ما می خواهیم در مورد تغییر در عادات هنگام خوردن در جامعه مدرن امروزی صحبت کنیم، قبلها نشستن با هم سر میز شام یا دور سفره و خوردن یک غذای دلچسب با خانواده یک کار و یا رسم روزانه بود.
اما با تغییر زمان و به دلیل سبک زندگی تند و سریع ما درحال حاضر خوردن یک وعده غذایی کاری است که هنگام خواندن کتاب یا تماشای تلویزیون انجام می دهیم.
اگر شما هم جزء این افراد هستید باید هرچه زودتر این عادت خود را ترک کنید. زیرا دلایل علمی پشت این قضیه وجود دارد که در این مقاله به آنها پرداخته ایم.
خوردن در هنگام تماشای تلویزیون باعث افزایش حجم غذایی که می خورید می شود مخصوصا اگر شیرینی یا غذاهای بسته بندی شده باشد.
طبق نظر کارشناسان مصرف غذاهای شیرین و چرب در مقایسه با غذاهای شور بیشتر است.
وقتی غذا می خورید، مغز شما پردازش درونی غذا را یادداشت می کند و پیام را از نظر طعم و مزه ارسال می کند.
اما زمانی که هنگام تماشای تلویزیون غذا می خورید، تمرکز شما منحرف می شود و درنتیجه مغز هم منحرف می شود و سیگنال های اشتباه ارسال می کند که منجر به پرخوری می شود.
بر اساس مطالعات انجام شده، تماشای تلویزیون به کالری سوزی کمک نمی کند بلکه سرعت متابولیسم را کاهش می دهد.
بر اساس گزارش ها، تماشای تلویزیون در ساعات ناهار وسوسه خوردن برای میان وعده بعد از ظهر را افزایش می دهد.
به گفته متخصصان از آنجایی که هنگام صرف غذا حواستان به تلویزیون پرت می شود بدن شما این عمل را ثبت نمی کند و بلافاصله بعد از آن احساس گرسنگی می کنید.
شاید برای شما یک کار لذت بخشی باشد اما طبق علم پزشکی عملکرد همزمان ذهن در دو فعالیت حس رضایت را در هر یک از موارد مسدود می کند.
خوردن جلوی تلویزیون منجر به استفاده بیشتر از مواد غذایی ناسالم می شود که باید از خوردن آنها اجتناب کنید. همچنین اگر تعداد میان وعده ها کنترل نشود منجر به چاقی می گردد.