وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

20 عادت بد برای برگزاری مراسم عقد و عروسی

20 عادت بد برای برگزاری مراسم عقد و عروسی

ممکن است همه ما زمانی‌که در این مرحله از زندگی قرار می‌گیریم، متوجه شویم که برنامه‌‍ریزی برای عروسی یکی از سخت‌ترین کارهایی است که تاکنون انجام داده‌ایم.

 

زمانی‌که برای برنامه‌ریزی عروسی آماده می‎شوید، لیست طول و طویلی از کارها را در برابر خود مشاهده می‌کنید. این لیست تنها شامل عنوان کارهایی است که باید انجام دهید و وقتی وارد عمل می‌شوید، دشواری وظایف به‌مراتب بیشتر خواهد شد.

 

احساسات مختلف مانند هیجان، شادی، اضطراب و استرس و موقعیت‌های دشوار و زمان‌بر مختلفی که در طول مسیر برنامه‌ریزی برای مراسم عقد و عروسی با آنها مواجه خواهید شد، همگی برگزاری مراسم را به کاری سخت و طاقت‌فرسا تبدیل می‌کنند.

 

مراسم عقد عروسی

 

درست در همین زمان است که وجود یک برنامه‌ریز جهت برگزاری مراسم عقد و عروسی جهت انجام هماهنگی‌های مختلف از جمله هماهنگی با تالار، باغ تالار یا سالن عقد و محضر ضروری به‌نظر می‌رسد.

 

در این مقاله به 20  اشتباه بسیار رایج در مراحل برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم عقد و عروسی پرداخته شده است. ممکن است در حین انجام این اشتباهات حتی متوجه آنها نیز نشوید و همچنین چگونگی ارتکاب به این اشتباهات و نحوه اجتناب از آنها نیز برایتان نامشخص و نامفهوم باشد.

 

بنابراین بهتر است قبل از برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم عقد و عروسی خود، این عادت‌های بد در برگزاری مراسم عقد و عروسی را بشناسید و برنامه‎ریزی برای برگزاری مراسم عقد یا عروسی خود را به بعد از خواندن این مقاله موکول کنید.

 

1. از انتشار خبر عقد یا عروسی خود در شبکه‌های اجتماعی، قبل از فرارسیدن موعد آن بپرهیزید:

همه ما زمانیکه خبر خوبی داریم، برای رساندن آن به گوش دیگران بسیار هیجان‌زده و عجول هستیم. به‌عبارت‌دیگر نگه داشتن خبرهای خوب مانند نگه‌داشتن راز کار بسیار سختی است،

 

اما به‌یاد داشته باشید که قبل از اینکه اخبار خوب در مورد زندگی و مسائل شخصیتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، در مورد آنها با خانواده و دوستان نزدیکتان مشورت نمایید.

 

باغ عکاسی عروس

 

بهتر است خبر خوبتان را به‌طور حضوری ابتدا با والدین‌تان درمیان بگذارید و سپس با خواهر و برادر و پدربزرگ و مادربزرگ خود در مورد آن صحبت کنید. بعد از آن می‌توانید با بهترین و نزدیک‌ترین دوستان‌تان تماس بگیرید و آنها را نیز از خبرخوب خود مطلع کنید.

 

هنگامی‌که تمامی اشخاص مهم و نزدیک‌تان از این خبر مطلع شدند، می‎‌توانید خبر را در شبکه‌های اجتماعی خود مانند اینستاگرام و فیس‌بوک پست کرده یا به ‌اشتراک بگذارید تا سایر آشنایان و دوستانتان نیز از آن مطلع شوند.

 

البته با اینکار باید خودتان را برای پاسخ دادن به تماس‌ها و پیام‌های دوستان و آشنایانتان با مزمون تبریک و یا آرزوی خوشبختی آماده کنید. شاید پاسخ دادن به حجم زیادی از پیام‌های تبریک، خسته‌کننده و زمان‌بر باشد، اما ادب حکم می‌کند که در اولین فرصت به پیام‌های تک‌تک دوستانتان باحوصله پاسخ بدهید.

 

2. در ارسال کارت دعوت عروسی خود به مهمان‌ها تأخیر نداشته باشید:

یکی از اشتباهات رایج در برگزاری مراسم عقد و عروسی که به این سادگی تغییر نخواهد کرد، اشتباه در ارسال کارت دعوت عروسی است.

 

هدف از ارسال کارت دعوت عروسی احترام گذاشتن به مهمان‌ها و نشان دادن علاقه شما به آنها و اشتیاقتان برای حضورشان در مراسم عروسیتان است.

 

کارت عروسی باید شامل اطلاعاتی مانند آدرس دقیق محل برگزاری مراسم عقد که می‌تواند محضر یا سالن عقد و یا محل برگزاری عروسی مانند تالار پذیرایی یا باغ تالار، باشد.

 

بنابراین در ارسال کارت عروسی خود تأخیر نداشته باشید. بهتر است کارت دعوت را هرچه زودتر به‎‌دست مهمان‌ها برسانید تا آنها فرصت کافی برای حضور در مراسم عقد یا عروسی شما داشته باشند و تمهیدات و اقدامات لازم را درنظر بگیرند.

 

مراسم در فضای باز

 

3. مهمان‌ها را برای مدت زمان طولانی در تالار یا سالن عقد معطل نگذارید:

تأخیر در برگزاری مراسم عقد یا عروسی و شروع برنامه‌های سرگرم‌کننده مانند پخش شدن موسیقی یا پذیرایی بسیار کسل‌کننده بوده و باعث کلافه شدن مهمان‌ها می‌شود.

 

بنابراین سعی کنید برنامه را طوری تنظیم کنید که با بدو ورود مهمان‌ها، پرسنل تالار یا باغ تالار، پذیرایی از مهمان‌ها را آغاز کنند و فاصله زمانی بین حضور مهمان‌ها و شروع برنامه‌ها طولانی نشود.

 

اگر محل سرو شام و سالن اصلی در تالار یا باغ تالار محل برگزاری مراسم عروسیتان متفاوت است، تمام تلاش خود را بکنید تا فاصله بین نقل مکان مهمان‌ها از سالن اصلی تالار به محل سرو شام به حداقل برسد.

 

بسیاری از تالارها و باغ‌تالارها برنامه‌های اختصاصی دارند که شکاف‌های زمانی بین زمان سرو غذا یا رسیدن عروس و داماد به مراسم را پر خواهد کرد و به این‌ترتیب مهمان‌ها احساس نادیده‌گرفته شدن نخواهند کرد.

 

بهتر است در زمان برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم عروسیتان به برنامه‌های سرگرم‌کننده و پذیرایی از مهمان‌ها در زمان‌های قبل از شروع مراسم اصلی فکر کرده و تمهیداتی دراین‌باره بیاندیشید.

 

4. اگر کسی را به مراسم عقد یا مهمانی‌های قبل از مراسم عروسی دعوت نکرده‌اید، بهتر است به مراسم عروسی نیز دعوت نکنید:

معمولاً لیست مهمان‌های دعوت‌شده به مرا‌سم‌های کوچک قبل از مراسم عروسی مانند مهمانی شب‌ها یا مراسم حنابندان کوچک‌تر از لیست مهمان‌هایی است که قرار است به مراسم اصلی و به تالار برگزاری مراسم عروسی دعوت شوند.

 

بنابراین هرکسی که در لیست مهمان‌های دعوت‌شده به مراسم‌های قبل از عروسی است باید به مراسم عروسی اصلی نیز دعوت شود.

 

اگر مهمانانی که به مراسم‌های قبل عروسی دعوت کرده‌اید را به مراسم اصلی دعوت نکنید، ممکن است منجر به ایجاد دلخوری شود و این ذهنیت را در آنها ایجاد کنند که هدف شما از دعوت کردن آنها، تنها برای هدیه دادن بوده است و به‌اندازه کافی برای شما ارزشمند نیستند که در جشن بهترین روز زندگیتان حضور داشته باشند.

 

بنابراین فراموش نکنید لیستی از مهمان‌هایی که در مراسم‌ها، مهمانی‌ها و جشن‌های جانبی برگزارشده قبل از مراسم اصلی در تالارعروسی، تهیه کنید و برای دعوت از آنها در مراسم عروسی خود کارت دعوت ارسال کنید.

 

سالن عقد فضای باز

 

5. تعداد مهمانان دعوت‌شده به مراسم عروسی را مدیریت کنید:

لیست مهمانان شما باید با حداکثر ظرفیت پذیرش تالار، باغ تالار یا سالن عقد و محضر مطابقت داشته باشد. شما نمی‌توانید تالاری با ظرفیت 250 نفر رزرو کنید و 400 نفر را به مراسم عروسیتان دعوت کنید.

 

بنابراین قبل از رزرو کردن تالار یا باغ تالار از تعداد نهایی مهمانانی که قرار است به مراسم‌تان دعوت کنید، اطمینان حاصل کنید تا با مشکل کمبود فضا مواجه نشوید.

 

6. تشکر از ساقدوش‌ها و مهمانان را فراموش نکنید:

مهمان‌های مراسم عروسیتان معمولاً اقوام و آشنایان و دوستان نزدیک‌تان هستند و برای حضور در مراسم عروسیتان زمان و هزینه زیادی را اختصاص داده‌اند، بنابراین فراموش نکنید که حق دوستی را به‌طورکامل به‌جا بیاورید.

 

شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا مراسم عروسیتان به بهترین شکل برگزار شود و تجربه به‌یادماندنی در ذهن مهمانان خود ثبت کنید. درواقع این کمترین کاری است که می‌توانید برای تشکر از آنها انجام دهید.

 

می‌توانید گیفت‌ یا هدایای کوچکی بسته به بودجه‌ای که دارید برای مهمان‌ها به خصوص مهمانان نزدیک و ساقدوش‌هایتان تدارک ببینید تا به‌عنوان یادگاری از مراسم عروسیتان داشته باشند.

 

گردنبندی ساده، دکمه سرآستین که حرف اول اسم مهمان‌ها روی آن هک شده باشد، ساعت و … هدیه‌های مناسبی برای مهمان‌ها و ساقدوش‌های عروس و داماد هستند و به این ترتیب می‌توانید مراتب قدردانی از آنها را به‌عمل آورید.

 

یکی از روش‌های تشکر از ساقدوش‌های عروس پرداختن هزینه لباس و آرایشگاه آنها می‌باشد. ازآنجایی‌که معمولاً ساقدوش‌های عروس لباس، مدل مو و میکاپ مشابهی دارند، می‌توانید آرایشگاهی را از قبل برای آنها رزرو کنید تا در آنجا آماده شوند و برای تهیه لباسشان نیز برنامه مشخصی داشته باشید.

 

7. برای ترتیب نشستن مهمان‌ها روی میزها برنامه مشخصی داشته باشید:

از مدیرتالار بخواهید که میزها را بر اساس ترتیبی که شما معین می‌کنید، بچیند. به این صورت که دوستان یا مهمان‌هایی که علایق مشترکی دارند یا یکدیگر را از قبل می‌شناسند را روی یک میز بنشانید،

 

به‌این‌ترتیب مهمان‌ها احساس تنهایی نمی‌کنند و درطول مراسم می‌توانند اوقاتشان را با صحبت کردن در مورد علایق مشترکشان سپری کنند، بنابراین حتی در زمان‌ قبل از شروع مراسم مهمان‌ها سرگرم خواهند بود و مراسم برایشان کسل‌کننده نمی‌شود.

 

از اختصاص دادن یک میز بزرگ به افرادی که هیچ آشنایی قبلی با یکدیگر ندارند بپرهیزید، زیرا با اینکار مهمان‌ها هیچ وجه اشتراکی با یکدیگر نخواهند داشت و ممکن است اوقات خوشی را سپری نکنند.

 

8. نام اعضای گروه موسیقی، فیلم‌برداری و عکاسی را نیز در لیست مهمانانی که به مدیر تالار پذیرایی یا باغ تالار ارائه می‌دهید بگنجانید:

فراموش نکنید که اعضای گروه موسیقی، فیلم‌برداری و عکاسی نیز در روز برگزاری مراسم عروسی شما حضور دارند و به‌نوعی مهمان مراسمتان به‌حساب می‌آیند، بنابراین باید آنها را در لیست مهمان‌های دعوت‌شده به تالار یا باغ تالار قرار دهید.

 

در اکثر موارد در قراردادی که بین خدمات‌دهندگان برگزاری مراسم عروسی و عروس و داماد منعقد می‌شود، ذکر می‌گردد که صرف شام و پذیرایی از اعضای گروه بر عهده میزبان می‌باشد، بنابراین ضروری است که لیستی از تعداد دقیق این افراد به مدیر تالار پذیرایی ارائه دهید تا تمهیدات لازم برای پذیرایی از آنها را در نظر بگیرد.

 

مطمئن شوید که جایگاه و میز مناسبی در سالن عقد یا تالار عروسی برای گروه موسیقی، فیلم‌برداری و عکاسی جهت سرو شام اختصاص‌داده شده است و بهتر است این میز در نزدیکی تجهیزات کاری آنها باشد تا در حین صرف شام حواسشان به وسایل و تجهیزات کاریشان باشد.

 

بهتر است شام را برای گروه موسیقی، در باغ عکاسی قبل از سایر مهمانان سرو کنند تا بتوانند در حین پذیرایی از مهمان‌ها، به ثبت لحظه‌ها یا پخش موسیقی ادامه دهند.

 

9. خوشامدگویی به مهمانان را فراموش نکنید:

اگرچه عروس و داماد بعد از مهمانان به مراسم می‌رسند، اما خوشامدگویی و استقبال از مهمان‌ها وظیفه مهمی است که در غیاب عروس و داماد برعهده اعضای نزدیک خانواده آنها به‌خصوص والدین عروس و داماد است.

 

بهتر است در زمان ورود مهمان‌ها به سالن تالار یا باغ تالار یکی از اعضای خانواده هر دو طرف، مسئول خوشامدگویی به مهمان‌ها و راهنمایی کردن آنها به سمت جایگاه و میزشان باشد.

 

حتی در حین سرو شام نیز باید به هر میز سر بزنید و اگر مهمان‌ها چیزی کم وکسر داشتند، از خدمه تالار بخواهید تا برایشان فراهم کنند. در طول برگزاری مراسم نیز صحبت کردن و معاشرت با تک‌تک مهمان‌ها به آنها احساس خوبی می‌دهد،

 

اما اگر در طول مراسم به حال خود رها شوند، ممکن است حس کنند که میزبان برای حضورشان ارزش قائل نشده است و آنها را نادیده گرفته است. سعی کنید در طول مراسم با مهمان‌هایی که روی استیج رقص می‌آیند برقصید و خوش و بش کنید و به‌این‌ترتیب حال‌وهوای صمیمی و دوستانه‌ای در طول مراسم ایجاد کنید.

 

10. بدرقه کردن از مهمان‌ها در پایان مراسم را فراموش نکنید:

پس از اتمام مراسم از مهمان‌ها برای اینکه در مراسم‌تان حضور داشتند و برایتان ارزش قائل شده‌اند، تشکر و قدردانی کنید. زمانی‌که درحال ترک تالار هستند، فراموش نکنید که حتماً یا خودتان یا یکی از اعضای خانوادتان به بدرقه آنها بروند.

 

ممکن است به‌دلیل مشغله زیاد در مراسم عروسی نتوانید با تعدادی از مهمان‌ها خداحافظی کنید.

 

در چنین شرایطی بهتر است بعد از پایان مراسم و چند روز بعد با تک‌تک مهمان‌هایی که در مراسم عروسی‌تان در تالار عروسی یا در مراسم عقدتان در سالن عقد و محضرخانه حضور داشته‌اند، تماس بگیرید و از آنها بابت حضورشان تشکر و قدردانی کنید.

 

مراسم شیک

 

11. قبل از مشخص شدن محل برگزاری مراسم عروسی، لباس عروس خود را سفارش ندهید:

گاهی اوقات مراسم عروسی در سالنی کوچک و بسیار صمیمی و مختصر و با حضور تعداد کمی از مهمان‌ها برگزار می‌شود، در این صورت لباس عروس می‌تواند لباسی ساده و بدون زرق و برق و اکسسوری خاصی باشد،

 

اما درصورتی‌که مراسم عروسی در تالار یا باغ تالار مجللی برگزار شود، باید در انتخاب مدل لباس عروس تجدیدنظر کرد.

 

مراسم‌های بزرگ که با حضور مهمانان زیاد و در فضایی بزرگ مانند تالارهای مجلل عروسی برگزار می‎‌شود، زرق و برق بیشتری دارند و بهتر است لباس عروس و داماد و سایر اکسسوری‌هایی که در استایلشان به‌کار می‌برند با تم محل برگزاری مراسم تناسب و هارمونی داشته باشد.

 

12. اگر مراسم عروسیتان در فضای باز یا باغ تالار برگزار می‌شود، بهتر است برای بارش احتمالی باران تمهیدات مناسبی درنظر بگیرید:

درصورتی‌که مراسم عروسیتان و عقد فضای باز و یا باغ تالار برگزار می‌شود، وضعیت آب‌وهوا را چک کنید و برای بارش احتمالی برف و باران برنامه مشخصی داشته باشید.

 

به‌عنوان‌مثال می‌توانید محل برگزاری مراسم عروسی در باغ تالار را با اسپیس فریم یا چادرهای مخصوص مسقف کنید، به‌این‌ترتیب حتی اگر روز عروسیتان بارانی هم باشد، برنامه‌هایتان به‌همان شکلی که چیده بودید، اجرا خواهند شد.

 

برخی از تالارها یا باغ تالارها طرح پشتیبانی برای روزهای بارانی دارند، درصورت تمایل می‌توانید دراین مورد از مدیر تالار بخواهید که شما را راهنمایی کند و در صورت بارش باران پشتیبانی لازم را انجام دهد.

 

13. در هنگام برنامه‌ریزی برای مراسم عروسی اولویت‌های اصلی خود را مشخص کنید:

بسیاری از زوجین درحین برنامه‌ریزی برای مراسم عروسیشان اولویت خاصی تعیین نمی‌کنند و همین ممکن است عامل ایجاد مشاجره و عدم انطباق سلیقه بین آنها شود.

 

اگر با یک برنامه‌ریز برای هماهنگی مراسم عروسیتان کار نمی‌کنید، اولویت‌بندی لیست کارهایی که باید انجام دهید، اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

 

ممکن است اولویت شما با اولویت همسرتان متفاوت باشد و این مسئله هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد، ممکن است تالار برگزاری عروسی یا سالن عقد و دکوراسیون آن برای شما در اولویت باشد، درحالی‌که اولویت اصلی همسرتان منوی شام، دسر و پذیرایی از مهمان‌ها است.

 

بهتر است در مورد این موضوعات بحث کنید و با توجه به بودجه خود آنها را اولویت‌بندی کنید.

 

14. به بودجه اختصاص داده شده به برگزاری مراسم عروسی خود توجه داشته باشید و هزینه‌ها را مطابق با آن برنامه‌ریزی کنید:

بخش زیادی از هزینه اختصاص داده شده به برگزاری مراسم عروسی صرف رزرو تالار یا باغ تالار خواهد شد. زوج‌های زیادی بدون اینکه از بودجه خود اطلاعی داشته باشند، تالار و باغ تالارهای بسیار گران‌قیمت و لوکس را برای برگزاری مراسم خود انتخاب می‌کنند و با مدیر تالار عروسی قرارداد را امضا می‌کنند.

 

بهتر است قبل از اینکار ابتدا در مورد بودجه و هزینه‌ای که قرار است به برگزاری مراسم عروسیتان اختصاص دهید، با یکدیگر گفتگو کنید و سپس سایر اقدامات لازم را انجام دهید.

 

بسیاری از تالارها با سایر خدمات‌دهندگان مراسم عروسی مانند عکاس، آشپز، گروه موسیقی و گل‌فروشی قرارداد دارند و به آنها حق کمیسیون پرداخت می­‌کنند،

 

بنابراین هزینه‌ای که از شما دریافت می‌کنند بسیار بیشتر از تالارهای معمولی است، بنابراین اگر با مشکل محدودیت بودجه مواجه هستید، از هر نوع اقدام عجولانه قبل از تعیین هزینه‌های احتمالی بپرهیزید.

 

15. سعی کنید در صورت بروز مشکل و استرس، با همسرتان گفتگو کنید و از مشورت کردن با او فرار نکنید:

عدم معاشرت و گفتگو با همسرتان یا هر یک از افرادی که به‌نوعی در برگزاری مراسم عروسیتان نقش دارند، اشتباه بزرگی است که ممکن است درحین آمادگی برای برگزاری مراسم عروسی مرتکب شوید.

 

یک روز در هفته را به برگزاری جلسه با تمامی افرادی که قرار است در برگزاری مراسم عروسی به شما کمک کنند، اختصاص دهید و سعی کنید در این جلسه تمامی مشکلات، نگرانی‌ها و سوألات خود را مطرح کنید.

 

این‌کار باعث می‌شود که سوءتفاهم‌های احتمالی پیش آمده برطرف شود و به‌این‌ترتیب استرس و اضطراب‌های ناشی از عدم هماهنگی از بین برود.

 

16. کل بودجه‌ای که به استایل روز عروسیتان اختصاص داده‌اید را صرف لباس عروستان نکنید:

استایل عروس تنها شامل لباس عروس نمی‌شود، بلکه سایر اکسسوری‌ها مانند کیف، کفش، تور، تاج یا ریسه سر، جواهرات و حتی میکاپ، مانیکور ناخن و شینیون موها نیز همگی در شکل‌گیری استایل نهایی عروس نقش دارند.

 

بنابراین فراموش نکنید که بودجه اختصاص داده شده به استایل نهایی‌تان را طوری تنظیم کنید که کل آن صرف خرید لباس عروس نشود.

 

17. همه کارها را به‌تنهایی انجام ندهید و حتماً روی کمک دوستان نزدیک و اعضای خانواده‌تان حساب کنید:

اگر دوستانی دارید که می‌توانند در برگزاری مراسم عروسی و برنامه‌ریزی‌های قبل از آن به شما کمک کنند، حتماٌ از کمک آنها بهره بگیرید و پیشنهاد کمک‌شان را رد نکنید.

 

ممکن است وسواس زیاد در بی‌نقص اجرا کردن برنامه‌ها باعث شود که همه کارها را خودتان برعهده بگیرید و انجام تمامی این کارها قطعاً می‌تواند شما را بیش از حد خسته کند،

 

درنتیجه در روز عروسیتان انرژی و شادابی کافی را نخواهید داشت، بنابراین بهتر است در چنین مواقعی وسواس بیش‌ازحد را کنار بگذارید و از اطرافیانتان بخواهید که گوشه‌ای از کار را بر عهده بگیرند.

 

وقتی دوستتان برای کمک به شما داوطلب می‌شود، پیشنهادش را رد نکنید و با مهربانی این مشارکت را بپذیرید. با این‌کار هم او را خوشحال خواهید کرد هم از خستگی بیش از حد در امان خواهید بود.

 

18. قبل از برگزاری مراسم و برنامه‌ریزی برای آن، تحقیقات لازم را انجام دهید:

بهتر است لیستی از سوألات مهم تهیه کنید تا در زمان عقد قرارداد با عکاس، فیلم‌بردار، گروه موسیقی و سایر ارائه‌دهندگان خدمات عقد و عروسی و تشریفات مجالس از آنها بپرسید.

 

از پرسیدن سوألات خاص نترسید تا متوجه شوید دقیقاً قرار است چه نوع خدماتی را در روز مراسم عروسیتان دریافت کنید.

 

ممکن است بعد از پرسیدن سوألات خود متوجه شوید سبک کار عکاس یا گروه موسیقی با سلیقه شما متناسب نیست؛ بنابراین می‌توانید با گروه‌های دیگری وارد مذاکره شوید تا به هدف خود متناسب با بودجه‌ای که دارید نزدیک‌تر شوید.

 

تالار پذیرایی شیک

 

19. بخشی از بودجه اختصاص‌داده‌شده به مراسم عروسیتان را برای هزینه‌های ناگهانی و ناخواسته کنار بگذارید:

هزینه‌های ناخواسته همیشه در هر برنامه‌ای وجود دارند، بنابراین کار عاقلانه و پیشگیرانه این است که 10 درصد از کل بودجه اختصاص‌داده‌شده برای برگزاری مراسم عروسیتان را برای هزینه‌های غافلگیرکننده کنار بگذارید و جز در موارد بسیار ضروری و اضطراری به آن دست نزنید.

 

برخی از این هزینه‌های ناگهانی می‌تواند به پرداخت خسارت به تالار یا سایر ارائه‌دهندگان خدمات عروسی مانند عکاس یا فیلم‌بردار به‌دلیل آسیب به تجهیزاتشان مرتبط باشد.

 

20. سعی نکنید همه را راضی نگه دارید:

در مورد نحوه برگزاری مراسم عروسی، انتخاب تالار عروسی، لباس و … هر کسی نظر شخصی خود را دارد و ممکن است آن را با شما در میان بگذارد.

 

روز عروسی شما مختص خود شماست، بنابراین رضایت شما و شریک زندگیتان در اولویت است و شما باید تمام تمرکزتان را روی اهداف و سلایق خود و همسرتان معطوف کنید.

 

بهتر است در پاسخ به افرادی که در مورد نحوه برگزاری مراسم عروسی شما نظر می‌دهند، رویکرد خونسرد و محترمانه‌ای داشته باشید و بگویید از اینکه نظر خود را با شما در میان گذاشته‌اند خوشحالید و از آنها قدردانی می‌کنید اما در نهایت علایق و سلیقه خود را در اولویت قرار ‌دهید.

 

منبع : تالارکده https://www.talarkadeh.com/