وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

نحوه برخورد با همسر سیگاری

نحوه برخورد با همسر سیگاری

نحوه برخورد با همسر سیگاری

 

اگر روزی در جیب شوهرتان ، سیگار پیدا کردید چگونه برخورد می کنید ؟ اگر از قبل شوهر شما سیگاری نباشد و یک روز ، سیگاری در لباس های او بیابید ، شاید بدان معنی باشد که چیزی را از شما مخفی می کند و احتمالا سعی در پنهان کردن آن می کرده است.

 

هرچند به طور یقین نمی توان گفت که این سیگار متعلق به همسرتان است، اما به هر حال وجود سیگار در جیب همسر ، احتمال سیگاری شدن همسرتان را بیشتر می کند .با این وجود چه عکس العملی از خود نشان می دهید ؟در ادامه با ایران ناز همراه باشید تا نحوه بخورد با همسر سیگاری را به شما آموزش دهیم.

 

1-بیان کردن واقعیت

بهترین روش این است که واقعیت را به همسرتان بگویید تا بفهمد که متوجه ماین موضوع شده اید. با این کار همسرتان متوجه می شود که حواس تان به زندگی مشترک است و چیزی از نگاه ریزبین شما پنهان نمی ماند. بعد از این همسرتان اگر اشتباهی مرتکب شود دیگر احساس امنیت نمی کند.

 

نحوه برخورد با همسر سیگاری

 

2-بیان احساسات خود به همسر

گفتن واقعیت به تنهایی راه حل نمی باشد. شما باید احساس خود را از فهمیدن این موضوع به همسر خود منتقل کنید ، ناخوشایند بودن این موضوع را شرح داده و از پرسیدن سوالاتی که جای بحث باقی می گذارد، خودداری کنید. به طور مثال به جای پرسیدن این:«تو سیگار می کشی؟»

 

بگویید:«دوست ندارم در لباس همسرم سیگار پیدا کنم» . جواب سوال اول برابر است با انکار موضوع از طرف همسرتان . پرا که می تواند بگوید که سیگار متعلق به فرد دیگری است و شما را به دلیل تهمت زدن ، بازخواست نماید و حتی از شما طلبکار شود! بنابراین باید جای سوال باقی نگذارید و به شیوه درست احساس خود را بیان کنید.

 

3-رفتارهای دیگر همسرتان را ببینید

این موضوع مهم است که آیا برای اولین بار متوجه این رفتار همسرتان می شوید یا خیر؟ آیا تا کنون رفتارهای مشکوک دیگری هم از او دیده اید، مثلا رفت و آمد با دوستان مصرف کننده، بوی مشکوک روی لباسش و … .

 

در صورت مشاهده چنین رفتارهایی ، حدس شما برای مصرف سیگار همسرتان قوی تر خواهد بود ، بنابراین با اطمینان بیشتری می توانید او را بازخواست کنید در غیر این صورت نمی توان با قاطعیت در مورد مصرف سیگار همسرتان نظر داد .

 

شرایط دیگری نیز می تواند به تشخیص شما کمک کند به طور مثال :آیا به تازگی اتفاقی در زندگی همسرتان افتاده که باعث حالاتی مانند اضطراب ، افسردگی یا استرس در او شده باشد؟

 

آیا در روزهای اخیر متوجه تغییراتی در رفتار همسرتان شده اید یا خیر؟ این نکات مهم می توانند به عنوان یک عامل شروع کننده و تداوم بخش به مصرف او انگیزه بدهند. بنابراین شیوه برخورد صحیح با همسرتان را از قبل تمرین کنید .

 

4-بیشتر زنده ماندن را از او بخواهید و احساساتیش کنید

به همسرتان بگویید که به زندگی طولانی مدت در کنار او علاقه دارید و دوست ندارید به خاطر مشکلات تنفسی و سایر عوارض کشیدن سیگار، مشکلی برای سلامتی او پیش آید. همچنین از هزینه های مصرف سیگار و اینکه به زندگی شما خسارت مالی زده می شود نیز می توانید صحبت کنید .

 

5-زمانی که کنار همسرتان نیستید

برای ترک سیگار از همسرتان بخواهید که یک روز معین را تعین کند . اگر در زمان معین شده در کنار همسرتان نباشید ، از او بخواهید که هر زمان وسوسه کشیدن سیگار به سراغش آمد با شما تماس بگیرد و در آن زمان با یکدیگر صحبت کنید چرا که همسر شما در این زمان بیش از اندازه تصورتان به شما نیاز دارد .

 

نحوه برخورد با همسر سیگاری

 

6-مقایسه با دیگران ممنوع!

همسر خود را هرگز با دیگران مقایسه نکنید واز افراد دیگری که موفق به ترک سیگار شده اند در کنار او صحبت نکرده و نام آنها را مثال نزنید .

 

7-چیزی که معجزه می کند

اگر همسر شما قادر به ترک سیگار در یک هفته باشد برای او هدیه ای تدارک ببینید .مثلا یک شام دلخواه و یا چیزی که مورد نیاز او است می تواند هدیه مناسبی باشد .

 

این کار باعث می شود تا او حمایت و توجه شما را ببیند . به علاوه به همسرتان یادآوری کنید که اراده و توان هممسرتان در ترک سیگار توسط شما نادیده گرفته نمی شود .

 

8-زیاد سیگار کشیدن مردان

بیشتر مردان سیگاری نمی دانند که چه تعداد در روز سیگار مصرف می کنند . شما به عنوان یک همراه خوب می توانید به گوشزد کنید تا تعداد مصرف خود را کاهش دهد. سپس یا آرامش از ضرر رساندن مصرف سیگار به اعضای خانواده صحبت کنید .

 

9-شنیدن صحبت های همسر

برای همسرتان یک گوش شنوا باشید ، او باید متوجه شود که نگرانیهایش را درک میکنید. حین صحبت کردن همسرتان با دقت گوش کنید و کمتر صحبت کنید.

 

10-پیدا کردن جایگزین مناسب

برای همسرتان یک جایگزین خوب فراهم کنید، همسر شما عادت به کشیدن سیگار دارد و در این را شما می توانید با پیشنهاد پیاده روی و ورزش، یا تنقلات و یا … او را از کشیدن سیگار محروم کنید .

 

11-ناامیدنشدن در ترک سیگار

ممکن است افرادی که در حال ترک سیگار هستند گاهی لغزش کرده و دوباره سیگارمصرف کنند و یا در میانه راه از ترک سیگار ناامید شوند .

 

هرگز همسرتان را به خاطر این کار سرزنش نکنید،زیرا این موضوع در ترک سیگار بسیار طبیعی است.او را به نتیجه کار امیدوار کرده و وادار به تلاش مججد کنید .