وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

مقایسه و مسابقه جذابیت زنان و مردان در فیس بوک

مقایسه و مسابقه جذابیت زنان و مردان  در فیس بوک
 گوی سبقت بدست کدام  زیبارو است

مقایسه جذابیت زنان و مردان، از جمله مسائل پر رونق در فیس بوک است که میلیون لایک و پسند را به خود اختصاص داده است. در صفحاتی با عنواینی چون  "زیباترین دختران و پسران فیس بوکی"،" بچه های  زیبای فیس بوک" و…  تصاویری از دختران و پسران جوان ، البته با اجازه خود آنها!!،  و شاید هم بی اجازه آنها در کنار چند نفر از هم جنسانشان  گذاشته می شود و با سوالی مثل "کدام دختر/پسر زیباتر و جذابتر است؟

"کاربرانش را با ایجاد حس مسئولیت و یا بااهمیت بودن نظرشان، ترغیب و یا مجبور به رای و بیان دیدگاه می کند. این واقعه با فطرت زیبا طلب جوان عجین شده و او را در ورطه انتخاب زیباترین ها می اندازد.  مجردان دم بخت، زیبارویی در قالب همان تصاویر مجازی جستجو می کنند و موردهای ازدواج شان را با آنها ارزیابی کرده  و هر بار گمان می کنند فردی زیباتر هم می تواند وجود داشته باشد، و در نهایت ، در خیال آن مه دست نیافتی، تنوع طلب می شوند و بی سر و سامان می مانند!

از سوی دیگر، متاهلین فیس بوکی هم، ممکن است  فیل شان یاد هندوستان می کند! در بهترین حالت، ساعت های متمادی را پشت مانیتور، با افراد زیباروی خیالی که جایگزین همسرشان کرده اند، می گذارنند و حلاوت به ظاهر شیرینی از زندگی را مزمزه  می کنند و لاجرم،  روز به روز از خانواده شان فاصله می گیرند، و در بدترین حالت هم، دل به زندگی نمی دهند و در جستجوی زیبارویان ختم زندگی مشترک شان را می گیرند و تا آستانه فروپاشی پیش می روند.
 
دوستان واقعی یا پوستینی از دوست، مسئله این است!

در آغازین صفحه، فیس بوک خود را این گونه معرفی می کند: "فیس‌بوک به شما کمک می کند تا با آشنایانتان در پیوند باشید".

اما این جمله برای ایرانی فیس بوکی معنا و مفهوم ندارد، هرکسی می تواند از هر رنگ و نژاد، با هر عقیده و باوری، محرم و نامحرم، خوب و بد و… دوست ما شود و این یعنی در خانه فیس بوک من به روی همه باز است حتی شما!

هر کسی پیغام دوستی بفرست، بی برو برگرد پذیرفته می شود و جز دوستان محسوب می شود. برخی از پروفایل ها چیزی نمانده  در یک چشم برهم زدنی از انبوه دوستان بترکد! دو هزار و سیصد و نود نفر، دوست یکی از کاربران است،  سه هزار پانصد و سی و دو نفر دوست یکی دیگر و دیگری هزار چهارصد و پنجاه نفر دوست آنلاین دارد و نمی داند پیغام کدامیک را  پاسخ دهد و جویای احوالش باشد بنابراین در یک پست کاملا مودبانه و دوستانه که معمولا با دست گلی هم تزیین می شود به همه سلام می فرستد و ابراز علاقه می کند و احساس شرمندگی از این که نمی تواند در خدمت همه دوستان باشد و حال و احوالی از آنها بگیرد اما با این حال به یاد همگی شان است و دل نگران حالشان!

البته فراموش نشود که معیاری برای سنجش و پذیرش دوست نیست! این دوستان ملغطه ای از دختران و پسران  و یا مردان و زنان همسال و غیر همسال، مجرد و متاهل، پیر و جوان ، آشنا و غریبه، و…. می باشند! گاهی فیس بوک از دست این دوستان بسیار یک پروفایل به ستوه می آید و ناله سر می دهد و کاربر محترم خود را تا مدتی در تعلیق می گذارد که شاید متوجه اشتباهش شود اما دریغ از گوش شنوا و تنبیه! کاربر فعال راه دررویی می یابد و دوباره سر سختانه تر از قبل، فعالیت های مهم اش را  ادامه می دهند و از این امتحان فیس بوک رو سفید بیرون می آید!

نامحرمان، اعم از زن و مرد ،گرد هم می آیند و  راجع به ناپسندها و ارزش های قبیح های انسانی نظر می خواهند و  نظر می دهند! چه بازار شامی است فیس بوک، بازاری که تر و خشک را به یک میزان می سنجد و لاغیر!
حیایی که زیر سوال می‌رود

عکس های نیمه برهنه، جملات مستهجن، تصاویر غیر اخلاقی و صفحات مورد پسند اغواگر و حیوان مآبانه ، تنها چند مورد از هزاران پُست و پسند (لایک)به دور از شان و منزلت انسانی است که بشر بالخص جنس مونث را ، همچون  تجسم ابزار گونه ای معرفی می کند  که می تواند  کلید درد گشای هر قفلی شود. بدین سان است که حیا رخت می بنند و عفت رنگ می بازد! زنانگی بیش از مردانگی جلوه گر می شود و تن های عرضه شده با بی شرمی و بی حیایی به مزایده  و اشتراک گذاشته می شوند! نامحرمان، اعم از زن و مرد ،گرد هم می آیند و  راجع به ناپسندها و ارزش های قبیح های انسانی نظر می خواهند و  نظر می دهند! چه بازار شامی است فیس بوک، بازاری که تر و خشک را به یک میزان می سنجد و لاغیر!

رفتارهای خطرناک نمایان می‌شوند

استفاده بی حد و مرز  از فیس بوک اثرات جبران ناپذیری بر جسم و روح و روان افراد می گذارد. مشکلات سوء هاضمه، بدبینی نسبت به قد و وزن، کاهش اعتماد به نفس، ابراز نارضایتی از خود ،  افسردگی، هیجان طلبی، تکانشگری(رفتار بدون تفکر)، گرایش های جنسی نامتعارف، سوءظن بسیار، پرخاشگری، انزوا طلبی، و… از جمله مهمترین رفتارهای خطرناک قابل بیان هستند.
 
در اعتیادی به نام اعتیاد اینترنتی گرفتار می‌شوند

گپ و گفتگو با دوستان(چت)، بازی های آنلاین، ارضاءحس کنجکاوی با چک کردن پروفایل افراد مشهور، دوستان و آشنایان، صحنه های تحریک آمیز و لطیفه های غیر اخلاقی، و…. چنان افراد را وابسته به فیس بوک و دیگر فضاهای مجازی می کند که شاید مواد مخدر چنین قدرتی نداشته باشد! اعتیاد مجازی در نوع خود خطر ناک است و ممکن است در عملکرد افراد ایجاد اختلال کرده و آنان را متحمل آلام شدیدی نماید. از دست دادن شغل و یا کاهش بهره وری شغلی، جدایی از خانواده و غوطه ور شدن در تنهایی خویش و افسردگی  از مهمترین نشانه های این اعتیاد است

و اما…

فیس بوک

آن چهره پنهان فیس بوک!!

آن روی دیگر فیس بوک نه کریه است و نه زننده!! بله؛  فیس بوک چهره ای  دیگر هم دارد، چهره ای  که اگر خوب به آن بنگریم نه تنها می تواند عاری از معایب باشد بلکه  محسناتی ضمیمه آن می شود که می تواند موجب افزایش سطح علمی و اخلاقی افراد شده و صحنه ای برای تبادل اندیشه های سازنده و مفید فراهم نماید.

کسب این مهم، به  چگونگی حضور مناسب کاربر در این فضای مجازی بستگی تام دارد ، اگر گمان بهره وری داشته باشید می توانید از فیس بوک همچون سایر تکنولوژی های اطلاع رسانی نهایت استفاده را برده  و از آن در موفقیت زندگی فردی، اجتماعی وخانوادگی به بهترین شکل ممکن منفعت ببرید.