ابرقدرتها و قوانین آنها برای برتری

ابرقدرتها و قوانین آنها برای برتری
 

دنیای امروز با یکسری قوانین خاص که توسط ابرقدرت‌های جهان تعیین می‌گردد و تضمین حفظ برتری آنهاست، اداره می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه گلف نیوز در بررسی قوانین خاص ابرقدرت‌ها برای حفظ برتری‌شان آورده است: این ابرقدرت‌ها شمشیر برتری تکنولوژیکی و نظامی خود را بر گردن کشورهای کوچکتر گذاشته‌اند تا بدین وسیله از پیشرفت این کشورها جلوگیری شود.گلف

حتی اگر یک کشور در حال توسعه تلاش کند تا در راستای حقوق مشروع خود به دنبال راههایی برای رقابت با کشورهای پیشرفته باشد، موانع بیشماری بر سر راهش قرارداده می‌شود، چراكه توسعه کشورهای کوچکتر از نظر ابرقدرت‌های جهان تهدیدی برای منافع گسترده‌تر کشورهای قوی در دنیا محسوب می‌شود.

بدین ترتیب هر کشوری که تلاش کند از این سیستم جهانی خارج شود و تعادل قدرت در جهان را دستخوش تغییر کند، به عنوان یک کشور "شرور" معرفی می‌گردد، چون به الگوی توسعه برای دیگر کشورهای کوچکتر تبدیل خواهد شد.

در ادامه تحلیل گلف نیوز آمده است: ابرقدرت‌ها حتی مکانیزم‌های جدیدی را به وجود آورده‌اند تا با استفاده از آنها، از تلاش‌های هر کشور عربی یا مسلمان برای یافتن موقعیت و جایگاه خود در جهان جلوگیری به عمل آید. آشکارا مشخص است که دستیابی به تكنولوژی‌های جدید و پیشرفته برای اعراب و دیگر کشورهای مسلمان جهان ممنوع است؛ اگر آنها جسارت شنا کردن در خلاف جهت جریان آب را داشته باشند، با مقاومت جدی از سوی قدرتها روبه‌رو می‌شوند.

در قرن 21 به نظر می‌رسد که رسانه‌ها موثرترین ابزاری هستند که می‌توانند علیه اعراب و کشورهای مسلمان با شعار حقوق بشر و دموکراسی مورد استفاده قرار گیرند. ابرقدرت‌ها و رسانه‌های غربی علیه هر کشوری که اقداماتش مورد نظر آنها نباشد، اتهام حمایت از تروریسم و یا نقض حقوق بشر را به سادگی هر چه تمام‌تر مطرح می‌کنند. ابرقدرتها علیه هر کشوری که در راستای منافع آنها نیست و قصد حفاظت از امنیت و اقتصاد خود را دارد، اتهام نقض قوانین بین‌المللی را مطرح می‌کنند.

بدین ترتیب هر کشوری که تلاش کند از این سیستم جهانی خارج شود و تعادل قدرت در جهان را دستخوش تغییر کند، به عنوان یک کشور "شرور" معرفی می‌گردد، چون به الگوی توسعه برای دیگر کشورهای کوچکتر تبدیل خواهد شد

تحلیل‌گر گلف نیوز می‌نویسد: برای رسانه‌های غربی تحت نفوذ یهودیان نیز مطرح کردن اتهام حمایت از تروریسم علیه هر کشوری کار آسانی است.

برای نمونه گروه‌های فلسطینی که از حق مشروع برای مقاومت در برابر آزادسازی زادگاهشان برخوردارند، از سوی رژیم صهیونیستی و رسانه‌های حامی این رژیم، تروریست معرفی می‌شوند. البته تاکتیک‌ها و تبلیغات روانی رسانه‌های غربی چیز جدیدی نیست. اما عجیب این است که به رغم جنایات رژیم‌صهیونیستی، به مقام‌های این رژیم اجازه داده می‌شود تا در برخی کانال‌های تلویزیونی غرب و عربی اقدامات فاشیستی خود (کشتار زنان و کودکان به بهانه دفاع از خود) را توجیه کنند.

تاریخ، کشورهای مستقل مدعی حقوق بشررا به خاطر بستن چشمانشان در برابر اقدامات نژادپرستانه و غیرانسانی رژیم صهیونیستی در فلسطین و دیگر ابرقدرت‌ها در عراق و افغانستان نخواهد بخشید.

در پایان این نوشتار آمده است: در قرن بیستم کشتارهای بیشماری توسط صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و روس‌ها در کشورهای مختلف انجام شد. این کشتارها دقیقا همان سوءاستفاده از برتری، قدرت و نفوذ رژیم‌های دیکتاتوری در جهان(هم‌چون اقدامات رژیم پینوشه در شیلی) بوده است.

بشر همیشه بهای گزافی برای آزادی و عدالت در جهان پرداخته است. اما نظام سرمایه‌داری عنان‌ گسیخته که توسط قدرت‌های حریص در جهان اداره می‌شود، به بشر اجازه نمی‌دهد رویای دست یافتن به آزادی کامل و عدالت محقق شود.

به رغم این موانع از سوی ابرقدرتها، کشورهای مسلمان تلاش کرده‌اند تا الگویی از همزیستی مسالمت‌آمیز میان افراد با فرهنگ و مذاهب مختلف ایجاد کنند. این اقدام کشورهای مسلمان براساس تجارب غنی تمدن اسلامی بوده است که معتقد است همه مردم حق زندگی در صلح را دارند.