سیوهفتمین اجلاس سالانه کمیته میراث جهانی

به گزارش شینهوا، سنگ بنای این کاخ که در بخش قدیمی تهران واقع شده، در دوران صفویه گذاشته شد و بخشهای اصلی آن در درون حصار قدیمی تهران احداث شد. این کاخ سپس در قرن 19 میلادی توسعه یافت و به عنوان کاخ محل زندگی خانواده پادشاهان قاجار مورد استفاده قرار گرفت و اتفاقات مهمی از تاریخ معاصر ایران در آن به وقوع پیوسته است.
این کاخ شامل هشت ساختمان اصلی بوده و دارای باغ بسیار زیبایی نیز هست که در حال حاضر از کل مجموعه به عنوان یک موزه استفاده می شود. باغ کاخ گلستان به سبک تلفیقی باغهای ایرانی و اروپایی ساخته شده است.
قرار است در جریان اجلاس امسال، پرونده ثبت جهانی 32 محوطه تاریخی، طبیعی و تاریخی – طبیعی برای ثبت در میراث جهانی سازمان یونسکو مورد بررسی قرار گیرد.
سیوهفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی سازمان یونسکو که به طور مشترک در دو شهر "پنومپن" و "سیمریپ" کامبوج در حال برگزاری است تا روز 27 ژوئن (ششم تیرماه جاری) ادامه خواهد داشت.



















































