وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

شیوه های تفاهم عروس با مادر شوهر

شیوه های تفاهم عروس با مادر شوهر
 تفاهم عروس و مادرشوهر مفید یا مضر؟

بعضی از مادرشوهرها دوست داشتنی و شیرین هستند. برایتان کیک و شیرینی می پزند و از تمام برنامه ها و تصمیم هایتان حمایت می کنند به عبارت دیگر این گروه مادرشوهرها از اینکه شما عضوی از خانواده شان هستید، بسیار خوشحالند، اما عده ای دیگر برعکس گروه اول هستند.

دائم از شما بدگویی می کنند و کارشان موجب ناراحتی و عذاب شدید برای همسر شما می شود چون همیشه بین انتخاب همسر و مادرش درمانده می ماند. اگر واقعاً شوهرتان را دوست دارید هر کاری که از دست تان بر می اید انجام دهید تا بتوانید با مادرشوهرتان کنار بیایید.

زیرا مادرشوهر زنی است که شما به هیچ عنوان نمی توانید او را نادیده بگیرید و امیدوار باشید مشکلات خود به خود حل می شود یا اینکه او خود به خود تبدیل به انسان دوست داشتنی می شود. در چنین شرایطی باید با تمام وجود سعی کنید او را به خاطر آزارها و تلخ زبانی هایش ببخشید و رابطه ای بهتر و صمیمانه تر با وی داشته باشید.

شیوه های تفاهم عروس با مادر شوهر

ادب را رعایت کنید

یکی از سخت ترین کارها در رابطه منفی، سکوت به هنگام شنیدن ایرادگیری مادرشوهر است.

ـ هیچ گاه در مقابل رفتار نامناسب او مقابله به مثل نکنید حتی اگر از کلمات زشت و زننده استفاده کند.

ـ در مقابل همسرتان از مادرش انتقاد نکنید، حتی اگر خود وی انتقاد از مادرش را آغاز کرده باشد، این کار او را به شدت در مضیقه قرار می دهد طوری که انگار بین دو تکه سنگ گیر افتاده است.

ـ همیشه در مورد همسرتان از الفاظ مثبت و خوب استفاده کنید. اگر در مورد کارهایی که انجام داده یا قرار است انجام بدهد با شما صحبت کرد، با جملاتی مودبانه و مثبت، حرف هایش را مشتاقانه بشنوید و او را تایید کنید. وقتی او را می بینید به او بگویید امروز چقدر زیباتر شده یا اینکه بگویید امروز موهایتان چقدر زیبا به نظر می رسد. در این صورت شوهرتان متوجه می شود که شما تمام تلاش تان را می کنید تا رابطه ای بهتر با مادرش داشته باشید.
ـ هیچ گاه اجازه ندهید مادرشوهرتان عصبانیت و ناراحتی شما را ببیند زیرا ممکن است حین ناراحتی یا عصبانیت حرفی بزنید یا کاری کنید که بعدها از همان حرف علیه شما در مقابل اعضای خانواده یا حتی شوهرتان، استفاده کند. همیشه در مقابل مادر همسرتان لبخند بر لب داشته باشید و با ملایمت و آرامش با وی صحبت کنید.

ـ هرگز در مقابل مادرشوهر از شوهرتان گلایه و شکایت نکنید. زیرا این کار موجب می شود تا او بلافاصله حالت تهاجمی به خود بگیرد.

ـ گاهی اوقات وقتی مادرشوهرتان از چیزی ناراحت است و شکایت دارد، با شوخ طبعی مسیر حرف را عوض کنید.

برخورد دوستانه داشته باشید

باید به شوهرتان نشان دهید که می توانید با مادرش دوست باشید، حتی اگر سخت گیر است یا رفتاری متفاوت دارد. این کار موجب می شود تا در صورت بروز مشکل از ناحیه شما، خیال شوهرتان از بابت قضیه راحت باشد که مشکل از ناحیه شما به وجود نیامده و شما تمام تلاش خود را برای بهبود رابطه کرده اید.

روی احساس خودتان کار کنید

گاهی اوقات خودتان را به جای او بگذارید تا ببینید دخالت ها و قضاوت هایش از کجا سرچشمه می گیرد. او برای کسی که شما با وی ازدواج کرده اید ارزش زیادی قائل است. بنابراین احتمال بدهید که دخالت ها و قضاوت هایش از حسن نیت وی ناشی می شود.

به او هدیه بدهید

بدون هیچ دلیل یا مناسبتی به مادرشوهرتان هدیه بدهید تا متوجه شود برایتان ارزش دارد. هدیه مورد نظر را می توانید خودتان درست کنید تا مادرشوهرتان مطمئن شود برایش ارزش قائل شده و وقت گذاشته اید تا خوشحالش کنید.

ـ سوءتفاهم ها را حل کنید و رابطه تان را بهبود ببخشید و در عین حال با جدیت لازم اجازه ندهید در مسائل شخصی و خصوصی شما دخالت کند و از حد خود فراتر برود.

ـ اجازه بدهید مادرشوهرتان زمانی را به تنهایی با فرزندش بگذراند. سعی نکنید تا همیشه کنارشان باشید و از کارشان سر در بیاورید. در ضمن سعی نکنید تا در زمینه هایی که مادر همسرتان تبحر و شهرت دارد با وی به رقابت بپردازید و او را از میدان به در کنید.

نکات مثبت را تحسین کنید

در حضور مادرشوهرتان تعریف کردن و تحسین رفتار مطلوب از دیگران یکی از بهترین تکنیک هایی است که موجب تکرار آن رفتار خاص و رفتارهای مطلوب مشابه می شود. از رفتارهای نامطلوب مادرشوهرتان چشم پوشی کنید و صرفاً روی رفتارهای خوب و مثبت وی تمرکز داشته باشید و همیشه از او به خاطر تربیت همسرتان تشکر کنید!

ـ حتی می توانید از قول یکی از آشنایان یا اطرافیان بگویید که فلانی به خاطر داشتن مادرشوهری مثل شما به من تبریک گفت!

ـ مادرشوهرتان نیز همچون شما در زندگی با مشکلات و شادی های زیادی مواجه است و درست مثل شما، او نیز نگران شوهرتان است. برای اینکه او را بهتر بشناسید و با زندگی وی بیشتر آشنا شوید، زمانی از وقت تان را به او اختصاص بدهید و از او در مورد زندگی گذشته اش سوالاتی بپرسید.

ـ شاید برخی از شکایت ها و ایرادگیری های او از شما ریشه در گذشته و تجارب وی داشته باشد واقعاً نگران است آن شکست یا تجربه تلخ برای شما و شوهرتان هم تکرار شود. اگر نگرانی ها و دلواپسی های او را بشناسید بهتر از قبل می توانید او را درک کنید و با رفتارهایش کنار بیایید.

ـ از مادرشوهرتان سوالاتی بپرسید که نشانگر احترام شما به اطلاعات و دانش وی باشد. به عنوان مثال طرز تهیه کیک مورد علاقه تان را از او سوال کنید یا بپرسید از موهایش چطور به این خوبی مراقبت می کند. یا اینکه چطور توانسته هم به کار و شغلش برسد، هم به این خوبی خانه داری و بچه داری کند.
ـ از مادرشوهرتان در برخی زمینه ها کمک بخواهید و اگر تخصص خاصی در زمینه ای دارد، نظر تخصصی او را جویا شوید و بخواهید یا کمک تان کند یا توصیه های لازم را در آن زمینه به شما بدهد.

در مورد احساسات خود با همسرتان حرف بزنید

صحبت شما با همسرتان در مورد احساسات تان در رابطه با مادرشوهرتان، بسیار حیاتی است. وقتی شوهرتان اطلاعی از احساس شما نسبت به مادرش نداشته باشد، ممکن است شما را در شرایط خاصی که ابداً تمایلی به آن ندارید قرار دهد. در یک موقعیت مناسب با شوهرتان با آرامش و مهربانی کامل و به طور منطقی حرف بزنید.