جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

 

روانشناسی به ما کمک می کند تا بفهمیم چرا فکر می کنیم، احساس می کنیم و رفتار می کنیم. روانشناسی حقایق جالبی را درمورد ذهن و رفتار ما آشکار می کند و چیزهایی به ما نشان می دهد که ممکن است درمورد خود و دیگران متوجه نباشیم.

 

جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

حقایق روانشناسی

 

اگر از علاقه مندان به روانشناسی هستید و عاشق کشف حقایق جدید و جذاب درمورد مغز انسانید این مطلب را بخوانید. ما در این بخش از سایت ایران ناز 5 حقیقت جالب روانشناسی را آورده ایم که دیدگاه جدیدی از زندگی روزمره به شما می دهد.

 

1. اصل آشنایی

 

اصل آشنایی

 

اصل آشنایی یا مواجهه در روانشناسی به این معنی است که هر چه بیشتر و بیشتر ما چیزی یا کسی را ببنیم بیشتر به آن تمایل پیدا می کنیم. وقتی ما به طور مکرر در معرض چیزی یا کسی قرار بگیریم آن چیز یا آن فرد برای ما آشنا می شود و این آشنایی باعث حس آرامش می شود.

 

به عنوان مثال حتما متوجه شده اید که اگر روزانه با شخصی صحبت می کنید یا می بینید باید با او ارتباط ناگفته ای پیدا کرده باشید و در کنار او احساس راحتی بیشتری می کنید.

 

مثال دیگر این است که چگونه شرکت ها تبلیغات خود را به طور مکرر نشان می دهند تا مصرف کنندگان با محصولاتشان بیشتر آشنا شوند و احساس راحتی بیشتری کنند.

 

2. حدس همراه با توهم

 

حدس همراه با توهم ، جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

جذاب ترین حقایق روانشناسی

 

حدس همراه با توهم زمانی است که ما کسی را بیشتر دوست داریم زیرا ظاهر خوبی دارد. اگر فردی جذاب باشد ممکن است فکر کنیم باهوش هم هست حتی اگر او را به خوبی نشناسیم. ظاهر خوب ما را وادار می کند ویژگی های خوب دیگری در او فرض کنیم.

 

3. اثر تلقین

 

اثر تلقین

 

اثر تلقین زمانی اتفاق می افتد که افراد پس از درمانی که هیچ داروی واقعی ندارد احساس بهتری می کنند. اگر کسی باور داشته باشد که یک قرص به او کمک می کند بدنش واقعا می تواند احساس بهتری داشته باشد فقط به این دلیل که انتظار دارد موثر باشد.

 

این موضوع بر این مورد تاکید می کند که آنچه ما فکر می کنیم، می تواند بر احساس ما تاثیر بگذارد حتی اگر درمان واقعی موثر نباشد.

 

4. توهم کانون توجه بودن

 

توهم کانون توجه بودن ، جذاب ترین حقایق روانشناسی درمورد مغز انسان ها!!

حقایق روانشناسی عجیب

 

توهم کانون توجه بودن زمانی است که احساس می کنیم همه بیشتر از آنچه واقعا هستند ما را تماشا و قضاوت می کنند. به عنوان مثال اگر اشتباهی مرتکب می شوید یا چیزی را بپوشید که از آن خجالت می کشید ممکن است فکر کنید همه متوجه شده اند.

 

اما در واقعیت اکثر مردم مشغول فکر کردن به خودشان هستند و توجه زیادی به ما ندارند. این ممکن است ما را در موقعیت های اجتماعی عصبی کند.

 

5. اثر زیگارنیک

 

اثر زیگارنیک

 

این نشان می دهد که ما کارهای ناتمام را بهتر از کارهای انجام شده به یاد می آوریم. اگر کاری را شروع کنیم اما آن را تمام نکنیم ذهن ما مدام به ما یادآوری می کند که این موضوع باعث می شود تا زمانی که آن را کامل نکنیم احساس بی قراری، پریشانی و کلافگی کنیم.