وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وقتی كار به درمانگاه و بیمارستان می‌كشد

وقتی كار به درمانگاه و بیمارستان می‌كشد
اگر خونریزی ادامه پیدا كند و شدید باشد، كار به پزشك و بیمارستان می‌كشد، اما در بیمارستان برای بیمار چه می‌كنند؟ دكتر رزم‌پا به این پرسش این‌گونه پاسخ می‌دهد: ابتدا برای بیمار تامپون می‌گذاریم یعنی یك باند باریك را به پماد آنتی‌بیوتیك مثل تتراسیكلین آغشته می‌كنیم تا 72 ـ 48 ساعت بماند تا خون بند بیاید.

او ادامه می‌دهد: شایع‌ترین محل خونریزی قسمت قدامی تیغه بینی است. گاهی در صورت خونریزی طولانی‌مدت اگر پزشك در معاینه رگ عامل خونریزی را ببیند و محل خونریزی محدود و مشخص باشد، آن را با برق، مواد شیمیایی و رادیوفركوئنسی می‌سوزاند.

این استاد دانشگاه تاكید می‌كند: در كسی كه به دلیل فشارخون و لوسمی خون‌دماغ شده و محل خونریزی‌اش پراكنده است، نه تنها سوزاندن به نفع بیمار نیست بلكه وضع را بدتر می‌كند و باید مشكل زمینه‌ای حل شود. از سوی دیگر، سوزاندن باید محدود و با دقت باشد چون اگر با بی‌احتیاطی باشد، باعث سوراخ شدن تیغه بینی می‌شود.

به گفته دكتر رزم‌پا گاهی خونریزی بینی آنقدر شدید است كه برای به‌وجود نیامدن مشكل جدی برای بیمار و حتی به خطر نیفتادن جان او جراحی لازم است كه امروزه با آندوسكوپی انجام می‌شود.

با این روش هم محل خونریزی مشخص و هم درمان انجام می‌گیرد، ولی گاهی این هم مفید نیست و از راه گردن، رگ اصلی را (كاروتید خارجی) می‌بندند.