عضویت در تلگرام مجله تفریحی ایران ناز,عضویت در تلگرام,عضویت در تلگرام ایران ناز

عضویت در تلگرام مجله تفریحی ایران ناز,عضویت در تلگرام,عضویت در تلگرام ایران ناز

روش غیرفعال کردن نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل

روش غیرفعال کردن نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل

گوگل این حق را دارد که در تبلیغات خود یا توصیه‌ی آن محصول یا سرویس به سایر افراد، از نام و عکس شما به عنوان یکی از استفاده‌کنندگان استفاده کند.

البته گوگل قابلیت غیرفعال کردن این امر را نیز برای کاربرانش فراهم کرده است که در این مطلب روش انجام آن را به شما آموزش می دهیم.

 

کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید

در ابتدا به لینک زیر بروید:
https://plus.google.com/settings/endorsements

 

نکته:اگر از کاربران سرویس گوگل پلاس نیستید ابتدا از شما خواسته می‌شود تا حساب کاربری خود را ارتقا دهید تا پروفایل شما در این شبکه فعال شود.اگر هم عضو گوگل پلاس هستید مستقیماً به صفحه‌ی مورد نظر هدایت خواهید شد.

 

در مرحله بعد کافیست در پایین صفحه تیک گزینه‌ی Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads را بردارید و بر روی Save کلیک کنید.

با این کار دیگر از مشخصات شما در تبلیغات گوگل استفاده نخواهد شد.