وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

فیس بوک و رفع فیلتر آن توسط علما (عکس)

فیس بوک و رفع فیلتر آن توسط علما (عکس)
به گزارش ایران ناز:  یکی از مراجع تقلید شیعیان در پاسخ به سؤالی در مورد دلیل حرمت اشتراك در فیس بوك نظر و دلایل خود را بیان کرده و اعلام کرد: فیس بوک مانند كتب ضلال است كه فقها مطالعه آن را براى عموم تحریم مى‌كنند.در سؤالی از آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی پرسیده شده که جمعى از برادران و خواهران در نامه‌هاى متعدد خود نوشته‌اند: "اگر حضرت آیت الله العظمى مكارم شیرازى (دامت بركاته) دلیل حرمت اشتراك را در فیس بوك را بیان كنند ممنون خواهیم شد و پاسخى براى پرسش‌گران خواهد بود". به گزارش دفتر آیت الله مكارم شیرازى، این مرجع تقلید در پاسخ عنوان کرده است: 
 
فیس بوک و رفع فیلتر آن توسط علما (عکس)

عزیزان من! دلیل آن روشن است و همان نشر گسترده فساد و انواع گناهان از این طریق است. زیرا فیس بوك مانند شهر بى در و دروازه‌اى است كه همه كس از دانشمندان و افراد نخبه گرفته تا دزدان و شیادان و كلاهبرداران و كسانى كه به انواع فساد آلوده‌اند، هر كدام در این شهر مغازه‌اى دارند و در این مغازه‌ها گاه وسائل ضرورى زندگى و در بسیارى از موارد ابزار گناه و مفاسد و انحراف‌هاى اخلاقى فراگیر و ایجاد اختلاف در میان ملت‌ها با برچسب‌هاى زیبا و پوشش‌هاى فریبنده در اختیار همگان قرار مى‌گیرد.

نظر مراجع تقلید در رابطه با فیس بوک و رفع فیلتر

حال اگر ورود در این شهر براى همه ممكن شود از جوانان كم سن و سال گرفته تا بزرگسالان ناآگاه و غیر آنها آیا هیچ فرد آگاهى مى‌تواند ورود به چنین شهرى را براى همه آزاد بگذارد؟  حتى جاسوسان و مفسدان فى الارض مى‌توانند در این شهر بى در و پیكر مبادله اطلاعات كنند و با رموز و اشاراتى بذر توطئه بپاشند. ما مى‌گوییم باید بر مطبوعات و رسانه‌ها به طور عام نظارتى باشد تا افراد فاسد و مفسد نتوانند

 
از این طریق جامعه را آلوده كنند. با این حال چگونه فیس بوک باید از هر قید و شرطى آزاد باشد، آیا آزادى بى قید و شرط در دنیا داریم؟ پاره‌اى از محدودیت‌هاى غربى به هیچ وجه مشكلى را حل نمى‌كند و تكثیر اشكال حلّ اشكال نیست.آرى اگر ورود به فیس بوک مخصوص افراد دانشمند و فرهیخته كه خوب و بد را كاملا مى‌شناسند و سره از ناسره را تشخیص مى‌دهند آن هم براى تحقیقات اجتماعى آزاد بود مانعى نداشت درست مانند كتب ضلال كه فقها مطالعه آن را براى عموم تحریم مى‌كنند ولى براى محققان مذهبى آزاد شمرده مى‌شود.

والسلام علیكم و رحمة الله وبركاته