با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

 

احساسات بخش و ذاتی از وجود ما هستند. همه ما براساس رویدادها و محیط خود حس های متفاوتی را تجربه می کنیم. احساسات تاثیر فوق العاده ای بر سلامت جسمی و روانی ما دارند.

 

با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

 

تحقیقات نشان داده که درد عاطفی به اندازه درد فیزیکی دردناک است. در این مقاله از بخش روانشناسی سایت ایران ناز با پنج احساس رایج که تاثیرات منفی بر سلامتی شما می گذارند آشنا خواهید شد.

 

1. خشم و عصبانیت

 

خشم و عصبانیت

 

از آنجایی که عصبانیت باعث ترشح هورمون های استرس مانند نوروآدرنالین و آدرنالین می شود، خطر مشکلات قلبی و عروقی را افزایش می دهد و باعث حمله قلبی می شود.

 

هنگامی که ناحیه آمیگدال مغز بیش از حد واکنش نشان می دهد، خون به سمت لوب پیشانی هجوم می آورد و واکنش های تهاجمی را تحریک می کند.

 

براساس مطالعات انجام شده خشم ظرفیت پمپاژ قلب را در طول زمان تغییر می دهد، فشار خون را افزایش داده و خطر بیماری های قلبی، حملات قلبی، سکته مغزی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

 

2. تنهایی

 

تنهایی ، با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

احساسات خطرناک و کشنده

 

تنهایی احساس مفیدی است که می تواند شانس مردن در جوانی را افزایش دهد، فشار خون را افزایش می دهد، بر کیفیت خواب تاثیر منفی می گذارد و سطح هورمون استرس را افزایش می دهد.

 

با تجربه کردن تنهایی سیستم ایمنی بدن شما ضعیف می شود.

 

3. استرس

 

استرس

 

استرس احساسی است که می تواند باعث علائم فیزیکی مانند سردرد، فشردن دندانها، سرگیجه، خستگی، حالت تهوع، تپش قلب و تغییر در اشتها شود.

 

افرادی که استرس دارند بیشتر در معرض بیماری هستند. هورمون های استرس با افزایش فشار خون و ایجاد تنفس سریع تر بر سیستم قلبی عروقی و تنفسی تاثیر می گذارند.

 

علاوه بر این هورمون های استرس ایمنی را مختل می کنند و فرد را نسبت به عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی مستعدتر می کند.

 

همچنین استرس مدت زمان بهبودی یک بیماری یا یک حادثه را طولانی تر می کند.

 

4. شوک

 

شوک ، با کشنده و خطرناکترین احساسات آشنا شوید

احساسات کشنده و خطرناک

 

شوک یک احساس قدرتمند است که می تواند ساختار مغز را تغییر دهد.

 

هنگامی که بدن در شوک قرار می گیرد جریان خون را محدود می کند و در جایی که جریان خون کافی به بدن وجود ندارد اندام ها دچار گرسنگی اکسیژن می شوند که به طور بالقوه منجر به مرگ می شود.

 

5. غم و اندوه

 

غم و اندوه

 

غم و اندوه به طور قابل توجهی بر سلامت جسمی و روانی تاثیر می گذارد و سوگ مستقیما بر سلامت قلب تاثیر می گذارد.

 

مطالعات نشان داده که غم و اندوه منجر به اختلالات گوارشی، بیماریهای قلبی، چاقی و درد مزمن می شود.

 

سایر مشکلات سلامتی مرتبط با این مسائل عبارتند از بیماری های تنفسی و مشکلات تیروئید.