وی با بیان اینکه تاکنون علت خاصی برای ایجاد آفت دهان مینور مشخص نشده است، اظهار داشت: گاز گرفتن داخل دهان از طریق دندانها می تواند یکی از عوامل ایجاد آفت باشد. بر اثر گاز گرفتن زخمهایی ایجاد می شود و باکتریهای موجود در داخل دهان، به این زخمها حمله و ایجاد آفت می کند.
گوانجی، استفاده از یکسری مواد غذایی چون شکلات و آجیل، استرس های محیطی و مواد شیمیایی را از دیگر عوامل موثر در بروز آفت دهان ذکر کرد و یادآور شد: برای درمان این بیماری داروهایی عرضه شد که تنها برای مدت کوتاهی در درمان آفت دهان موثر هستند.
وی از اجرای پروژه تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و اضافه کرد: به منظور تولید دارویی برای درمان قطعی بیماری آفت دهان پروژه تحقیقاتی را اجرایی کردیم. برای تولید این دارو از 3 نوع گیاه دارویی استفاده شد.
مجری طرح "بلوط"، "بادرنجبویه" و گلبرگ گل سرخ" را از جمله گیاهان دارویی استفاده شده در این دارو نام برد و یادآور شد: این 3 گیاه علاوه بر دارا بودن یکسری از ترکیبات آنتی باکتریال، دارای موادی هستند که باعث بهبود سریعتر زخم می شود و مخلوطی از این گیاهان به درمان زخم کمک می کند.
وی با بیان اینکه این دارو به صورت پودر تولید شده است، خاطر نشان کرد: به علت دارا بودن ترکیبات خاصیت آنتی باکتریالی، ضد میکروبی و ضد قارچی این دارو، آفت دهان در مدت زمان کمتری 2 تا 4 روز درمان شود ضمن آنکه دردهای ناشی از آفت دهان را نیز کاهش می یابد.
گوانجی با تاکید بر اینکه در تولید این دارو از هیچ نوع مواد نگهدارنده استفاده نشده است، اضافه کرد: این داروی گیاهی به طور روزانه به مدت 5 دقیقه بر روی قسمتهایی که آفت دهان قرار داده می شود. نتایج آنالیزها نشان می دهد که اثرات خوبی برای درمان این بیماری دارد.
این محقق از طرحهای توسعه ای بر روی این دارو خبر داد و گفت: در طرحهای توسعه این دارو قرار است بر اساس استانداردهای جهانی فرمول بهتری از این دارو عرضه کنیم تا اثر بخشی آن را افزایش دهیم. به گفته وی این فرمول با همان گیاهان دارویی به همراه چندین گیاه دارویی دیگر عرضه خواهد شد.