وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

راهکارهای طلایی برای آرام کردن نوزاد به هنگام واکسیناسیون

راهکارهای طلایی برای آرام کردن نوزاد به هنگام واکسیناسیون

این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند تا نوزاد یا کودک‌‌تان را هنگام واکسیناسیون آرام نگهدارید:

ـ پیش از تزریق واکسن، فشار ملایمی بر بخشی از پوست که تزریق در آن انجام می‌شود، وارد کنید.

ـ خودتان را آرام و راحت نگهدارید. اضطراب والدین بر کودک هم تاثیر می‌گذارد. ـ با آرامی و با شکلی تسکین‌بخش با کودک صحبت کندید.

ـ هنگام تزریق واکسن، کودک را در آغوش بگیرید و روی پای‌تان بنشانید، به طوری که صورتش را به سوی شما باشد.

ـ  با چیزی مثل اسباب‌‌بازی حواس کودک را پرت کنید. یا برای او یا همراه او آواز بخوانید.

 

  محلول آب قند برای آرام کردن نوزاد!

متخصصان اطفال در یک بررسی تازه دریافته‌اند که با استفاده از چند قطره محلول آب قند می‌توان نوزادان را در هنگام واکسیناسیون آرام کرد تا کمتر گریه کنند.

 تیم مطالعاتی Cochrane پس از بازبینی نتایج ۱۴ مطالعه قبلی که روی بیش از ۱۵۰۰ نوزاد در هنگام تزریق واکسن‌های مخصوص اطفال صورت گرفته بود به نتایج فوق دست یافتند.

 این متخصصان دریافتند اگر پیش از تزریق واکسن مقدار اندکی محلول آب‌قند در دهان نوزاد بریزید تا بمکد، خیلی کمتر گریه خواهد کرد، در حالی که آب خالی این تاثیر را ندارد.

کارشناسان می‌گویند: اگرچه محلول آب‌قند نوزادان را در این شرایط آرام می‌کند اما هنوز مشخص نیست که در تسکین درد نیز تاثیر داشته باشد.

 دکتر «مانال کاساب» از متخصصان علوم‌پزشکی دانشگاه اردن که سرپرستی گروه مطالعاتی Cochrane را بر عهده داشته در این باره تاکید کرد: اگر قبل از واکسیناسیون، کودک مقداری طعم شیرینی را بچشد، هنگام تزریق کمتر گریه می‌کند و زودتر نیز گریه‌اش متوقف می‌شود.

به گفته متخصصان، وقتی کودک به سن دوسالگی می‌رسد باید حدود ۱۰ واکسن مختلف به وی تزریق شود تا در برابر بیماری‌های عفونی مختلف شامل فلج اطفال، اوریون و سرخجه مصونیت پیدا کند.

 

اقدامات پس از واکسیناسیون

 یکی از دردناک ترین اقداماتی که والدین مجبورند برای فرزندشان انجام دهند تحمل گریه ها و بی قراری های او بعد از واکسیناسیون است. کودک شما در بدو تولد، ۲،۴، ۶، ۱۲ ماهگی باید واکسن سه گانه سرخجه، کزاز و سیاه سرفه را روی رانش بزند و متحمل درد شود. کودک ممکن است بعد واکسیناسیون چندان بی تابی نکند، اما برخی بچه ها چند ساعت بی وقفه جیغ می زنند.

 پرستاری که این تزریق را انجام می دهد ممکن است توصیه کند برای کاهش درد نوزاد قطره استامینوفن استفاده کنید. یادتان باشد این قطره دوز مشخصی برای استفاده دارد و نباید برای ساکت کردن فرزندتان هر چقدر دل تان خواست به او استامینوفن بدهید.

نباید برای پیشگیری از تب به نوزاد قطره استامینوفن بدهید، بلکه اگر متوجه شدید دچار درد و تب شدید است تنها به مدت ۴۸ ساعت آن هم هر ۶ ساعت( در صورت تب خیلی شدید) و هر ۸ ساعت ( برای تب خفیف) یک بار آن هم ۵ تا ۱۰ قطره کافی است. تاکید می کنم استامینوفن را بیشتر از این مقدار به فرزندتان ندهید. هشدار دوم این که هیچ داروی دیگری را سر خود به فرزندتان نخورانید. برای پیشگیری از اختلال در اثر واکسن بهتر است محل درد را کمپرس سرد یا یخ بگذارید. مطمئنا تحمل جیغ های فرزندتان بی اندازه مشکل است. برای آرام کردنش می توانید او را در آغوش بگیرید تا احساس امنیت کند. دمای خانه را در حد متعادل نگه دارید و سکوت را برقرار کنید تا راحت بخوابد و ۴۸ ساعت از زمان واکسیناسیون بگذرد.