وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

واقعت هایی بسیار جالب درباره لگد زدن جنین

واقعت هایی بسیار جالب درباره لگد زدن جنین

با بزرگ شدن جنین، او شروع به حرکت کردن می کند. لگد زدن در واقع حرکت جنین در داخل رحم است. اگرچه به این حرکت «لگد» اطلاق شده است اما جنین تنها لگد نمی زند بلکه حرکت های دیگری نیز انجام می دهد، حرکت دیافراگم، سکسکه، حرکت دست، غلت زدن از یک طرف به طرف دیگر و… از جمله این حرکات است که البته تمامی آن توسط مادر احساس نمی شود. در هفته های اولی که جنین با کشیدن بدن خود لگد می زند، مادر تنها یک پرش در شکم حس می کند.

جنین در واکنش به آنچه در محیط رخ می دهد، لگد می زند: در رحم، جنین برای استراحت و حرکت بدنش را می کشد در نتیجه مادر احساس می کند که جنین لگد می زند. این لگد زدن قسمتی از رشد طبیعی جنین است.

جنین به محرک خارجی مانند صدا، نور و حتی غذا خوردن مادر نیز واکنش نشان می دهد.

جنین پس از مصرف غذا بیشتر لگد می زند:جنینی که به طور طبیعی روند رشد را طی می کند، معمولاً روزی ۱۵ تا ۲۰ بار لگد می زند. اغلب پس از غذا خوردن یا در واکنش به صدای بلند لگد می زند.

جنین در ۹ هفتگی شروع به لگد زدن می کند:در این دوران، تنها با دستگاه های پزشکی می توان این لگدها را ردیابی کرد. اما در ۱۸ یا ۱۹ هفتگی مادر قادر است حرکت ها را حس کند. هر چند در این دوران نیز برخی از مادران این لگدها را با نفخ یا پری شکم اشتباه می گیرند. در کل در هفته بیست و چهارم مادر لگدها را بیشتر حس می کن.

در بارداری دوم، مادران می توانند در هفته ۱۳ لگد را حس کنند.

کاهش پیدا کردن لگدها می تواند نشانه یک مشکل باشد. جنین سالم روزی ۱۵ تا ۲۰ بار لگد می زند و کم شدن این میزان می تواند علامت کمبود تغذیه یا اکسیژن رسانی به جنین باشد که این وضعیت باید بررسی شود. در برخی موارد برای پیشگیری از خطر، لازم است جنین را هرچه زودتر به دنیا آورد. کم بودن لگدها به معنی شخصیت آرام جنین نیست بلکه علامت کمک خواستن از سوی جنین است. حرکت نکردن جنین به مدت یک ساعت پس از غذا خوردن مادر جای نگرانی دارد. در برخی موارد افت قند باعث کند شدن حرکت جنین می شود.

کاهش لگد در برخی موارد جای نگرانی ندارد:گاهی به مدت ۲۰ تا ۵۰ دقیقه جنین در حال استراحت است و حرکت نمی کند و در ۳۶ هفته به علت کمبود جا در رحم جنین کمتر حرکت می کند.