وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

6 قدم هوشمندانه پولی تا قبل از 30 سالگی

6 قدم هوشمندانه پولی تا قبل از 30 سالگی

اینکه در جوانی در مورد پول و خرج کردن آن ابایی نداشته باشیم و مسئولیت نپذیریم آسان است. تا وقتی که سن شما بالاتر نرود و قدر پول را ندانید، به اهمیت آن پی نخواهید برد. ولی هر جوانی باید تا قبل از 30 سالگی حداقل اقداماتی در مسیر آینده مالی خود انجام دهد و موارد زیر را بداند که در زیر می خوانید:

1. حساب پس انداز افتتاح کنید.

باز کردن حساب پس انداز اولین قدم برای تضمین آینده مالی هر جوانی است. یادتان باشد که مهم نیست چقدر از پولتان را پس انداز کنید، مهم این است که هر ماه مبلغی را کنار بگذارید و این کار را تبدیل به عادتی همیشگی کنید. حساب شما بعد از مدتی بزرگتر و پر تر می شود.

2. شروع به پس انداز برای دوران بازنشستگی کنید.

شاید فکر کنید برای فکر کردن به دوران بازنشستگی هنوز خیلی زود است، ولی یادتان باشد که هیچ وقت برای این کار زود نیست. هرچه زودتر شروع به پس انداز کنید، در آینده بیشتر از این کار خود راضی خواهید بود. اگر شغل شما برایتان برنامه بازنشستگی دارد، باید آن را بررسی کنید و تا زمانی که از دستتان برمی آید نسبت به آن کاری انجام دهید. یادتان باشد وقتی بازنشسته شوید، کمتر از حالا پول برای خرج کردن خواهید داشت. اگر می خواهید در دوران بازنشستگی همین سبک زندگی و همین کارهایی که حالا انجام می دهید را داشته باشید و تا دلتان می خواهید مسافرت بروید و تفریح کنید، باید از الان شروع به پس انداز برای آن دوره نمایید.

3. بیش از درآمدتان خرج نکنید.

این یکی از عادات خوبی است که هرچه زودتر آن را داشته باشید بهتر است. هرچه زودتر شروع به کم خرج کردن کنید زودتر پول هایتان پس انداز می شوند. خرج کردن اضافه تر از درآمد فقط شما را مقروض تر می کند. هرگز برای پرداخت صورتحساب هایی که روی هم تلنبار شده اند، به پس اندازهای خود تکیه نکنید. پس انداز برای این مصارف ساخته نشده است. مهم است بدانید که دقیقاً چقدر پول درمی آورید و چقدر باید از مخارج خود کم کنید.

4. بودجه بندی را یاد بگیرید.

این مورد رابطه ای تنگاتنگ با کم خرج کردن دارد. یکی از بهترین راه ها برای یادگیری بودجه بندی این است که همه اعداد را برای خود یادداشت کنی. اول از همه بدانید که چقدر پول درمی آورید. بعد باید همه مخارج خود (یعنی مواردی که هر ماه بطور ثابت وجود دارند) را یادداشت کنید. صورتحساب هایی مانند خریدهای خوار و بار در هر هفته با هفته دیگر متفاوت هستند، ولی با این حال تخمینی از آن دارید. بهترین راه برای خرید خوار و بار آن است که ابتدا لیست خریدها را بنویسید و سپس به خرید بروید تا دقیقاً چیزهایی که لازم دارید بخرید نه چیزهایی که به چشمتان خوب می آیند.

5. بدهی ها را بطور منظم پرداخت کنید.

اگر بدهی دارید، هرگز صبر نکنید تا بعداً آنها را بپردازید. اگر بخاطر این بدهی سودی می پردازید مهم است که در اولین فرصت این بدهی را تسویه کنید تا سودهای آن روی هم انباشته نشوند. داشتن بدهی روی اعتبار شما اثر منفی می گذارد و شانس خرید خانه و ماشین را برای شما پائین تر می آورد.

6. یاد بگیرید که چانه زنی کنید.

شاید فکر کنید که وقتی روی آیتمی برچسب قیمت می زنند، قیمت آن همان است و باید همان مبلغ را پرداخت کنید. ولی در واقع می توانید با فروشنده چانه زنی کنید و آن جنس را به قیمت مناسب تری بخرید، از این موضوع خجالت نکشید. این مسئله زمانی پررنگ تر می شود که شما اجناس بزرگتری مانند یخچال، اجاق گاز، ماشین ظرفشویی و … می خرید. با چانه زنی می توانید این آیتم ها را به قیمت های بهتری خریداری کنید.