به گزارش ایران ناز علی انصاریان پیشکسوت فوتبال پس از روزها مقاومت در برابر ویروس کرونا در روز 15 بهمن ماه ( روز مادر ) درگذشت و امروز تشییع و خاکسپاری شد . علی انصاریان روز گذشته پس از چند روز جدال با ویروس منحوس کرونا شکست خورد و جانش را از دست داد. ننه علی امروز در مراسم خاکسپاری آنقدر ضجه زد تا بی هوش شد و به بیمارستان انتقال یافت.
(تصاویر) سوگواری «ننه علی» بر مزار علی انصاریان
مراسم تشییع پیکر علی انصاریان پیشکسوت فوتبال ایران پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ در بهشت زهرا برگزار شد. باوجود درخواست خانواده انصاریان مبنی بر تجمع نکردن مردم به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی نزدیک به ۲۰۰ نفر بر سر مزار وی حاضر شدند.
علی انصاریان مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا روز گذشته در سن ۴۳ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد. «ننه علی» چهره ویژه مراسم خاکسپاری علی انصاریان بود . زنده یاد انصاریان مادرش را «ننه علی» صدا میزد. درگذشت علی انصاریان همزمان با روز مادر بود و این پیشکسوت فوتبال علاقه و وابستگی شدیدی به مادر خود داشت.