خوراکی ها و نوشیدنی های مورد علاقه مرلین مونرو

نوشیدنی ها و خوراکی های مورد علاقه مرلین مونرو
مرلین مونرو – Marilyn Monroe نماد هالیوود و بازیگری با استعداد بود که زمانی که در کانون توجه نبود به برخی از غذاهای خوشمزه علاقه نشان می داد.
رابطه عاشقانه این ستاره با غذا به طور گسترده ای بود.

رژیم غذایی مرلین مونرو
او علاوه بر غذاهایی که برای خودش در خانه اش درست می کرد، با دوستانش برای خوردن غذا شرکت می کرد یا برای خودش به صورت انفرادی طبق میلش غذا تهیه می کرد.

در ادامه این مقاله از بخش اخبار بازیگران و سلبریتی های سایت ایران ناز به غذاها و خوراکی های مورد علاقه این ستاره هالیوود پرداخته ایم.
دسر بستنی

اگرچه تعداد کمی از مردم از بستنی خوششان نمی آید اما مرلین مونرو به طور ویژه ای به آن علاقه نشان می داد و بعد از کلاسهای بازیگری خود در یک بستنی فروشی توقف می کرد.
او در مورد علاقه اش به بستنی گفته: “بستنی چیزی است که من در طول روز مثل غذا می خورم.”
همچنین او گفت “رژیم غذایی او بیشتر از غذاهای پر پروتئین تشکیل شده بنابراین خوب است که به خودم اجازه می دهم بستنی بخورم.”
تخم مرغ خام در شیر

خوراکی های مورد علاقه مرلین مونرو
نحوه شروع روز بسیار مهم است. به همین دلیل است که برخی افراد صبحانه را مهمترین وعده غذایی روز می دانند.
مهم است که این وعده غذایی را مطابق با نیازهای شخصی خود درست کنید. شاید فقط به یک کاسه غلات با شیر بادام نیاز داشته باشید یا یک املت دلچسب.
درمورد مرلین مونرو این طور بود که هر روز صبح یک معجون عجیب و غریب از تخم مرغ خام و شیر می خورد.
او یک فنجان شیر را گرم می کرد، دو عدد تخم مرغ خام را در شیر می شکست، با چنگال هم می زد و می خورد.
او صبحانه خود را با خوردن یک مولتی ویتامین تکمیل می کرد.
استیک

روایت های متعددی از ترجیح مونرو برای پیروی از رژیم سرخپوستان وجود دارد.
اکثر شام های او چیزی بیش از یک تکه گوشت و مقداری سبزیجات خام بدون غلات، شکر یا سایر رژیم های غذایی سرخپوستان نبود.
یکی از آن تکه های گوشت، استیک بود. حتی می توان گفت او هویج را بیشتر از استیک دوست داشت.
او در مصاحبه ای گفته “من باید خرگوش می شدم زیرا هیچ وقت از هویج خسته نمی شوم.”
گوشت بره

شاید مرلین مونرو از رژیم غذایی سرخپوستان پیروی می کرد اما این دلیل نمی شد که هر شب همان غذا را بخورد.
درحالی که استیک اغلب در منوی او وجود داشت به نظر می رسید که او به همان اندازه هم به گوشت بره علاقه دارد.
غلات گرم

بسیاری از ایتالیایی ها غلات گرم برای وعده صبحانه می خورند. شاید مرلین مونرو این ایده را از ایتالیایی ها گرفته است.
او گاهی اوقات برای صبحانه غلات گرم می خورد.





















































