چگونگی حذف اکانتهای جیمیل و یاهو

چگونگی حذف اکانتهای جیمیل و یاهو
شاید بخواهید بدلیل موارد امنیتی یا هک شدن اکانت یاهو و گوگلی که قبلا ساخته اید ، حساب کاربریتان را برای همیشه غیر فعال یا حذف کنید راه حل هایی برای شما داریم. حساب های کاربری بر عکس شبکه های اجتماعی قابل حذف بوده و اطلاعات شما برای همیشه پاک می شوند . اما روش انجام اینکار به چه صورتی می باشد ؟

در گوگل کمی این روش پیچیده و زمان بر می باشد که در ادامه هر دو روش را به صورت کامل و با استفاده از  تصاویری که برای شما آماده کرده ام آموزش میدهم . بسیار خوب ، برای شروع ابتدا حساب کاربری جیمیل را باز کنید .

1. بالای صفحه سمت راست بر روی آیکون چرخ دنده که همان کلید تنظیمات می باشد کلیک کرده و گزینه Setting را انتخاب کنید .

2. بعد از چند لحظه وارد صفحه تنظیمات گوگل می شوید . بر روی گزینه Other Google Account settings کلیک کنید .

3. وارد صفحه Accounts می شوید . بر روی گزینه Products کلیک کنید .

4. کنار گزینه Your products کوچک نوشته شده است Edit.بر روی پیوند Edit کلیک کنید .

5. دقت داشته باشید که بعد از پاک کردن حساب کاربری دیگر به آن دسترسی ندارید و به هیچ وجه نمی توانید اطلاعات آن را بازیابی کنید . در این قسمت ۲ گزینه وجود دارد .با انتخاب گزینه اول فقط حساب کاربری جیمیل شما حذف می شود .با انتخاب گزینه دوم شما می توانید به غیر از حساب کاربری ، سرویسهای دیگر جیمیل را هم حذف کنید .وارد صفحه حذف اکانت می شوید . بر روی پیوند Remove Gmail permanently  کلیک کنید .

گوگل در این صفحه به شما گوشزد می کند که در صورتیکه حساب کاربریتان را حذف کنید دسترسی شما به تمام اطلاعات داخل ایمیل غیر قابل دسترس می شودتیک گزینه Yes, I want to permanently delete را زده و رمز عبور خودتان را در کادر Current password وارد کنید . به همین راحتی حساب کاربری جیمیل شما حذف شد .

مطالب خواندنی و جالب

گالری عکس های دیدنی و جالب

Xبستن تبلیغ
بواسیر
Xبستن تبلیغ
آنلاین بازی کنید