وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید

 

ماه مبارک رمضان فرارسیده است وبسیاری از مردم میخواهند احکام روزه در این ماه را بدانند . روزه بر برخید افراد واجب نیست . اما در چه شرایطی میتوان روزه نگرفت؟ روزه داری در ماه رمضان یکی از اعمال واجب این ماه می باشد البته برای افرادی که سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند. برخی افراد به دلیل بیماری یا موارد دیگر به دستور خداوند از روزه داری منع شده اند.

 

یکی از موارد واجب برای هر مسلمانی روزه داری در ماه رمضان استکه این امر بنا به دستور خداوند در مواردی اجازه عدم روزه گرفتن را داده است.یکی از این موارد بیماری است. افرادی که دارای بیماری هایی با شرایط خاص هستندو باید در ساعت مشخصی قرص مصرف کنند و افرادی که روزه گرفتن برای آن ها ضرر دارد می توانند با نظر پزشک خود روزه نگیرند.در ادامه به طور مفصل در مورد این بیماران و روزه داری در ماه رمضان صحبت کرده ایم.

 

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید

 

رئیس انجمن متخصصین داخلی ایران در مورد بیمارانی که مجاز به روزه‌داری نیستند توضیحاتی ارائه داد. ایرج خسرونیا در مورد ماه مبارک رمضان و اینکه چه بیمارانی می‌توانند روزه بگیرند،گفت: افرادی که دچار خونریزی حاد دستگاه گوارش بوده یا دچار سکته جدید قلبی و مغزی شدهو مبتلا به سرطان و در حین درمان هستند، نباید روزه بگیرند.

 

رئیس انجمن متخصصین داخلی ایران افزود: بیماران گرفتار دیابت و فشار خون غیرقابل کنترل نیز نباید روزه بگیرند و افرادی که سابقه زخم معده، مشکل قلبی یا کلیوی داشته‌اندباید در این زمینه حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

 

دانستنی های روزه داری در ماه رمضان برای بیماران

 

خسرونیا خاطرنشان کرد: در صورتی که پزشک وضعیت جسمانی فرد را بررسی کردو مشخص شد از لحاظ جسمانی روزه‌داری برای فرد مناسب نیست بیمار نباید روزه بگیرد.

 

وی در مورد بیماران مبتلا به دیابت گفت: فرد مبتلا به دیابت مراقب باشد تا ناگهانمقدار زیادی قند از طریق مواد غذایی وارد بدن خود نکند که به افزایش ناگهانی قند خونپس از افطار دچار شود.

 

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید

 

رئیس انجمن متخصصین داخلی ایران اضافه کرد: افراد دیابتی برای روزه‌داری حتماباید با پزشک خود مشورت کنند چرا که میزان قند خون این افراد و شرایط جسمانیشان متفاوت استهمچنین توصیه می‌شود با یک متخصص تغذیه در رابطه با نوع تغذیه هنگام افطار نیز مشورت کنند.

 

خسرونیا در مورد بیماران مبتلا به کم‌کاری تیروئید گفت:این بیماران می‌توانند داروی خود را پس از افطار و یا در سحر با مشورت پزشک مصرف کنندو معمولا روزه‌داری برای آن‌ها منعی ندارد.

 

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: روزه‌داری برای برخی افراد و بیماران مناسبنیست و این اشخاص در ماه رمضان نباید روزه بگیرند.این افراد در ماه مبارک رمضان نباید روزه بگیرند

 

سید ضیاء الدین مظهری‌ متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به محدودیت روزه داری برای برخی افراد اظهار کرد:افرادی که دچار بیماری‌های خاصی هستند در ایام ماه مبارک رمضان به هیچ عنوان نبایدبدون اجازه پزشک معالج خود اقدام به روزه گرفتن کنند زیرا در این صورت ضررهای‌ بسیاری به بدن آنها واردمی‌شود و بیماری‌ آنها تشدید پیدا می‌کند.

 

وی عنوان کرد: بیمارانی که باید داروهای خود را طبق زمانبندی‌ خاصی مصرف کنند، نبایددر ماه مبارک رمضان روزه بگیرند زیرا ممکن است صدمات جبران‌ناپذیری به سلامتی جسمی آنها وارد شود.

 

روزه داری در ماه رمضان برای افراد دارای سنگ کلیه

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تأکید کرد: افرادی که دارای سابقه بیماری سنگ کلیه هستندباید مایعات به اندازه کافی مصرف کنند که در ماه مبارک رمضان عمل روزه گرفتن به دلیل آنکه‌ سطح مایعات بدنرا بسیار کاهش می‌دهد برای اینگونه‌ افراد ضرر دارد.

 

وی تصریح کرد: افرادی که مبتلا به بیماری دیابت کنترل نشده هستند نباید بدون اجازه پزشکروزه بگیرند زیرا این کار ممکن است میزان قند خونشان‌ را به صورت ناگهانی کم و یا زیاد کند.

 

مظهری افزود: افرادی که بر طبق اصول و قاعده‌ای منظم در ماه مبارک رمضان تغذیه مصرف نمی‌کنندممکن است دچار ضعف و بی‌حالی شود که توصیه می شود روزه داران وعده‌های سحری و افطار‌ی را به صورتمنظم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف مصرف کنند.

 

اگر این شرایط را دارید در ماه رمضان روزه نگیرید