وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

فاجعه ای جبران ناپذیر ازسوءظن مرد شکاک

فاجعه ای جبران ناپذیر ازسوءظن مرد شکاک
 سه شنبه هفته گذشته مرگ مشکوک زنی در یکی از بیمارستان‌های شهرستان داراب به کارآگاهان پلیس آگاهی اطلاع داده شد. پس از حضور ماموران در محل مشخص شد نرگس 32 ساله با ضربه‌های چاقو از پا درآمده است.

همسر مقتول که در بیمارستان حضور داشت در بازجویی‌ها مدعی شد وقتی به خانه آمدم با پیکر غرق در خون همسرم روبه‌رو شدم. سریع اورا به بیمارستان رساندم اما تلاش پزشکان برای نجات جان او موثر واقع نشد و جان سپرد.

در ادامه تیم جنائی به بررسی خانه مقتول پرداختند‌. بررسی‌ها نشان داد قاتلی آشنا نرگس را به قتل رسانده و هیچ آثاری از ورود به زور روی در خانه مشاهده نمی‌شود.

همچنین سرقتی از محل جنایت صورت نگرفته بود. کارآگاهان که احتمال می‌دادند زن جوان قربانی یک انتقام گیری شده است به بازجویی از بستگان مقتول پرداخته و دریافتند نرگس وهمسرش با هم اختلاف داشته‌اند و چندین بار با یکدیگر درگیر شده بودند.

با کشف این سرنخ همسر نرگس به نام سعید بازداشت شد که در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل گفت: چهار سال قبل با همسرم آشنا شده و با هم ازدواج کردیم. چند ماه بعد متوجه شدم که او قبل از ازدواج با پسر جوانی در ارتباط بوده و به او علاقه داشته است.

شنیدن این ماجرا زندگی مرا خراب کرد. تصور می‌کردم که این ارتباط همچنان ادامه دارد. به همین خاطر حرکات و رفتار همسرم را زیر نظر گرفتم. این سوءظن مرا بسیار آزار می‌داد‌. به همین خاطر شب حادثه با همسرم درگیر شده و در حالی که به شدت عصبانی بودم او را با ضربه‌های کارد کشتم. بعد هم طوری صحنه سازی کردم که ماموران تصورکنند او از سوی قاتلی آشنا به قتل رسیده است.

 
متهم با اعتراف به این جنایت و بازسازی صحنه قتل با قرار قانونی روانه زندان شد.بررسی‌ها نشان می‌دهد همسرکشی مهمترین قتل خانوادگی در سال 90 در کشور بوده است. همچنین زنان بیشتر از مردان قربانی این جنایت‌ها می‌شوند. همسرکشی با انگیزه‌های مختلفی در ایران رخ می‌دهد که یکی از دلایل مهم آن سوءظن و بدبینی است.
 
دکتر مهدی صابری، رئیس بخش روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی در این باره می‌گوید: یکی از عوامل بروز پدیده همسرکشی، پدیده‌ای با عنوان اختلالات هذیانی است. این اختلالات یک سلسله باورهای نادرست است که با منطق جور درنمی‌آیند یا حتی می‌توان گفت اصلاح‌پذیر نیستند. در این نوع اختلال، مرد یا زن همواره به همسر خود مشکوک است و گمان می‌کند که او در حال خیانت است.

به این دلیل، همسرش را تحت کنترل قرار می‌دهد و تمام رفتار و حرکات او را بررسی می‌کند تا بتواند آثاری از خیانت پیدا کند. حال اگر مرد یا زن به این نتیجه در درون خود برسند که همسرشان خیانت کرده است سعی می‌کنند این خیانت را با انتقامجویی پاسخ دهند.

حال این انتقامجویی می‌تواند به صورت اقدامات خشونت آمیز یا روابط فرازناشویی باشد.وی افزود: این افراد در صورت مشاهده این حالت در خود باید به مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرند زیرا در صورت عدم درمان هر لحظه امکان ارتکاب کاری جبران ناپذیر از سوی آنها وجود دارد.