این جمله رابطه عاشقانه یا دوستانه را خراب می کند!

این جمله رابطه عاشقانه یا دوستانه را خراب می کند!

جمله ای که رابطه عاشقانه یا دوستانه شما را خراب می کند

 

به گفته روانشناس دکتر جفری برنشتاین جمله ای وجود دارد که رابطه شما را خراب می کند. این می تواند در مورد عاشقانه ها، دوستی ها و حتی روابط کاری صدق کند.

 

این روانشناس تاکید می کند که همانطور که اعمال یا عاداتی وجود دارند که می توانند پیامدهای منفی ایجاد کنند و بر روابط تاثیر بگذارند عبارات و جملاتی وجود دارند که باعث مشکلاتی می شود و نه تنها باید از بیان آنها اجتناب کنید بلکه به تغییر طرز فکر و نگرش نیاز دارید.

 

این جمله رابطه عاشقانه یا دوستانه را خراب می کند!

این جمله روابط شما را خراب می کند

 

در تحقیقات قبلی، دانشگاه هاروارد گفته بود عباراتی وجود دارد که می تواند باعث رنجش، دوری یا حتی ایجاد زخم های عمیق شود که به سختی قابل التیام هستند.

 

اما برنشتاین می گوید که یک جمله وجود دارد که مضر است. مشکل اینجاست که در نگاه اول شاید کمی مثبت به نظر برسد اما واقعا باعث از بین بردن ارتباطات می گردد.

 

جمله ای که رابطه عاشقانه یا دوستانه شما را خراب می کند

 

مشکل این جمله از نگاه روانشناسان این است که می تواند اعتماد را در انواع روابط از بین ببرد و عدم اعتماد مشکلی جدی است که روابط عاشقانه و یا دوستانه و حتی کاری را خراب می کند.

 

از نظر روانشناسی بدترین عبارتی که رابطه شما را از بین می برد این است “نگران نباش، ما آن را حل می کنیم.”

 

با توجه به آنچه که این روانشناس توضیح می دهد مشکل استفاده و تکرار این عبارت به سه روش در ارتباطات، مخرب است:

 

آرامش کاذب یا امیدهای واهی

 

آرامش کاذب یا امیدهای واهی

این جمله ای رابطه عاشقانه شما را خراب می کند

 

گفتن این عبارت ممکن است نوعی آرامش یا تلاشی برای دوری از نگرانی به نظر برسد اما درواقع می تواند باعث شود که افراد امید کاذب داشته باشند و باور کنند که حل کردن مسائل آسان تر از آنچه واقعا هستند می شود.

 

هنگامی که مشکل ادامه پیدا می کند یا به راحتی حل نمی شود این به یک دلگرمی کاذب تبدیل می شود، باعث ناامیدی می شود و باعث می شود اعتماد دیگران به تدریج از بین برود.

 

علاوه بر این همچنین می تواند نشانگر این باشد که شما مشکلات را به خوبی ارزیابی نمی کنید یا به آنها اهمیت کمتری نسبت به آن چیزی که هستند می دهید.

 

عدم مسئولیت

 

عدم مسئولیت

 

این روانشناس می گوید که این فقط یک وعده توخالی نیست بلکه می تواند نقطه ای باشد که شما را از قبول مسئولیت چیزها، تایید اشتباهتان و میزان آسیبی که وارد کرده اید باز دارد.

 

این باعث می شود اینطور به نرسد که شما آن را کم اهمیت جلوه می دهید و شما را از پذیرش نقش خود در درگیری ها، مشاجرات یا مشکلات باز می دارد یا حتی می تواند وسیله ای برای اجتناب از بحث های مهم و تمرکز بر یافتن راه حل خوب باشد. اما باید بگوییم که این یک راه حل توخالی است.

 

برخورد با فردی که هرگز مسئولیتی را قبول نمی کند در همه انواع روابط خسته کننده است.

 

مشکلات ارتباطی

 

مشکلات ارتباطی

این جمله رابطه دوستانه شما را خراب می کند

 

از آنجایی که این جمله راهی برای به تعویق انداختن و کم اهمیت جلوه دادن چیزهاست، می تواند باعث ایجاد مشکلات ارتباطی نیز شود.

 

به خصوص زمانی که یکی بخواهد درمورد وضعیت بحث کند و دیگری متوقف نمی شود و می گوید: “نگران نباش، ما آن را حل خواهیم کرد.”

 

برنشتاین می گوید این باعث ناامیدی و استرس می شود و حتی مردم را به این باور می رساند که با هم در یک راستا نیستند و نمی توانند به توافق برسند.

 

بنابراین هرگز این جمله را در زندگی خود نگویید اما باید مطمئن شوید که این یک وعده توخالی یا یک استراتژی برای دوری از گفتگوهای مهم، سخت و یا ناراحت کننده نیست.

 

مهم است که گوش کنید، آنچه را که طرف مقابل در آن لحظه می گوید یا احساس می کند تایید کنید و به دنبال راه حل مشترک باشید به خصوص اگر می خواهید آن رابطه را حفظ کنید.