وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

معرفی فیلم فرشته ها با هم می آیند

معرفی فیلم فرشته ها با هم می آیند

این فیلم که با مضمون اجتماعی و همچنین با طنز مایه های سینمایی به چرخه ی اکران رسید، فیلمی است که نگاه تازه ای را به سمت سینما هدایت می کند، نگاهی که تیرگی و فاصله اجتماعی را از درون ارتباط متقابل مردم و سینما بیرون می کشد و تصویری تازه و روشن را برای سینما و مخاطبانش می سازد.

فیلم “فرشته ها با هم می آیند”، نگاه عمیقی به رویدادهای اجتماعی دارد و در این فیلم کارگردان با حضور یک روحانی متعهد و با اخلاق در فیلمش که گرایش فرهنگی – هنری نیز دارد، داستان فیلم را به سمتی می برد که آغاز دیدگاه منطقی و آرامی در سینمای ایران است و در واقع کارگردان با بهره گیری از شخصیتهای عرفانی – مذهبی می خواهد مخاطبان سینما را دلگرم کند و دیدگاه منفی بسیاری از مردم جامعه را از متن سینمای ملی ایران حذف کرده و مخاطبان را با سینما آشتی دهد.

حامد محمدی کارگردان این فیلم، گریز خوبی به پرداختن در خصوص محتوایی با محوریت مذهب و روحانیت داشته، این کارگردان در فیلمش طنز تلخ اجتماعی را به تصویر کشیده و با فیلمی انسان مدارانه، اثری روان و یک دست را در کارنامه ی هنری خود رقم زده است.

بسیاری از مردم جامعه دیدگاه منفی و سردی نسبت به سینما و سینماگران ایرانی دارند و خلق چنین آثاری مخاطبان را برآن می دارد که با سینما دوستانه تر همراه شوند و آن را بپذیرند.

فیلم های بسیاری در این خصوص ساخته شده که تولید اینگونه در سینمای ایران، اتفاق قابل تامل و ارزشمندی است، فیلمهایی همچون “طلا و مس”، “زیر نور ماه”، “”، “سر به مهر” و . . . . .  که ساخت و تولید این فیلمها به طور مشخص رابطه مخاطبان با سینما را عمیق تر می کند.

متاسفانه بیشتر فیلم های تولید شده ی اواخر دهه ی 80 با موضوع های منفی همچون طلاق، خیانت و . . . . .   ساخته شده و انعکاس منفی نیز در بین مخاطبان سینما داشته است و در این میان نیز تولید فیلم هایی همچون “فرشته ها با هم می آیند” در دهه ی حاضر می تواند پلی باشد برای گذر سینمادوستان برای رسیدن به سینما و در این شرایط مجالی باقی است تا سینمای ملی ایران از فیلمنامه های منفی، تیره و نگران کننده فاصله گرفته و به سمت سینمای معناگرای انسانی حرکت کند.