به گزارش سایت عروس، اگر از خانم های جوان درباره ی خرید مایحتاج عروسی سوال کنید، بی شک اکثریت آنها انتخاب لباس عروس را جزو انتخاب های سخت و حساس عنوان می کنند.
هرچند که امرزه با تنوع زیادی در این حوزه رو به رو هستیم، اما انتخاب لباس عروس همچنان حساسیت های خاص خودش را دارد.
با توجه به این نکته که لباس های عروس عموما برای اندام های استاندارد تهیه می شوند، کسانی که دارای اندام درشتی هستند یا خیلی ریز نقش هستند، یا ناهماهنگی هایی در اعضای بدن شان دارد، برای تهیه لباس عروس، دردسر های بیشتری را متحمل می شوند.
برای اینکه انتخاب برای تان راحت تر شود، بهتر است خیلی رویایی فکر نکنید، دل بستن به لباس های داخل ژورنال های مختلف را کنار بگذارید و به شکل منطقی بر اساس اندامی که دارید، دست به انتخاب بزنید.
برای انتخاب لباس عروس معمولا دو راه پیش روی شماست:
– خرید لباس از مزون های سطح شهر، یا کرایه ی همان لباس ها
– سفارش لباس عروس بر اساس سایز و اندام خودتان
خرید لباس عروس و سفارش دوخت آن هزینه بر است و ممکن است افراد زیادی تمایل به صرف چنین هزینه ای نداشته باشند، لذا توصیه ی ما استفاده از لباس های آماده ای است، که به کرایه داده می شود. البته در این بین پیدا کردن لباس مناسب سایز و سلیقه شما هم کمی زمان بر خواهد بود؛ اما قطعا به دردسرش می ارزد.
شاید برایتان جالب باشد که بگوییم، لباس عروس شما باید با محل برگزاری مراسم عروسی هم هماهنگی لازم را داشته باشد. اگر عروسی تان را در منزل شخصی یا یک محیط کوچک خانوادگی برگزار می کنید، لباس های سنگین، با دنباله های بلند را انتخاب نکنید. چرا که در طول مراسم شما را خسته خواهند کرد و موقع رقصیدن و تحرک، دست و پا گیر شما خواهند شد. اما اگر مراسم شما در تالارهای عروسی یا باغ تالارها برگزار می شود، قدرت انتخاب بیشتری دارید و می توانید از لباسهایی با دنباله های بلند نیز استفاده کنید.
دقت داشته باشید که لباس های دکلته برای خانم های درشت اندام، انتخاب مناسبی نیست، همچنین توصیه ی ما برای شما این است که از لباس هایی تهیه کنید که دارای آستین باشد؛ چرا که آستین، درشتی و چاقی بازوهای شما را پوشش می دهد و تمرکز را از آن ناحیه از بدن شما بر می دارد.
اگر اندام کوچکی دارید و ریز نقش هستید، حتی برای تالار عروسی هم لباس های دنباله دار را انتخاب نکنید، باید قبول کنید که شما در چنین لباس هایی گم خواهید شد!
اگر می خواهید سفارش دوخت لباس به مزون بدهید، توجه داشته باشید که باید حداقل دو ماه قبل از موعد عروسی تان، اقدام کنید تا بدون استرس و کمبود وقت، سفارش تان را تحویل بگیرید. ممکن است پس از اتمام کار، شما در پرو نهایی مشکلاتی در لباس ببینید، اگر زمان کافی داشته باشید این مشکلات نیز تا روز مراسم بر طرف می شود و خیال تان از این بابت راحت می شود.
حتما در هنگام انتخاب لباس عروس، لباس زیر مناسب عروسی به تن کنید، کفش عروسی تان را با خود ببرید و برای انتخاب لباس حتما از خانم هایی با سلیقه ی نزدیک به خودتان کمک بگیرید. چرا که عموما آقای داماد شما را در هر لباسی تحسین خواهد کرد!
نکته ی مهم دیگر اینکه ممکن است شما لباس تان را یک ماه قبل از موعد مراسم تهیه کنید، اما به دلیل فعالیت های زیاد این دوره لاغر تر شوید، باید لباس تان این قابلیت را داشته باشد که در صورت کم کردن وزن هم همچنان زیبا و شکیل به نظر برسد. عموما لباس های عروس به جای زیب، دارای بندهایی هستند که به شکل ضربدردی در پشت لباس بسته می شوند و هم دردسرهای زیب را ندارند، هم میتوانند برای تغییر سایز مورد استفاده قرار گیرند.
سعی کنید با بررسی شکل اندام خود، لباسی را سفارش بدهید که عیب های بدن شما را تا حد ممکن پوشش بدهد. به عنوان مثال اگر پایین تنه ی بزرگی دارید از لباس هایی استفاده کنید که از زیر سینه گشاد می شوند، یا اگر بالاتنه ی بزرگی دارید و میخواهید بالا تنه تان را کلا جمع و جورتر کنید، باید لباسی با نیمتنه ی گن شکل و تنگ و دامنی که از کمر پف آلود است را برگزینید. اگر میخواهید برجستگیهای اندام خود را نشان دهید، بهتر است از مدل ماهی استفاده کنید. اگر هم در هیچ یک از دستههای بالا قرار نمیگیرد، بهتر است سراغ یک مدل ساده و کشیده بروید زیرا بر بیشتر اندامها مینشیند و ظرافت یک عروس را نشان میدهد .
منبع: Aroos.co