به طور باورنکردنی موارد نادری وجود داشته که فرد از شدت خنده مرده است. این داستان های عجیب و غریب ثابت می کنند که طنز و خندیدن واقعا می تواند کُشنده باشد.
درحالی که ممکن است شنیده باشید که “خنده بر هر درد بی درمان دواست” اما این داستان ها به ما یادآوری می کند که زیاده روی در خندیدن می تواند در موارد شدیدتر منجر به فاجعه شود.
خنده به طور کلی برای سلامت عمومی و سلامت روان مفید است اما در موارد استثنایی می تواند خطرناک باشد. یک وضعیت خطرناک مانند خفگی ممکن است اتفاق بیفتد. این وضعیتی است که بدن ممکن است اکسیژن مناسب دریافت نکند و خطر مرگ را به دنبال داشته باشد.
سنکوپ خنده شرایطی است که به موجب آن کاهش ناگهانی فشار خون باعث غش ناگهانی و از دست دادن هشیاری می شود. علاوه بر این برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی مانند آسم یا بیماریهای قلبی هستند خنده علائم را بدتر می کند یا حتی باعث حمله می شود.
بنابراین عاقلانه است که افراد مبتلا به چنین شرایط زمینه ای از خنده بیش از حد خودداری کنند تا از هر گونه آسیب اضافی جلوگیری کنند.
فیلسوف یونان باستان بود که به عنوان دومین بنیانگذار مکتب رواقی نیز شناخته می شود. او که اهل سولی ترکیه بود برای تحصیل زیر نظر کلئناتس که دومین رئیس مکتب رواقی بود به آتن مهاجرت کرد. هنگامی که کلئناتس درگذشت کرایسیپوس جانشین او شد و مکتب رواقی را شکل داد. او بیش از 700 اثر نوشت.
روایت است که مرگ او در سن 73 سالگی زمانی که به الاغی که انجیر می خورد می خندید اتفاق افتاد. یک روایت دیگر این است که او در یک مهمانی به دلیل مستی و خندیدن بیش از حد مُرده است.
الکس میچل 50 ساله از انگلیس، پس از 25 دقیقه خندیدن غیر قابل کنترل هنگام تماشای یک برنامه کمدی در 24 مارس سال 1975 درگذشت. او همانطور که می خندید از شدت خنده روی صندلی که نشسته بود افتاد.
فرض بر این است که این وضعیت در اثر ایست قلبی یا سکته مغزی به دلیل فشاری که بدن او به دلیل خندیدن بیش از حد طولانی وارد می کند ایجاد شده است.
مرگ او زمانی رخ داد که این متخصص شنوایی سنجی 71 ساله دانمارکی درحال تماشای یک فیلم کمدی بود. در حین تماشای فیلم او صحنه ای را دید که از شدت خنده نتوانست خودش را کنترل کند.
طبق گزارش ها ضربان قلب او در اثر خنده بین 250 تا 500 ضربه در دقیقه افزایش یافت. حمله قلبی مرگبار ناشی از فشار شدید بر سیستم قلبی عروقی وی بود.