من معمولا راجع به تغذیه دوره نوجوانی و بحث آکنه، چون موضوع تدریسام هم هست، خیلی پیگیرم اما تا به حال، تحقیق قطعی و ثابت شدهای را در این خصوص ندیدهام. متاسفانه گاهی رسانه های ما عینا، اشتباهاتی را که عوام عنوان می کنند، تکرار می کنند و ما باید سال ها تلاش کنیم تا آن ها را از ذهن مردم بیرون بکشیم ولی به هر حال، افراد درگیر با آکنه، باید غذاهای محرک و چرب را با احتیاط مصرف کنند؛ به طور مثال، غذاهای تند، کافئین، قهوه، کاکائو، شکلات و نوشابه را نباید زیاد مصرف کنند.از موادغذایی حاوی قند و شکر(مانند شیرینیهای تر) نیز حتیالامکان باید پرهیز کرد.
توصیه می کنم نوجوانها و جوانها نیز که اکثر گروه مبتلایان به آکنه را تشکیل می دهند، به جای مصرف هله هوله های مختلف، میان وعدههایی مانند سبزیجات و میوهجات بخورند. اگر مبتلایان به آکنه از پوست خود مراقبت کنند و آن را تمیز نگه دارند و اگر دایم جوشها را دستکاری نکنند و سعی کنند از شویندههایی استفاده نمایند که اسیدیته پوست را در حد مشخصی حفظ می کند و اگر یک رژیم غذایی متعادل داشته باشند، می توانند نتیجه مطلوبی بگیرند.