دانستنی هایی درباره ی سازمان پولشویی

دانستنی هایی درباره ی سازمان پولشویی

شاید این اسم را شنیده باشید ما برای شما نکاتی درباره ی سازمان پولشویی در این بخش قرار داده ایم.گروه اقدام مالی (FATF) در سال 1989 از سوی کشورهای گروه 7 شکل گرفت و یک سازمان بین‌الدولی است که هدفش توسعه و پیشرفت واکنش بین­المللی نسبت به مسئله پولشویی است. در اکتبر 2001، گروه اقدام مالی مأموریت خود را گسترش داد و شامل مبارزه با تروریسم نیز ساخت.

 

گروه اقدام مالی یک مجموعه سیاست­گذار است که کارشناسان حقوقی، مالی و ضابطان قانون را در کنار هم قرار می‌دهد تا در قوانین و مقررات کشورها اصلاحات لازم پدید آید. در حال حاضر، 33 حوزه قضایی (کشور و سرزمین) و 2 سازمان منطقه‌ای عضو گروه اقدام مالی هستند.

 

دانستنی هایی درباره ی سازمان پولشویی

 

این 35 عضو هسته تلاشهای جهانی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را تشکیل می‌دهند. همچنین 27 سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای بعنوان اعضای وابسته و ناظر با گروه اقدام مالی همکاری دارند؛ این سازمانها حق رأی ندارند، اما در جلسات و گروههای کاری بطور کامل شرکت می‌کنند.

 

سه وظیفه اصلی گروه اقدام مالی در ارتباط با پولشویی به شرح ذیل است:نظارت بر پیشرفت اعضاء در اجرای تدابیر مقابله با پولشویی؛ تجدید نظر و گزارش روندها، تکنیک‌ها و اقدامات متقابل؛ توسعه، اتخاذ و اجرای استانداردهای مبارزه با پولشویی در سطح جهان. نکاتی در 40 توصیه نخست FATF مطرح شده است.

 

دانستنی هایی درباره ی سازمان پولشویی

 

این توصیه‌ها؛ الزامی برای کلیه کشورها از جمله کشورهای دارای معیارهای ضعیف برای مقابله با پولشویی همچنین کشورهای دارای معیارهای پولشویی قوی است. به طوری که در توصیه های 36 تا40 بر بهبود همکاری های متقابل در مورد مسائل پولشویی تاکید شده است.پس از واقعه 11 سپتامبر نهاد FATF 9 توصیه دیگر

 

را به پیوست 40 توصیه قبلی ارائه کرد که در آن گزارش دهی نقل وانتقالات مشکوک پولی و مرتبط با فعالیت های تروریستی به عنوان چهل و چهارمین توصیه ذکر شده است.در مجموع ساختار کلی توصیه ها بر پایه محدود کردن مجاری مالی برای ورود پول های بزهکارانه به بازارهای مالی است. توصیه های چهل‌گانه «گروه کار اقدام مالی برای مبارزه با پولشویی» (FATF)