وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

مهم‌ترین ناهنجاری‌های ناخن

مهم‌ترین ناهنجاری‌های ناخن
ناخن رنگ‌پریده: ناخن‌های رنگ‌پریده بعضی اوقات می‌تواند نشانه‌ای از بیمای جدی مثل کم‌خونی، نارسایی قلبی احتقانی، بیماری کبدی یا سوء‌تغذیه باشد.

ناخن‌های سفید: می‌تواند نشانه‌ای از یک بیماری کبدی مثل هپاتیت باشد. البته در هپاتیت، انگشتان دستتان هم به زردی می‌گرایند، شبیه یک بیمار یرقانی.

ناخن‌های زردرنگ: یکی از مهم‌ترین دلایل ناخن‌های زردرنگ، عفونت قارچی است، هر چقدر شدت عفونت بیشتر باشد، بستر ناخن بیشتر حالت جدا شده پیدا می‌کند بافت ناخن ضخیم‌تر می‌شود. البته دلایل دیگری هم برای ناخن زردرنگ وجود دارد از جمله بیماریتیرویید شدید، بیماری‌های ریوی، دیابت یا پسوریازیس و شاید هم عادت به همیشه لاک زدن دارید که بهتر است آن را کنار بگذارید.

ناخن‌های آبی‌رنگ: ناخن‌های متمایل به رنگ آبی، نشان‌دهنده این است که بدن اکسیژن کافی دریافت نمی‌کند که می‌تواند به دلیل وجود عفونت ریه (پنومونی) باشد. بعضی مشکلات قلبی نیز باعث می‌شود رنگ ناخن ‌متمایل به آبی شود.

ناخن‌های خط‌خطی: می‌تواند نشانه بروز پسوریازیس یا آرتریت التهابی باشد. پوست زیر ناخن هم معمولا به رنگ قرمز قهوه‌ای در می‌آید.

ناخن‌های شکننده و پوسته پوسته: ناخن‌های خشک و شکننده که مرتب دچار شکستگی می‌شوند، معمولا در ارتباط با بیماری‌های تیروییدی هستند ولی در صورتی که ناخن‌های شکننده با تغییر رنگ زرد ناخن همراه باشد، نشانه بیماری قارچی است.

بستر ناخن پف کرده: اگر پوست اطراف ناخن قرمز و پف کرده به نظر می‌رسد، نشانه‌ای از التهاب بستر ناخن است. از دلایل آن می‌تواند بیماری لوپوس یا اختلال بافت همبند دیگری باشد. عفونت هم می‌تواند باعث قرمزی یا التهاب بستر ناخن شود.

خطوط تیره روی ناخن:خطوط تیره روی ناخن، نیازمند تحقیقات بیشتر در این زمینه است ولی یکی از مسایل مرتبط با ملانوم یا انواع خطرناکی از سرطان‌های پوستی است.

ناخن‌های تحلیل رفته: تحلیل ناخن می‌تواند چیزی بیشتر از یک عادت قدیمی جویدن نباشد ولی بعضی اوقات، نشانه‌ای از اضطراب دائمی است. در بیشتر بیماران دچار اختلال وسواسی – جبری، این عادت دیده می‌شود که نیازمند مشاوره با یک پزشک متخصص است خیلی خوب است.