وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

پدیده عجیب دوقلوهای نیمه همسان جهان (عکس)

پدیده عجیب دوقلوهای نیمه همسان جهان (عکس)

پدیده عجیب دوقلوهای نیمه همسان جهان (عکس)

 

دوقلوهای نیمه همسان که به شدت نادر هستند، در استرالیا متولد شدند و پزشکان را گیج و مبهوت کردند. برادر و خواهری از یک تخمک و دو اسپرم به دنیا آمدند، که پس از آن از هم جدا شدند. دو قلوهای نیمه همسان برای دومین باری است که در استرالیا به دنیا آمده اند.

 

به گزارش ایران ناز پروفسور نیکولاس فیکس، که سرپرستی تیمی را برعهده داشت، به مادر و دوقلوها در بیمارستان سلطنتی بریسبان و زنان در سال 2014 توجه داشت، گفت که این یک مورد استثنایی است. او گفت:” احتمال دارد که تخمک به طور همزمان با دو اسپرم پدر قبل از تقسیم لقاح داشتنه اند.”

 

پدیده عجیب دوقلوهای نیمه همسان جهان (عکس)

 

سونوگرافی مادر در هفته ششم، یک جفت و موقعیت حلقه آمنیوتیک را نشان می داد، که انتظار دوقلوهای همسان وجود داشت با این حال، یک سونوگرافی در هفته 14 ام نشان داد که دوقلوها، پسر و دخترهایی بودند که برای دوقلوهای همسان ممکن نیست.

 

” دوقلوهای همسان سلول هایی هستند که از یک تخمک واحد، بارور شده است با یک اسپرم رشد می کنند و به دو سلول تقسیم می شوند و این به این معنی است که آن ها DNA یک سان دارند و یک جنس هستند.

 

دو قلوهای همسان در زمانی اتفاق می افتند، که دو نوزاد در یک زمان از تخمکهای جداگانه و اسپرم جداگانه رشد می کنند.دوقلوهای نیمه همسان از یک تخمک و دو اسپرم رشد می کنند، که پس از آن از هم جدا می شوند.این نوع از باروری در سه مجموعه از کروموزوم ها منجر می شود.

 

دکتر مایکل گابت، از دانشگاه تکنولوژی کویینزلند گفت:” سه مجموعه از کروموزوم ها معمولاً با زندگی ناسازگار هستند و جنین ها معمولاً زنده نمی مانند.در مورد دوقلوهای نیمه همسان بریسبان، تخمک بارور شده به طور مساوی سه سری کروموزوم را به گروهی از سلول ها تقسیم می کند، که بعد به دو تقسیم می شوند و دوقلوها را تشکیل می دهند.

 

” برخی از این سلول ها شامل کروموزوم هایی از اسپرم اول هستند، در حالی که سلول های باقیمانده شامل کروموزوم ها از اسپرم دوم هستند، که منجر به به اشتراک گذاری دوقلوها تنها نسبت به 100 درصد از همان DNA پدر و مادر می شود.” دوقلوهای نیمه همسان اولین بار در سال 2007 در ایالات متحده گزارش شدند، اما تنها در دوران کودکی مورد توجه پزشکان بودند.