پس از رشد و توسعه صنایع خودروسازی و افزایش تقاضای بازار برای خودرو های متنوع، نیاز های دیگری همانند نگهداری و حمل خودرو ها احساس می گشت.
بدین ترتیب بود که شرکت های دیگری به فکر طراحی و توسعه ی انواع بخصوصی از خودرو ها برای حمل اتومبیل های مختلف نمودند.
این خودرو ها همانطور که از کاربرد آن ها بر می آید، خودروبر نام گرفتند و به این ترتیب تحولی در زمینه حمل خودرو ها از شرکت های خودروسازی به نمایندگی های مختلف سطح شهر و یا موارد مشابه ایجاد شد.
این خودروبر ها با توجه به نوع شرکت های سازنده در انواع گوناگونی تهیه و به بازار عرضه شده اند که هر یک از آن ها نیز دارای کاربرد های بخصوصی می باشند.
به عنوان مثال یکسری از آن ها تنها می توانند یک خودرو را همراه با خود حمل نمایند، این در حالی است که انواع دیگری از آن ها می توانند تعداد خودرو های بسیاری را با خود حمل نموده و به این ترتیب این موارد می توانند گزینه های مناسبی برای حمل خودرو های کارخانجات خودروسازی محسوب گردند.
این خودروبر ها هر یک دارای کفی بخصوصی می باشند که برای حمل انواعی از خودرو ها طراحی شده اند، بنابراین بهتر است قبل از هر کاری از شرکت مورد نظرتان بخواهید بر اساس نوع و تعداد خودرو های شما یک خودروبر مناسب برای شما را در نظر بگیرد.
حتماً شما هم تا کنون خودروبر های مختلفی را در جاده ها مشاهده نموده اید، در واقع آن ها به منظور حمل انواع متفاوتی از خودرو ها از جمله خودرو های تصادفی، خودرو های بدون پلاک و یا حتی خودرو های لوکس و کلاسیک به کار برده می شوند.
همانطور که می دانید خودرو های لوکس و گران قیمت دارای قیمت های بسیار بالاتری نسبت به سایر موارد گفته شده هستند و به این ترتیب حمل آن ها نیازمند خودروبر های ویژه ای می باشد تا بتوان به بهترین و مطمئن ترین شکل ممکن این نوع از خودرو ها را حمل نمود.
با توجه به این موارد، موضوع خودروبر و حمل خودرو همواره برای شرکت های خودروسازی و سایر افراد یک موضوع اساسی محسوب می شده است.
حال که با خلاصه ای از کاربرد ها و انواع خودروبر ها آشنا شدید، بهتر است کمی بیشتر درباره خودروبر ها بدانید تا بتوانید اطلاعات کامل تری را نسبت به آن ها داشته باشید.
خودروبر ها را بشناسید
ابتدا به مسئله کفی خودروبر می پردازیم که از مهم ترین نکات مورد نظر در زمینه خودروبر ها می باشد.
به طور کلی معمولاً این کفی ها در دو حالت معمولی و اتوماتیک ساخته شده اند و با توجه به کارکرد هر یک از آن ها، می توانیم به شما بگوییم که نوع اتوماتیک آن به مراتب برای استفاده خودرو های تصادفی یا آسیب دیده مناسب تر می باشد.
امروزه انواع مختلفی از خودروبر ها اقدام به حمل خودرو های مختلف می نمایند که یکی از مهم ترین آن ها که می تواند در حمل و نقل های داخل شهری پر کاربرد باشد، کامیونت یا خودروبر حمل کننده یک خودرو می باشد.
این نوع از خودروبر ها ساخته شده اند تا خودرو هایی که دارای نقص های فنی و یا تصادف های مختلف شده اند را به محل تعمیرگاه حمل نموده و آن ها را در مسافت های کوتاه تری نسبت به خودروبر های دیگر حمل نمایند.
همانطور که پیش تر به صورت خلاصه به این موضوع اشاره شد، انواع دیگر خودروبر ها تریلر خودروبر هستند که معمولاً می توانند چیزی در حدود 6 و یا 8 خودرو را همراه با خود و در مسافت های طولانی تر حمل نمایند.
البته علاوه بر موارد گفته شده عده ای از خودروبر ها دارای کابین های بخصوصی می باشند که آن ها نیز می توانند در حمل خودرو های بخصوص نقش داشته باشند.
بعد از اینکه با خودروبر ها و انواع آن ها به صورت خلاصه آشنا شدید، بهتر است مواقع ضروری استفاده از خودروبر ها و همچنین مراحل انتخاب هر یک از آن ها را دانسته و درباره آن ها اطلاعات کامل تری داشته باشید.
قطعاً شما در مواقع ضروری به خودروبر های ویژه ای نیاز خواهید داشت و همچنین شرکت های خودروسازی نیز به حمل خودرو های خود از محل کارخانه به محل فروش خودرو نیاز دارند.
اما برای اینکه شما بتوانید بهترین نوع خودروبر خود را بشناسید، بهتر است پس از تماس با شرکت مورد نظرتان نوع خودرو و تعداد آن ها را به اطلاع متخصصان آن شرکت رسانده و از پیشنهادات ایشان بهره مند شوید.
بهتر است بدانید که قیمت خودروبر های مختلف بر اساس فاصله و مسیر مورد نظر شما تفاوت خواهد داشت و تعداد خودرو های حمل شده نیز در هزینه های مورد نیاز شما تاثیرگذار خواهند بود.
بنابراین با توجه به توضیحات ذکر شده توصیه ما به شما این است که همواره برای حفظ سلامت خودروی خودتان از خودروبر های مناسب و مورد اطمینان استفاده نمایید.