وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

مواد تشکیل دهنده موبرها

مواد تشکیل دهنده موبرها
تمیزی بدن از نظر پاک سازی موهای زائد یکی از مهمترین دغدغه های زیبایی هر زنی است که علاوه بر رعایت بهداشت فردی مسئله ای است که دین اسلام نیز به آن سفارش اکید داشته است. انتخاب بهترین روش از بین بردن موهای زائد همیشه یک معضل بزرگ است.
 
برخی راحت‌‌ترین شیوه یعنی تراشیدن را انتخاب می‌کنند ولی برای برخی این روش عوارض‌ ناخوشایندی مثل خارش، زبر درآمدن مو و… در پی دارد و به همین دلیل از موم استفاده می‌کنند اما برخی خانم‌ها تحمل درد این کار را هم ندارند.خوشبختانه در بازار محصولات بهداشتی، انواع دیگری از محصولات وجود دارد که معایب این دو روش را ندارد و انواع و اقسام کرم‌های موبر حق انتخاب زیادی به افراد می‌دهد. این مطلب درباره این وسیله و سوال‌های رایج آن است.

مواد تشکیل دهنده موبرها

ترکیب‌های اصلی تشکیل‌دهنده کرم‌های موبر کلسیم هیدروکساید و هیدروکسیدسدیم تیوگلیکولات است. این ترکیب‌ها باعث شکسته‌شدن کراتین که ماده اصلی تشکیل‌دهنده مو است، می‌شوند. این کرم‌ها یکی از آسان‌ترین شیوه‌ها برای از بین بردن موها هستند اما در واقع مو را از ریشه جدا نمی‌کنند و به‌صورت سطحی باعث از بین رفتن آن می‌شوند. معمولا رشد مجدد موها بعد از ۴ تا ۵ روز آغاز می‌شود.

انواع موبررا بشناسید


بیشتر موبرها به صورت کرم‌ و تیوپی در بازار موجودند اما به تازگی انواع ژل‌‌مانند و اسپری آن هم که دردسر کمتری دارند، تولید شده است.پوست برخی افراد به موبرها حساسیت دارد. در نتیجه می‌توانید قبل از استفاده، آن را روی یک قسمت از پوستتان امتحان کنید. پیشنهاد می‌کنیم این قسمت‌ زانو یا پشت‌ زانو باشد که اگر هم پوست واکنش خاصی مثل قرمزی، خارش یا التها‌ب نشان داد، در معرض دید نباشد. اگر پوستتان به مواد موبر حساسیت داشت، هیچ نوع دیگری از آن را امتحان نکنید چون ترکیب‌ بیشتر این محصولات شبیه هم است و اگر به یک نوع واکنش نشان دادید، به احتمال زیاد به انواع دیگر آن هم حساسیت خواهید داشت.