پیغام UAC و اجازه دسترسی به شما نمایش داده خواهد شد.

اما اگر می خواهید UAC را غیرفعال کنید حالت Never notify را انتخاب کرده و بر روی OK کلیک کنید. اما اگر فکر می کنید که با انجام این کار UAC را به طور کامل غیرفعال کرده اید باید عرض کنم به هیچ عنوان! حالت Never notify فقط پیغام های UAC را حذف کرده و دیگر نمایش نخواهد داد اما در پشت صحنه هنوز هم UAC اجرا می شود و از دسترسی های غیرمجاز جلوگیری خواهد کرد.

 
البته گفته می شود مایکروسافت از طریق رجیستری راهی برای متوقف کردن کامل UAC قرار داده است اما اگر هم آن را بدانیم به دلایل امنیتی از اشتراک گذاری و معرفی آن به کاربران عادی خودداری خواهیم کرد.

مطالب خواندنی و جالب

گالری عکس های دیدنی و جالب

Xبستن تبلیغ
بواسیر
Xبستن تبلیغ
آنلاین بازی کنید