وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

ترخیص کالا

ترخیص کالا

ترخیص کالا

 

تولید کالا مازاد بر نیاز کشور تنها در شرایطی مقرون به صرفه و عقلانی است که تولید اضافی به کشور‌های دیگر صادر شوند و با ارز آوری برای دولت و تولیدکنندگان همراه باشند.

 

در حال حاضر و با توجه به شرایط کشور‌های مختلف همواره تعداد زیادی کالا از کشور‌ها صادر و در مقابل کالاهایی برای تامین نیاز افراد و صنایع به کشور وارد می‌شوند، با توجه به این امر و ضرورت تامین نیاز مرد مو افزایش جمعیت کشور‌های مختلف، برای اینکه فرایند واردات و صادرات با نظم بیشتری جلو برود و از نظر قانونی نیز قابل پیگیری و بررسی باشد تا بتوان میزان ورود و خروج کالا و ارزی آوری را محاسبه کرد.

 

فرایندی به نام ترخیص کالا در زمان وارد شدن کالا به کشور انجام می‌شود. این فرایند بخش اصلی برای ترخیص کالا است و تا زمانی که شما این مرحله را انجام ندادهباشید نمی‌توانید کالاهایی که در اختیار دارید را از گمرک خارج کنید.

 

ترخیص کالا در تمام کشور‌ها انجام می‌شود و منوط به شرایط یا کشور خاصی نیست. در حال حاضر در ایران نیز مانند سایر کشور‌ها برای انتقال و ترخیص کالا مراحلی توسط دولت تعیین شده است که برای ترخیص کالا‌ها به ترتیب انجام می‌شوند.

 

نقش گمرک در تجارت بین‌المللی

 

نقش گمرک در تجارت بین‌المللی

گمرک‌ها نقش کلیدی در تسهیل تجارت بین‌المللی دارند آنها به شما اطمینان می‌دهند که کالاها براساس قوانین و مقررات وارد یا صادر شوند و امور گمرکی به طور صحیح انجام شوتد، گمرک‌ها معاملات تجاری را مانیتور می‌کنند تا جلوی قاچاق و تقلب در تجارت گرفته شود و تمامی کالا‌ها را به دقت رصد و بررسی می‌کنند تا کالایی ممنوعه وارد کشور نشود.

 

تعریف ترخیص کالا

ترخیص کالا به فرآیند دریافت مجوزها و پرداخت مالیات و عوارض مرتبط با یک کالا در زمان ورود به کشور یا خروج از آن گفته می‌شوداین فرآیند به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا به طور قانونی کالاهای خود به کشور وارد کنند یا بتوانند کالا‌ها را از کشور ترخیص کنند.

 

مراحل ترخیص کالا از گمرک عبارتند از:

ارائه مدارک مورد نیاز به گمرک.

تعیین مالیات و عوارض، مشخص کردن مقدار مالیات و عوارض مربوط به کالا.

پرداخت مالیات و عوارض، پرداخت هزینه مالیاتی و عوارض به گمرک

گمرک ممکن است کالاها را بازرسی کند.

پس از انجام مراحل قبلی، ترخیص کالا تایید می‌شود.

 

اهمیت ترخیص کالا

 

اهمیت ترخیص کالا

ترخیص کالا اهمیت بسیاری در تجارت بین‌المللی دارد این فرآیند به تأمین پایبندی به قوانین و مقررات مربوط به تجارت واردات و صادرات کمک می‌کند و از تاخیر مالیاتی و عوارض جلوگیری می‌کند.

 

نقش ترخیص کالا در تجارت بین‌المللی

ترخیص کالا در تجارت بین‌المللی نقش مهمی دارد و نمی‌توان آن را انکار کرد یا نادیده گرفت. این فرآیند به تضمین رعایت قوانین و مقررات کشور مقصد کمک می‌کند و به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا به طور قانونی کالاهای خود را وارد کشور یا صادر کنند. ترخیص کالا به کاهش هزینه‌های اضافی مرتبط با تاخیر در مرزها کمک می‌کند.

 

چگونگی انتخاب ارائه‌دهنده خدمات گمرکی

انتخاب ارائه‌دهنده خدمات گمرکی بسیار مهم است، برای انتخاب بهترین ارائه‌دهنده، باید به موارد زیر توجه کنید:

 

تجربه و شهرت: ارائه‌دهنده خدمات گمرکی به شما باید تجربه کافی در امور گمرکی داشته باشد و شهرتی خوب در این زمینه داشته باشد.

 

قیمت مناسب: هزینه خدمات گمرکی هم امری مهم است و باید قیمت مناسبی برای خدمات ارائه شود.

 

سازگاری با نیازها: ارائه‌دهنده خدمات باید به نیازها و مشکلات شما پاسخ دهد و به شما کمک کند مشکلات گمرکی را حل کنید.

 

نکات مهم در ترخیص کالا

 

نکات مهم در ترخیص کالا

انتخاب زمان مناسب: باید زمان ترخیص کالا را با دقت انتخاب کنید تا از بروزتأخیرهای اضافی جلوگیری کنید.

 

اطلاع از قوانین: قبل از ترخیص کالا، باید با قوانین و مقررات گمرکی کشور مقصد آشنایی کاملی داشته باشید.

 

برای انجام ترخیص کالا، باید به مراحل زیر را طی کنید:

 

تهیه مدارک مورد نیاز.

تعیین مالیات و عوارض مربوط به کالا.

پرداخت مالیات و عوارض.

تایید ترخیص کالا توسط گمرک.

مزایای خدمات گمرکی و ترخیص کالا

تضمین رعایت قوانین و مقررات مربوط به تجارت بین‌المللی.

کاهش ریسک قاچاق و تقلب.

تسهیل تجارت بین‌المللی و تسریع در ترتیب مرزی.

امکان بهره‌برداری از تخفیفات مالیاتی و تجاری.

 

گام اول: انتخاب کشتی مناسب

با توجه به انواع کشتی‌های ساخته شده در جهان که در حال حاضر برای حمل و نقل کالا‌ها استفاده می‌شوند، در حال حاضر یکی از اولین اقداماتی که باید انجام شود، انتخاب کشتی مناسب با توجه به نوع مرسوله و نیز کشورهای مبدا و مقصد انتقال کالا‌ها است.

 

گام دوم: تحویل بار به متصدی

بارگیری مرسوله و انتقال آن تنها زمانی معنا پیدا میک ند که مرسوله تا محل بارگیری حمل شود، متصدی حمل بار ممکن است مرسوله را در محل بارگیری محل بسته‌ بندی و یا هر محل دیگری دریافت کند. اما تحویل مرسوله به متصدی حمل، برای آماده سازی و ارسال مرسوله یکی از مراحل اساسی است.

 

گام سوم: بسته‌بندی مخصوص

بسته‌بندی مرسوله‌ها باید به نحوی انجام شود که با نوع، ماهیت، جنس، حجم، وزن، روش بارگیری، مسافت بین مبدا و مقصد و دیگر عوامل مطابقت داشته باشد و استاندارد لازم را داشته باشد، این موارد نکات ساده اما مهمی هستند که شما باید در زمان بارگیری و انتقال کالا مد نظر قرار دهید.

 

بسته‌بندی مناسب، عاملی است که سلامت و امنیت مرسوله را در کلیه مراحل بارگیری، حمل و تخلیه تامین می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود که بسته‌­ مرسولات به شرکت‌­ متصدی حمل و نقل که تجهیزات و تجربه کافی دارند سپرده می‌شود.

 

گام چهارم: بارگیری، صدور بارنامه و اصلاح آن

بارگیری مرسوله به معنی انتقال مرسوله از محل قرار گیری در نقطه حمل و انتقال وسیله نقلیه است. بارگیری کالا‌ها با توجه به نوع آن کالا به کمک وسایل و تجهیزات خاصی انجام می‌شود.

 

تجهیزات لازم برای بارگیری کالا‌ها ممکن است بر روی کشتی و یا بنادر نصب شده باشند و یا از نوع تجهیزات قابل انتقال باشند.

 

صدور بارنامه

صادر کردن بارنامه توسط خریدار به معنی شناسایی مرسوله و صدور شناسنامه آن که شامل اطلاعات مرسوله، اطلاعات فرستنده، اطلاعات گیرنده، مسیر حرکت، مبدا و مقصد و هزینه انتقال است کالا‌ها است، در برخی موارد بارنامه اطلاعات تخصصی تری نیز دارد.

 

گام پنجم: حمل بار تا مقصد

حمل بار اصلی‌ترین قدم در انتقال کالا‌ها بین مبدا و مقصد است. حمل بار شامل انتقال امن و سالم کالا و مرسوله از نقطه مبدا تا نقطه مقصد است.

 

انتقال مرسوله ممکن است به وسیله همان کشتی که سفر را با آن آغاز شده است تا مبدا ادامه پیدا کند یا ممکن است به یکی از انواع روش‌ها مرسوله بر روی آب و یا در بندر واسطه، از کشتی اول به کشتی دوم منتقل شود.

 

برای نمونه یکی از روش‌های حمل و نقل به عنوان روش کراس استاف شناخته می‌شود، در این روش بار در بندر واسطه از کشتی و حتی از کانتینر تخلیه می‌شود و مجددا بر روی کشتی دوم بارگیری می‌شود و مسیر حرکت ادامه پیدا می‌کند.

 

ممکن است که مرسوله برای انتقال از مبدا تا مقصد نیاز به جابه‌جا شدن بین دو گمرک داشته باشد. این حالت که به عنوان ترانشیپ شناخته می‌شود، وضعیتی است که مرسوله تحت نظارت گمرک تخلیه و مجدد در گمرک بعدی در وسیله نقلیه بعدی بارگیری می‌شود.

 

گام ششم: تخلیه بار

تخلیه بار عبارت است از خارج کردن بار از روش کشتی به بندر مقصد. خروج مرسوله از کشتی دقیقا نقطه برعکس بارگیری است. این اقدام هم به کمک تجهیزات و وسایل ضروری و متناسب با نوع مرسوله انجام می‌ شود.

 

ترخیص از گمرک

عملیات تخلیه کالا از گمرک می‌تواند توسط شرکت متصدی حمل و نقل و یا فرد ثالث انجام شود. همچنین این فرایند ممکن است که تا چند روز طول هم طول بکشد. ترخیص کالا از گمرک تنها توسط دستگاه‌ها انجام نمی‌شود و در این فرایند افراد نیز نقش مهمی دارند.

 

گام هفتم: ترخیص از گمرک + مدارک لازم

ترخیص کالا از گمرک به معنای اجازه خروج از کشور گرفتن از کشور مبدا و نیز اجازه ورود به کشور گرفتن در کشور مقصد است. ترخیص از گمرک با توجه به کشور میزبا، به مدارک مختلفی احتیاج دارد.

 

این مدارک در حداقل ترین شرایط ممکن عبارتند از بارنامه و مدارک هویتی، در ایران شامل اظهارنامه مالیاتی و نیز پرداخت عوارض ورود یا خروج به کشور است.

 

با توجه به تفاوت عملیات ترخیص در هر کشوری و نیز با احتساب تغییر قوانین، پیشنهاد می‌شود که عملیات ترخیص از گمرک به متصدیان گمرکی که تجربه کافی دارند بسپارید.

 

ترخیص کالا از گمرک با آریا حمل

 

ترخیص کالا از گمرک با آریا حمل

برای ترخیص کالا بدون مشکل و اتلاف وقت باید شرکت حمل و نقل مناسبی را برای تخریص کالاهای خود و انتقال آن‌ها به ایران انتخاب کنید.

 

شرکت حمل و نقل بین المللی آریا حمل به دلیل دارا بودن تیم‌های تخصصی و حرفه‌ای برای ترخیص کالا از انواع گمرک‌های مختلف در ایران می‌توانند شما را در امر انتقال و ترخیص کالاها از گمرک در کمترین زمان ممکن یاری کنند تا کالاهای شما بدون بروز مشکل از گمرک ترخیص شود برای دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

 

تلفن: ۸۶۱۲۱۰۰۰-۰۲۱

وب‌سایت: ariahaml.com

https://ariahaml.com/?p=864