وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

از خود سؤال كنید كه آیا مشكل قابل حل است؟

از خود سؤال كنید كه آیا مشكل قابل حل است؟
پژوهش‌ها نشان می‌دهد كه به‌طور موقت با تصور این سؤال، احساس اضطراب كمتری خواهید كرد. نگرانی و حل مشكل دو موضوع كاملاً متفاوت از یكدیگر هستند. حل مشكل در واقع ارزیابی شرایط و برداشتن گام‌های مشخص برای برخورد با آن است؛ اما نگرانی بیش از حد، شما را از رسیدن به راه حل مناسب باز می‌دارد. مهم نیست كه چقدر وقت خود را صرف فكر به بدترین شرایط می‌كنید، مهم این است كه وقتی آنها اتفاق می‌افتند، هیچ راه حل مناسبی برای برخورد با آنها در ذهن شما وجود ندارد.

• میان نگرانی‌های قابل حل و لاینحل تفاوت قائل شوید: اگر دچار نگرانی شدید، اول از خود سوال كنید كه آیا می‌توانید آن را حل كنید؟ آیا نگرانی شما احتمال و خیال‌پردازی است و آیا می‌تـوانید برای دور كردن آن كاری انجام دهید یا خارج از كنترل شماست؟ برخی از نگرانی‌ها قابل حل هستند؛ مثل نگرانی در مورد عدم پرداخت بدهی. می‌توانید با طلبكار خود صحبت و شیوه‌های مختلف پرداخت را بررسی كنید.

 
برخی دیگر راه‌حلی ندارند؛ مثل نگرانی در مورد اینكه ممكن است روزی دچار سرطان شوم و یا فرزندم تصادف كند و . . . اگر نگرانی قابل حل است از تمام روش‌های ممكن، و راه‌حل‌های مختلف را بررسی كنید. بیشتر بر چیزی تمركز كنید كه می‌توانید آن را تغییر دهید و شرایط و واقعیت‌های خارج از كنترل را فراموش كنید. بعد تمامی گزینه‌ها را ارزیابی و برای انجام آن برنامه‌ریزی كنید. قطعاً اكنون احساس بهتری خواهید داشت.

• مقابله با نگرانی‌های لاینحل: اگر نگران موضوعی هستید كه هیچ روش پیشگیری و یا راه حلی ندارد چه كاری می‌توانید انجام دهید؟ اگر مبتلا به نگرانی مزمن هستید و نگرانی‌های شما از این دست مشكلات است، در چنین مواردی كنترل احساسات بسیار مهم است. در اینگونه موارد به محض سركوب احساسات مجدداً دچار اضطراب می‌شوید. و همیشه علت اینكه چرا چنین فكرهایی می‌كنید را از خود جویا می‌شوید. تنها راه مبارزه با آنها چرخه معیوب و در آغوش گرفتن احساسات است.

 
در ابتدا به دلیل اعتقادات منفی كه در احساسات و عواطف شما وجود دارد، ممكن است این امر ترسناك به نظر برسد. حقیقت این است كه به رسمیت شناختن احساسات به عنوان بخشی از انسان بودن شماست كه می‌‌توانید در مورد آنها آگاهی بیشتری كسب كرده و میان عقل و احساس‌تان توازن بهتری برقرار كنید. برای ایجاد این توازن به نكات زیر دقت كنید:

• قبول عدم قطعیت: ناتوانی در تحمل عدم اطمینان نقش بزرگی در اضطراب و نگرانی دارد. افرادی كه به نگرانی مزمن مبتلا هستند، دائم نگران آینده‌اند، در حالی كه نمی‌‌توانند هیچ روشی برای جلوگیری از اتفاقات ناخوشایند پیدا كنند. ممكن است تصور كنید كه با نگرانی احساس امنیت بیشتری دارید، ولی این واقعاً فقط یك توهم است، ‌زیرا زندگی قابل پیش‌بینی نیست. با فكر كردن به اتفاقات بد نمی‌‌توانید از انجام آنها جلوگیری كنید و فقط شما را از لذت بردن از زمان حال وا می‌دارد. به سوالات زیر پاسخ دهید تا بتوانید درك درستی از عدم اطمینان وقایع پیدا كنید:

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره

روانشناسی آنلاین ، خدمات مشاوره