در هنرکده نیوشا انواع هنرهای پولساز را به صورت کامل( یعنی از مقدماتی تا پیشرفته) آموزش میبینید..در زیر چندین نمونه از هنر های پرطرفدار و درآمدزا را میتوانید مشاهده نماید:
پتینه (Patina) در لغت به معنای کهنگی، زنگار و خوردگی سبز رنگی است که در روی فلز مس ایجاد میشود. هنر پتینه یا پتینهکاری، هنری با اصالت ایتالیایی و به معنای بهکارگیری روشهایی برای کهنه کردن اجسام، اشیا هنری و سطوح مختلف است. در پتینهکاری به کمک رنگهای پوشاننده، تیره کننده، روشن کننده، مات کننده و متریالهای دیگر به اشیا و سطوح، حالتی کهنه و آنتیک داده میشود.
هنر پتینه با اضافه کردن نقوش رنگی اکثراً بدون الگو، کیفیت جدیدی به فضا، دیوار و ظروف میبخشد. هر پتینه کاری برای هر جز از کارش روندی مناسب و متفاوت ابداع میکند که تا قبل از دیدن کار پایانی، نمیتوان تصور کاملی از آن داشت. به این روش آزاد در هنر پتینه، مانور روی سطوح میگویند.
دو کاربرد رایج در هنر پتینه وجود دارد؛ یکی از آنها کهنهنمایی لوازم جدید برای ایجاد سبکی متفاوت و نشان دادن قدیمی بودن لوازم در دکوراسیون فضاهای داخلی و بیرونی است. کاربرد دوم استفاده از روشهای پتینهکاری به عنوان پوشش هنری روی سطح دیوارها در ساختمان است. در این کاربرد از انواع رنگهای روغنی، آکریلیک و پلاستیک و انواع متریالها برای ایجاد بافت و سطوح برجسته استفاده میشود.
شمع های جز بهترین المانها در طراحی داخلی منزل و دکوراسیون خانه هاست. استفاده از شمع در فضای خانه می تواند حس آرامش را به افراد القا کند. شمع ها از نظر شکل ، رنگ و حتی رایحه بسیار متنوع هستند و شما به راحتی میتوانید بدون صرف هزینه ای گزاف برای خرید این المان برای زیبایی منزلتان ، آن را در خانه تهیه کنید و با توجه به سلیقه و سبک منزل خود آنها را دیزاین کنید. در ادامه با استفاده از قالب های سیلیکونی آماده که در هنرکده نیوشا موجود هستتند به طور کامل شما را با مراحل ساخت شمع در خانه آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه شوید.
نکات مهم در شمع سازی:
خمیر چینی یک خمیری مدل سازی و مجسمه سازی است که از نشاسته ذرت و چسب سفید ساخته می شود و علیرغم وجود چینی در نام آن ،چینی یا سرامیک جز مواد سازنده آن نیست با این حال مقدار کمی روغن و گلیسیرین دارد که می تواند به این ماده بافت چینی مانند و صاف بدهد. علاوه بر این ما می توانیم به راحتی این مواد را در خانه با استفاده از نشاسته ذرت درست کنیم.
بیشتر مواد تشکیل دهنده این ماده زیست تخریب پذیر هستند. بنابراین برای جلوگیری از رشد باکتری ها و قارچ ها می توانیم آب لیمو یا بنزوات سدیم به آن اضافه کنیم. اگرچه خمیر چینی غیر سمی است، ولی خوراکی نیست. علاوه بر این، ارزان و آسان در خانه قابل تهیه است.
اگر قصد درست کردن خمیر چینی را در خانه داشته باشیم ابتدا باید نشاسته ذرت را با چسب چوب ر به نسبت 1:1 مخلوط کنیم و مقدار کمی گلیسیرین، روغن بچه یا روغن پخت و پز اضافه کنیم تا مخلوط یکدست شود و در هنگام خشک شدن ترک خوردگی کمتری داشته باشیم. سپس باید مواد را در مایکروویو یا روی اجاق گاز حرارت دهیم تا به شکل خمیر در بیاید.
در مرحله بعد می توانیم مخلوط را به صورت گلوله جمع کنیم و اجازه دهیم خنک شود. بعد از آن میتوانیم آن را ورز دهیم و کشش دهیم تا خمیری نرم و کشدار به دست آید. برای نگهداری خمیر آن را نباید در یخچال نگهداری کرد. در واقع اگر مواد را به درستی بپیچیم، این ماده در دمای معمولی حداقل یک هفته بدون مواد نگهدارنده دوام می آورد.
رزین اپوکسی این ماده شفاف روز به روز محبوب تر می شود و رد پای آن را در بیشتر کار های دکوراتیو و تزینی و زیورآلات زیبا را می توان دید. در سال های اخیر، حجم تولید و فروش رزین های اپوکسی به طور جهشی افزایش یافته است. این به دلیل این واقعیت است که افراد بیشتری از خواص بی نظیر این ماده خاص اطلاع دارند.
اما رزین اپوکسی دقیقا چیست و چه تفاوتی بین رزین اپوکسی و رزین پلی استر وجود دارد؟ ما تفاوتهای بین رزینهای مختلف، کاربرد آنها و بهترین محصولات موجود در بازار و رزین مناسب پروژههای خاص شما را در این مقاله توضیح میدهیم پس با ما همراه باشد.
هنرکده نیوشا دوره جامعی به اسم دوره جامع آموزش ساخت قالب های سیلیکونی و ساخت انواع اکسسوریهای سنگی با پودر سنگ هنری را دارد،که هنرجویان عزیز بعد از گذراندن این دوره:
قالب های سیلیکونی هنرکده نیوشا با تعداد بیش از 700 نوع قالب با سیلیکون های فودگریت تولید میشوند که بالای 5 سال طول عمر دارند .از اشکال ساده مانند قلب و ستاره تا الگوها و بافت های پیچیده موجود میباشد . انعطاف پذیری مواد باعث می شوند تا طرح های پیچیده و جزییات ظریف در قالب ثبت شوند و برخلاف انواع دیگر قالب ها قالب های سیلیکونی قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و تمیز کردن را سریع و آسان میکند .
چرا باید از هنرکده نیوشا قالب سیلیکونی خرید؟
بیشتر بیس های هنرکده نیوشا با پرینتر سه بعدی تولید میشوند که بسیار باکیفیت و بی ایراد هستند و هیچ عیب و نقصی ندارند .نمونه ها کاملا بدون حباب هستند و قالب های سیلیکونی با دستگاه وکیوم کاملا حباب گیری میشوند .
فوندانت چیست؟
فوندانت نوعی پوشش است که برای پوشاندن کیک و سایر شیرینی های پخته شده استفاده می شود. به طور معمول، آن را به صورت ورقههای به قطر نازک در می آورند و سپس روی سطح کیک میکشند تا ظاهری صاف ایجاد کنند. این روکش به دلیل توانایی آن در مقاومت در برابر تغییرات دما بهتر از باترکریم و همچنین به دلیل ایجاد یک سطح صاف و یکدست می تواند به مانند یک بوم برای دیزاینر های کیک باشد در هر طور که مایلند آن را تزیین کنند که این موضوع نکته ی مهمی در طراحی و دیزاین کیک ها می باشد.
فوندانت از نظر فنی نوعی آیسینگ است و می توان برای ایجاد تزئینات سه بعدی مجسمه سازی نیز از آن استفاده کرد. بعضا برای ساخت گل های خمیری به صورت رول شده یا با استفاده از قالب های سیلیکونی از فوندانت ها استفاده می شود. علاوه بر اینها، فوندانت ها در طعم ها و رنگ های مختلف وجود دارند و یا می توان فوندانت ساده را به راحتی با رنگ ها و طعم دهنده ها مختلف به رنگ ها و طعمه های مختلف تبدیل کرد. این موارد و مزایا باعث شده است که در چند سال اخیر بسیاری از شیرینی پزان از این خمیر برای ساخت کیک و شیرینی هایشان استفاده کنند.
منبع: سایت آموزشی هنرکده نیوشا