چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

 

وقتی به میلیاردرها فکر می کنیم، اغلب تصاویری از عمارت های مجلل، جت های شخصی و سبک زندگی عجیب و غریب به ذهنمان خطور می کند. اما همه ثروتمندان دنیا اینگونه زندگی نمی کنند.

 

چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

ظاهر ورشکسته میلیاردرها

 

برخی از آنها سبک زندگی ساده، رانندگی با اتومبیل های معمولی، زندگی در خانه های معمولی و اجتناب از تجملات غیرضروری را ترجیح می دهند. این رویکرد صرفه جویانه ممکن است تعجب آور به نظر برسد اما دلایل قانع کننده ای در پشت آن وجود دارد که در زیر به آنها پرداخته ایم.

 

1. سال های اولیه زندگی شان تاثیر می گذارد

 

سال های اولیه زندگی شان تاثیر می گذارد

 

بسیاری از میلیاردرهای مقتصد، سالهای اولیه زندگی شان معمولی و متواضعانه بوده است. به عنوان مثال، وارن بافت یکی از ثروتمندترین افراد جهان، هنوز در همان خانه ساده در اوماها، نبراسکا زندگی می کند که در سال 1958 به قیمت 31500 دلار خرید.

 

رشد و تربیت او در دوران رکورد بزرگ اقتصادی، به او ارزش پول و خطرات اسراف بی مورد را آموخت.

 

2. تمرکز بر اهدافی بیش از مادی گرایی

 

تمرکز بر اهدافی بیش از مادی گرایی ، چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

دلیل ظاهر ورشکسته برخی میلیاردرها

 

برای برخی از میلیاردرها، ثروت محصول ازخودگذشتی شان است نه هدف نهایی شان. آنها کار، نوآوری و اکتشافات یا کمک به جامعه را بر تجمل شخصی اولویت می دهند.

 

مارک زاکربرگ، یکی از بنیانگذاران فیس بوک، به خاطر لباسهای ساده اش که اغلب با تی شرت و شلوار جین ساده دیده می شود شناخته شده است.

 

3. سرمشق دیگران شدن

 

سرمشق دیگران شدن

 

زندگی متواضعانه می تواند به عنوان الگو برای دیگران عمل کند و هنجارهای اجتماعی درمورد ثروت و مصرف را به چالش بکشد. این میلیاردرها با انتخاب سادگی، نشان می دهند که موفقیت نیازی به ثروت ندارد.

 

کارلوس اسلیم، کارآفرین و بازرگان مکزیکی، با وجود ثروت هنگفتش سبک زندگی ساده را ترجیح می دهد. او همیشه با ماشین قدیمی تردد می کند و در خانه ای ساده زندگی می کند.

 

4. مدیریت مالی

 

مدیریت مالی ، چرا برخی میلیاردرها مثل ورشکسته ها زندگی می کنند؟

 

حفظ ثروت، نیاز به مدیریت دقیق دارد. عادات صرفه جویانه به حفظ و رشد منابع مالی فرد کمک می کند. چارلی ارگن، کارآفرین و سرمایه دار آمریکایی، به خاطر عادات مقرون به صرفه اش مانند تجهیز دفتر خود با مبلمان دست دوم و اجتناب از سفرهای درجه یک مشهور است.

 

5. رضایت شخصی

 

رضایت شخصی

 

برای برخی از مردم، شادی و رضایت از دارایی های مادی ناشی نمی شود. آنها در کار، روابط و لذت های ساده شادی می یابند. نیکولاس برگروئن، سرمایه گذار آمریکایی، زمانی او را میلیاردر بی خانمان می نامیدند زیرا سالها بیرون از هتل ها زندگی می کرد و دارای حداقل دارایی شخصی بود.