وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

نرم افزارهایی برای امنیت ابزارهای ااکترونیکی

نرم افزارهایی برای امنیت ابزارهای ااکترونیکی

ممکن است خودتان تا به حال فکری برای امنیت بیشتر ابزارهای الکترونیک تان کرده اید ولی آنچه در این مطلب  به شما معرفی میکنیم، افزونه ها و نرم افزارهای شناخته شده و امنی است که می تواند روزی روزگاری که از بقیه نرم افزارها بریدید، به کمک تان بیایند.

 

•    Bitlocker

کاربرد: جلوگیری قطعی از سرقت اطلاعات

همان طور که از اسمش هم مشخص است برای رمزنگاری به کار می رود و توسط آن می توانید تمام درایوها و فلش مموریتان را رمزگذاری کنید. در مقایسه با بقیه نرم افزارهای مشابه دو تا حسن بزرگ دارد؛ اول اینکه به شکل پیش فرض روی ویندوزهای وبستا به بعد هست، دوم اینکه کارش خیلی درست است و هیچ جوری نمی شود به اطلاعاتش دست پیدا کرد، مگر اینکه خودتان رمزش را وارد کنید. بنابراین توصیه کرده اند که اگر رمز را فراموش کردید کامپیوتر را هم به سطل آشغال منتقل کنید!

 

•    Block site

کاربرد: فیلترینگ دلسوزانه برای بچه ها

کودکان خیلی راحت تر مورد کلاهبرداری قرار می گیرند. پس اگر خواهر و برادر یا بچه کوچکی در خانه دارید می توانید بدون اینکه خودشان بفهمند فعالیتشان را در اینترنت کنترل کنید. Block site افزونه ای برای موزیلا و کروم است و به شما این اجازه را می دهد تا لیستی از سایت هایی که به هر دلیلی نمی خواهید بچه سراغش برود را تهیه کنید تا خود سیستم به شکل خودکار این صفحه ها را باز نکند. البته نوع دیگری از فیلتر خانگی مثل I net و یا Kidlogger هم هست که علاوه بر محدود کردن سطح دسترسی، تمام فعالیت های کاربر را هم از طریق ایمیل برای شما ارسال می کند تا بتوانید با جزئیات در جریان کارهای کودک قرار بگیرید.

 

•    My US Bonly

کاربرد: جلوگیری از سرقت اطلاعات توسط فلش

این یکی بیشتر برای کامپیوترهایی که حالت نیمه شخصی دارد (مثلا محل کار) به درد می خود. با استفاده از My US Bonly هرکس که از راه برسد نمی تواند با زدن یک فلش به کامپیوتر تمام اطلاعات سیستم شما را کپی کند. این نرم افزار برای کاربران نمایش داده نمی شود و در نتیجه دلخوری و دعوایی هم به همراه ندارد.

 

•    Soft Perfect WiFi Guard

کاربرد: پیدا کردن دزدهای وای فای

اگر سررشته و البته حوصه داشته باشید می توانید بدون نصب هیچ نرم افزاری واز طریق روتر لیست کسانی که بدون اجازه از وای فای شما استفاده می کنند را پیدا کنید و با استفاده از تنظیمات DHCP فقط به کامپیوترهایی که خودتان آدرسشان را ثبت کرده اید اجازه دسترسی بدهید. اما اگر وقت و حوصله اش را ندارید با نصب این نرم افزار به زبان فارسی و با سوزاندن کمترین فسفر، لیست مهمان های ناخوانده اینترنت تان را مشاهده کنید.