وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

زندگینامه پوریا پورسرخ ، بیوگرافی پوریا پورسرخ

زندگینامه پوریا پورسرخ ، بیوگرافی پوریا پورسرخ

زندگینامه پوریا پورسرخ ، بیوگرافی پوریا پورسرخ

 

نام : پوریا پورسرخ

تاریخ تولد : 1356/4/4

متولد : تهران

وضعیت تاهل : مجرد

 

متولد ساعت 4 صبح روز چهارم تیرماه 1356 است. او در محله جردن تهران متولد شده و بزرگ شده همانجاست و فرزند اول خانواده است.

 

دو خواهر و یک برادر کوچکتر از خود دارد که هر سه نفر انها دانشجو هستند.مادرش معلم زبان است و پدرش بازنشسته شرکت نفت می باشد. مجرد است و به این زودیها هم قصد ازدواج ندارد.

 

دوران کودکی

پوریا در کودکی بسیار شروشیطان بوده.البته با همه این تفاسیر درسهایش عالی بوده.از بس که درسهایش خوب بود به سادگی وارد دانشگاه شد.

 

او بر خلاف عقیده والدینش رشته تحصیلی اش را خودش انتخاب کرد.علاقه زیاد او نسبت به رشته تحصیلی اش انقدر بود که بعد از گذراندن چند ترم وارد بازار کار شد.

 

حتی بعد ازاخذ مدرک کارشناسی ارشد مدتی را برای کار به خارج از کشور رفت و همزمان به تحصیل هم ادامه داد.از انجا که پدرش در شرکت نفت بوده دوران دبستان را در شهرهای مختلف به خصوص شهرهای جنوبی بوده است.

 

در دوران راهنمایی در مدرسه شهید باهنر تهران و دوران دبیرستان را در مدرسه رازی گذرانده است. دوران لیسانسش را در رشته اصلاح نباتات دانشگاه شیراز که در اخرین سال تحصیلی رتبه سوم را به دست اورده است.

 

دوران فوق لیسانس را در تهران و رشته فیزیولوژی گیاهی گذراند که باز هم با رتبه سوم,فارغ التحصیل شد.

 

او قبل از ان که در سریال وفا بازی کند,همزمان با ورودش به مقطع دکترا پیشنهاد بازی در سریال تلویزیونی فرار بزرگ را پذیرفت و با این کار وارد حرفه بازیگری شد.

 

پوریا به خاطر این که هم درس می خواند و هم کارش را که به رشته تحصیلی اش مربوط بوده را انجام می داد و ازسوی دیگر وارد عرصه بازیگری شده بود

 

شانس بزرگ زندگی

در اواخر سال1384 پیشنهاد بازی در سریال (وفا) را به سفارش اقای لطیفی پذیرفت. شخصیت ژوبین پناهی انقدر برای او جذاب بود که نتواند نه بگوید.

 

به نظر پوریا سپردن نقش ژوبین به او یکی از شانس های بزرگ زندگی اش بود. به خاطر بازی در سریال وفا چندین ماه درگیر این پروژه بود. حتی دو ماه را در لبنان سپری کرد.

 

با پخش سریال وفا زندگی او وارد مرحله تازه ای شد. خیلی زود عکسها و پوسترهای او در همه جا پخش شد. اسم او یک شبه بر سر زبانها افتاد و به اوج رسید.

 

البته این اتفاق فرخنده باعث شد تمام فعالیت های قبل از عیدش مثل تحصیل و کارش مختل شود. البته باید گفت هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

 

فقط مهندسی کشاورزی

پوریا شاگرد بسیار درسخوان و زرنگی بوده در سال 1374 یک بار در کنکور تجربی شرکت کرده و قبول شد اما حرف و حدیث ها تازه شروع شد.

 

با این که پوریا فوق العاده درسخوان بوده خیلی ها شرکت در کنکور تجربی او را به خاطر ضعف در درس های ریاضی و فیزیک می دانستند.

 

پوریا پورسرخ به اصرار خانواده و به خاطر ثابت کردن ادعاهای دروغ اطرافیان در کنکور ریاضی هم شرکت کرد و در رشته مهندسی عمران هم قبول شد.

 

پوریا حتی در کنکور پزشکی دوبار شرکت کرد و برای اثبات شایستگی هایش با امتیاز بالاتر از رشته تحصیلی اش قبول شد.

 

با وجود مخالفت خانواده با رشته تحصیلی اش توانست انها را مجاب کند که با ادامه رشته تحصیلی مورد علاقه اش موافقت کنند.

 

پدر و مادر پوریا به شدت مخالف ادامه تحصیل او در رشته مهندسی کشاورزی بودند.

 

بی انضباط ترین

با وجود درسخوان بودن پوریا به هیچ عنوان بچه ارام و سربه زیری نبوده تا انجا که عالم و ادم را از دست خود عاصی کرده بود اما درسخوان بودن او مانع از برخورد اولیای مدرسه با او می شد.

 

به جز جغرافیا انضباط همه درسهایش در حد عالی بود. پوریا در تمام دوران تحصیلش از جغرافیا گریزان بود به حدی که یک بار مجبور شد با تک ماده قبول شود.

 

با وجود ان که همیشه در درسهایی مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و مثلثات و هندسه 20 می گرفت در دوران دبیرستان رشته تجربی را انتخاب کرد.

 

او در تمام دوران تحصیلی اش از شاگردان ممتاز به شمار می رفت و کمترین نمره های کارنامه اش همان نمره های انضباط بوده که با ارفاق اولیا مدرسه و به خاطر کم نشدن معدلش 17 و 18 می شده است.

 

تلاش شبانه روزی

با وجود همزمانی تحصیل و کار و بازیگری پوریا هرگز شانه خالی نکرد. حتی به خاطر ادامه تحصیل دو سال را خارج از کشور و با شرایط مدرن امروزی گذراند.

 

در سال 1382 به تهران بازگشت با وجود کار و تحصیل و موفقیت در مقطع کارشناسی ارشد و پرداختن به شغل بازیگری و فشار کار و تحصیل مردانه ایستاد و با پشتکار شخصی اش زیر فشار درس و هنر مقاومت کرد و توانست از عهده همه موارد به خوبی براید.

 

او هیچ وقت حاضر نشد یکی از کار و هنر و تحصیل را کنار بگذارد و به خاطر موفقیت در همه موارد شبانه روز وقت گذاشت.

 

دوستان صمیمی

از دوستان صمیمی اش که نقش به سزایی در زندگی اش ایفا کرده غلامحسین لطیفی است که در سریال فرار بزرگ و به پیشنهاد او ایفاگر نقش فرهاد بود که این اشنایی در سریالهای وفا و صاحبدلان انجامید.

 

این دوستی انقدر پیش رفته که حتی در رابطه با مسائل خصوصی زندگی اش پیش از خانواده اش با اقای لطیفی مشورت می کند.

 

زندگی شخصی پوریا پورسرخ

پوریا پورسرخ متولد ساعت 4 صبح روز چهارم تیرماه 1356 در محله جردن تهران میباشد.

 

او فرزند اول خانواده است و دو خواهر و یکبرادر کوچکتر از خود دارد که هر سه نفر انها دانشجو هستند. مادرش معلم زبان است و پدرش بازنشسته شرکت نفت می باشد.

 

فعالیت بازیگری پوریا پورسرخ

او پس از آشنایی اتفاقی با آقای لطیفی که در یک میهمانی صورت گرفت برای بازی در مجموعه های ساخت ایشان فرار بزرگ و وفا دعوت شد.

 

پوریا پورسرخ در سال 1385 با بازی در سریال وفا به کارگردانی محمدحسین لطیفی به عنوان چهره ای جدید مطرح شد و پس از آن این مسیر را با ایفای نقش های متنوع و متعدد دیگری ادامه داد.

 

وی در همین سال با حضور در فیلم روز سوم نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر شد.

 

پورسرخ مسیر بازیگری را با بازی در فیلم هایی نظیر آناهیتا ساخته عزیزالله حمیدنژاد، عیار 14 ساخته پرویز شهبازی، روز رستاخیز ساخته احمدرضا درویش ادامه داد.

 

وی در اولین فیلم سه بُعدی تاریخ سینمای ایران آقای الف علی عطشانی در نقش آقای الف ایفای نقش کرد. پورسرخ به تازگی بازی در طولانی ترین سریال ایرانی با نام کیمیا را به پایان رسانده است.

 

کیمیا به کارگردانی جواد افشار در 110 قسمت 50 دقیقه ای تهیه شده است و از این نظر بعد از سریال نقطه چین، طولانی ترین سریال ایرانی است. این مجموعه تلویزیونی از 4 مهر 1394 از شبکه دو سیما به روی آنتن رفت و تا 20 بهمن 1394 پخش آن ادامه داشت.

 

پورسرخ پس از بازی در سریال کیمیا و بیمار استاندارد در سریال مناسبتی برادر به ایفای نقش پرداخت. برادر به کارگردانی جواد افشار در ایام ماه مبارک رمضان 95 از شبکه دو پخش شد.

 

حاج کاظم پهلوان مردی خیر و از تجار سرشناس برنج ایران است که با تأکید بر حمایت از تولید ملی، فقط در زمینه تجارت برنج ایرانی فعالیت می کند.

 

او به همراه پسرش مسعود و دخترش مریم که یک روزنامه نگار پر جنب و جوش است، بر ضد واردات قاچاق برنجهای تاریخ گذشته و مسموم به ایران مبارزه می کند.

 

این اقدام باعث دشمنی دلالان و قاچاقچیان این تجارت با وی شده است. دشمنان با اغفال ناصر پسر دیگر او، وارد تجارت سالم حاج کاظم شده و همین امر به وقوع ماجراهایی منجر می شود که…

 

فیلم شناسی پوریا پورسرخ

 

پوریا پورسرخ در سینما

1397سلام علیکم حاج آقاحسین تبریزی

1396به وقت خماریمحمدحسین لطیفی

 

1396پاسیومریم بحرالعلومی

1396خالتورآرش معیریان

 

1395ثبت با سند برابر استبهمن گودرزی

1394عشق و جنونحسن نجفی

 

1394عاشق ها ایستاده می میرندشهرام مسلخی

1393دوربینمحسن توکلی

 

1393لامپ 100سعید آقاخانی

1392روز رستاخیزاحمد رضا درویش

 

1392قرار بعدی همان جامحسن توکلی

1391آقای الفعلی عطشانی

 

1389آخرین سرقتپدرام علی زاده

1389گلوگاه شیطانحمید بهمنی

 

1389هر چی خدا بخوادنوید میهن دوست

1388ناسپاسحسن هدایت

 

1388چراغ قرمزعلی غفاری

1388شیر و عسلآرش معیریان

 

1388به دنبال خوشبختیبهمن گودرزی

1387آناهیتاعزیزالله حمیدنژاد

 

1387خاطرهنادر طریقت

1387دلخونمحمدرضا رحمانی

 

1387حرکت اولفرهاد نجفی

1387عیار 14پرویز شهبازی

 

1385روز سوممحمدحسین لطیفی

1385پسران آجریمجید قاری زاده

 

1385مصائب دوشیزهمسعود اطیابی

1385مهمانسعید اسدی

1384جنایات و جنحهحمیدرضا محسنی

پوریا در مجموعه های تلویزیونی

1397ریکاوریبهادر اسدی

1396-1397از یادها رفتهبهرام بهرامیان

 

1396پیکسلمحمدحسین لطیفی

1395مرز خوشبختیحسین سهیلی زاده

 

1395برادرجواد افشار

1394بیمار استانداردسعید آقاخانی

 

1389–1394کیمیاجوادافشار

1393شام ایرانیسروش صحت

 

1391دختران حواحسین سهیلی زاده

1391ماتادورفرهاد نجفی

 

1391مرد نقره ای کاظم معصومی

1390مسیر انحرافیبهرنگ توفیقی

 

1390سقوط آزادعلیرضا امینی

1389پایتختسیروس مقدم

 

1388رستگارانسیروس مقدم

1387روز حسرتسیروس مقدم

 

1386شکرانهسعید سلطانی

1386ساعت شنیبهرام بهرامیان

 

1385صاحبدلانمحمدحسین لطیفی

1384مسافرمحمد دستگردی

 

1385وفامحمدحسین لطیفی

1383فرار بزرگمحمدحسین لطیفی

1381روزهای بیاد ماندنیهمایون شهنواز تورج منصوری

 

جوایز پوریا پورسرخ

نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای نقش آفرینی در فیلم سینمایی روز سوم در بیست و پنجمین جشنواره فجر

 

نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش اول مرد درام برای بازی در سریال کیمیا

 

نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش اول مرد درام برای بازی در سریال وفا

 

نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد درام برای بازی در سریال برادر