وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی، هزینه وکیل ملکی تهران

علائم، تشخیص و درمان هپاتیت C

علائم، تشخیص و درمان هپاتیت C

بعضی بیماری‌ها هستند که نام آن‌ها را زیاد می‌شنویم، اما نمی‌دانیم که با چه نوع بیماری مواجه هستیم. اگر می‌خواهید اطلاعاتی در مورد هپاتیت C به دست آورید، با ما همراه باشید.

 

هپاتیت C چیست؟
هپاتیت C یک نوع عفونت کبدی است که توسط یک ویروس به وجود می‌آید. نزدیک به ۳٫۲ میلیون آمریکایی به این بیماری مبتلا هستند و هر سال ۱۷٬۰۰۰ نفر دچار این بیماری می‌شوند. اگر این بیماری درمان نشود، ممکن است به بیماری کبدی مادام‌العمر تبدیل شود.

 

چگونه امکان دارد که به هپاتیت C مبتلا ‌شوید؟
رایج‌ترین روش ابتلا به این بیماری، استفاده از سرنگ یا تجهیزاتی است که برای تزریق داروهای غیرمجاز به کار رفته‌اند. ممکن است سوزن سرنگی که قبلاً برای یک بیمار مبتلا به هپاتیت C استفاده شده، در بدن یکی از کارکنان بیمارستان فرو برود و وی را مبتلا کند. اگر تجهیزات خال‌کوبی تمیز نباشند، ممکن است این بیماری از طریق خال‌کوبی نیز منتقل شود. این بیماری از طریق روبوسی، بغل کردن یا غذا خوردن در یک ظرف مشترک منتقل نمی‌شود.

 

علائم هپاتیت C
بیشتر افرادی که هپاتیت C دارند، هیچ علائمی ندارند. اگر علائمی وجود داشته باشد، احتمالاً تب، حالت تهوع، استفراغ یا درد معده را به همراه خواهد داشت. ممکن است احساس خستگی داشته باشید و گرسنه نشوید. از آنجا که این علائم در بسیاری از بیماری‌ها وجود دارند، اگر احساس خوبی ندارید، به پزشک مراجعه کنید.

 

خطرات هپاتیت C
حائز اهمیت است که هپاتیت C درمان شود. اگر این بیماری سال‌ها درمان نشود، ممکن است به کبد شما آسیب برساند. این بیماری حتی ممکن است منجر به سرطان کبد، نارسایی کبد یا زخم کبد شود.

 

تشخیص هپاتیت C
پزشک شما از طریق یک آزمایش خون ساده می‌تواند به شما بگوید که به این بیماری مبتلا هستید یا خیر. اگر جواب آزمایش نشان دهد که هپاتیت C دارید، پزشک موردنظر به منظور اطمینان چند آزمایش دیگر انجام خواهد داد. سپس در صورت اثبات، سریعاً فرآیند درمان شروع خواهد شد.

 

درمان
داروهایی که ضدویروس نام دارند، هپاتیت C را درمان می‌کنند. یک داروی جدید به نام Harvoni قرصی است که هر روز یک عدد مصرف می‌شود. این قرص در مدت ۸ الی ۱۲ هفته بیشتر بیماران را درمان می‌کند. درمان‌های دیگر عبارت‌اند از ترکیبی از Sovaldi، Olysio، اینترفرون و Rebetol. از پزشک خود سؤال کنید که کدام دارو از نظر نیاز بدن و پوشش بیمه برای شما بهتر است؛ زیرا قیمت این داروها بالا است.

 

مراقبت از خود
هیچ ماده غذایی خاصی وجود ندارد که به پیشگیری از هپاتیت C کمک کند؛ اما بهتر است همواره از غذای سالم استفاده کنید و از مشروبات الکلی که باعث بدتر شدن وضعیت کبد می‌شوند، بپرهیزید.

 

واکسن هپاتیت A، هپاتیت B، ذات‌الریه و آنفولانزا را بزنید. قبل از مصرف هر گونه دارو، با پزشک خود مشورت کنید.